Kåte fru Jensen

Jeg gned søvnen ut av øynene, og det tok litt tid før jeg skjønte hvor jeg var. Så husket jeg at jeg lå over hos min venn, Terje. Jeg skulle hjelpe moren hans med noe arbeid ettersom han måtte jobbe denne dagen.

Moren, på noen og femti år, var en attraktiv kvinne og hadde et ungdommelig vesen. Kvelden før hadde vi sittet oppe og tatt noen drinker, og jeg la merke til at moren av og til så på meg. Først tenkte jeg ikke noe særlig over det, men etter hvert ble jeg mer og mer oppmerksom på det.

Nå, da jeg fikk søvnen ut av øynene, hørte jeg henne romstere ute på kjøkkenet. Jeg tenkte på den lubne kroppen hennes og på hvor deilig det hadde vært å ha henne nå når jeg hadde en så stiv morgenkokk. Det var naturlig for meg å tenke slik, for sex opptok meg svært mye.

Like etter kom hun inn på rommet hvor jeg lå, og hun hadde ikke annet på seg en en tykk slåbrok som var knyttet i livet. Da hun så at jeg var våken, satte hun seg ned på sengekanten og smilte til meg.

– Frokosten er ferdig, hvis du vil spise nå, sa hun. – Terje har allerede reist på arbeid, fortsatte hun, mens hun tittet usjenert ned på dyna jeg hadde halvt over meg.

Det ene låret og det meste av brystet var bart.

– Det haster ikke for min del, svarte jeg og virket sikkert litt nervøs i stemmen.

– Jeg vet jo hvor godt det er å ligge og dra seg om morgenen, så jeg skjønner deg godt, sa hun og la hånden sin rett over det ene låret mitt og ristet vennlig i det. På en måte litt trøstende.

– Hvis du synes det, hvorfor legger du deg ikke her da, spurte jeg og merket at hjertet mitt hamret voldsomt.

Hun tenkte litt i noen sekunder, eller lot som hun gjorde det, før hun la seg på ryggen ved siden av meg. Jeg fant fort ut at hun ikke la seg ned slik uten at hun hadde noe i tankene.

Jeg la meg over på siden og begynte å stryke hånden min over slåbroken, over brystene og videre nedover før jeg løsnet båndet i slåbroken og brettet den til side.

Jeg bøyde meg fram og kysset de store brystene hennes. De var bløte og behagelige å ta på. Brystvortene hennes var harde og stive.

– Du ligger jo naken, utbrøt hun da hun lot hånden gli under dyna og grep rett på den stive kukken min.

Hun runket og kjærtegnet den mens jeg slikket og kysset brystene hennes. Men jeg ville heller ha kukken inn i henne og la meg opp på kroppen hennes.

Hun holdt kukken i et fast grep, så jeg slapp å finne hullet hennes selv. Hun styrte den rett inn for meg. I lange, dype og rolige støt lot jeg kukken gli inn i henne mens jeg hele tiden strøk henne over kroppen.

Hun buktet seg opp mot meg og løftet meg nesten i været med de sterke bena sine. Hendene hennes strøk meg hele tiden over ryggen og baken, og hun presset ba­ken min mot seg samtidig som jeg holdt kukken inni henne.

Vi lå slik en lang stund. Jo mer vi gled, jo mer hektisk ble det mellom oss.

– Kukken din er god. Vet du det, hvisket hun inn i øret mitt.

– Du har et herlig hull å dyppe den i. Du liker å pule, gjør du ikke, spurte jeg og presset kukken hardt inn i henne.

– Åh … jo, akkurat nå kunne jeg hatt to av dere … så kåt jeg er, hvisket hun og hev etter pusten da jeg lot henne få føle mer av kraften fra den.

– Åh … ååå …

Hun fikk orgasme, klamret seg til meg og gned fitta si tett mot meg. Hun løftet kroppen, og jeg kunne kjenne skjelvingene hos henne. Da det var over, pustet hun kraftig ut og sank ned i senga igjen.

Men hun ville fortsatt at jeg skulle pule henne hardt og dypt, men hun ville ha det raskere. Jeg støttet meg opp på armene og sto med strak kropp over henne mens jeg kjørte den stive og lange kukken inn i henne. Jeg bøyde hodet for å se på når den gikk inn. Det ga meg en fin følelse.

– Jeg kommer igjen. Oh …

– Nå er det snart min tur også, hikstet jeg over henne.

Jeg var temmelig utkjørt nå som jeg kjente at avslutningen nærmet seg. Jeg støtte kukken så hardt jeg maktet inn i henne, mens hun hikstet og skrek at jeg ikke måtte slutte.

– Det går for meg, skrek jeg og så de store brystene hennes deise fram og tilbake på brystet hennes.

– Ja … ja … jaaa … åh …

Jeg kom som en eksplosjon i henne. Hun skrek over de harde støtene som virket dypere nå enn ellers. Det var helt fantastisk å kjenne hvordan sæden fløt ut og inn i det varme, våte hullet til henne som lå under meg.

Da jeg trakk ut kukken, så jeg at kjønnshårene hennes glinset av safter, litt etter også av sæd som dryppet ut av det rennende hullet hennes.

Vi reiste oss opp, svette og varme. Det ble bare tid til en dusj og frokost den dagen, for resten av tiden gikk med til så mye annet deilig.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.