The American Way

Det var fredag kveld, og jeg tenkte meg en tur på byen. Etter at jeg hadde tatt på meg en sort og ettersittende kjole, høyhælte sko og var frisert og sminket etter alle kunstens regler, var jeg klar. På bussen ned til sentrum av byen var jeg i et utmerket humør. Vel inne på yndlingsdiskoteket mitt gikk veien rett i baren.

Geir, bak bardisken, smilte til meg og kom straks med yndlingsdrikken min. Det var vodka og appelsinjuice. Blikket mitt gled sakte rundt i lokalet på utkikk etter noen skikkelige mannfolk. Det stoppet ved et av bordene like ved dansegulvet. Rundt bordet satt det tre mannfolk i begynnelsen av 30-årene. To av dem var mørkhårete, men det var tredjemann som fanget min interesse. Han hadde et nydelig, rødlig og krøllete hår.

Da jeg stoppet opp foran han, sa han på amerikansk: – Vil du ha en dansepartner?

– Gjerne, sa jeg og smilte til han.

Idet han kom ut på gulvet til meg, studerte jeg han grundig. Han raget godt over meg og hadde en slank kropp som fikk meg til å begynne å fantasere vilt. Skuldrene hans var brede, midjen slank og bena var i ypperste lammekjøttklasse. Likevel var det øynene hans som fenget meg mest. De var veldig klare og helt grønne samtidig som jeg merket at de hadde en hypnotisk effekt på meg.

Det var bare så vidt jeg klarte å få med meg bena under dansingen. Han fortalte meg at han het John, og at han for tiden jobbet i et datafirma her i landet.

Han trakk meg tett inntil seg mens armene hans la seg rundt livet mitt. Jeg svarte med å legge armene mine rundt nakken hans. Vi kom utrolig nær hverandre. Det var så tett at jeg kunne ane konturene av underlivet hans. Dette gjorde meg utrolig opphisset, og jeg klemte meg tettere inntil han. Han besvarte dette med å kysse meg hett og vilt. Nå var jeg helt med på notene. Kyssene våre ble villere og villere mens vi klamret oss til hverandre.

– La oss gå herfra. Jeg har en stor dobbeltseng du må prøve, sa jeg, lettere omtåket av denne fabelaktige mannen.

– Flott! Jeg har ennå ikke prøvd en norsk dobbeltseng, svarte han og trakk meg av gulvet.

Kameratene hans var ikke å se noe sted, så vi gikk og kapret en taxi. Taxituren tok alt for lang tid mens vi kysset og klinte som gale. Da vi kom inn i leiligheten min, omfavnet vi hverandre hardt og lenge.

Men nå begynte tungekyssene våre å kreve sitt. Jeg tok et godt tak i beltet hans og begynte å «dra» han med meg inn på soverommet. Der inne la han meg på senga mens han tok av meg plagg for plagg. Samtidig kysset han huden min, som etter hvert ble mer og mer naken.

Til slutt lå jeg der like naken som da jeg kom til verden. Hendene hans la seg rundt brystene mine og begynte å kna dem samtidig som han kysset meg nedover magen. Opphisselsen min steg i takt med leppene hans der de søkte nedover kroppen min. Idet han kysset meg på hårdotten, greide jeg ikke å holde tilbake et stønn av vellyst. Han smilte og skilte bena mine.

– Slikk meg, fikk jeg stønnet fram.

Ikke før hadde jeg sagt det, før jeg kjente tunga hans mot klitorisen min. Det kom et kort hyl ut av munnen min, og jeg plasserte hendene mine i det krøllete håret hans. Tunga hans skilte leppene mine og virvlet over hele pusen min. Da tunga kom inn i kosehullet mitt, snappet jeg etter luft mens kroppen min spente seg.

– Knull meg, fikk jeg så vidt fram.

– Det er klart jeg skal knulle deg. Men ikke ennå, svarte han rolig.

– Vær så snill, ba jeg.

I stedet kjente jeg to fingre i kosehullet mitt. De beveget seg raskt ut og inn av meg. To fingre ble raskt til tre, og tunga hans fant klitten min igjen.

– Ja! Hardt! Ta meg hardt, stønnet jeg og kjente at orgasmen var på vei.

Mine ønsker ble etterfulgt, og ikke lenge etter skalv jeg meg gjennom min første orgasme. Imens hadde han befridd seg for klærne sine. Han la de to hodeputene under hodet mitt og kom helt opp til meg. Han stilte seg på knærne foran meg, og plutselig hadde jeg pikken hans rett foran ansiktet mitt. Jeg grep rundt den og slikket den villig. Nå var det hans tur til å stønne mens jeg ga han en skikkelig underlivsbehandling. Jeg slikket og sugde på pikken mens jeg knadde ballene hans forsiktig.

– Nå må du være forsiktig, ellers går det for meg, sa han.

Jeg slapp pikken og ballene og sa frekt: – Knull meg!

Han reiste seg opp og returnerte raskt ned til underlivet mitt igjen. Plutselig skilte han bena mine og satte pikken mot pusen min. Men i stedet for å føre den inn i meg, førte han den sakte over pusen min.

– Fuck me, please, ba jeg.

Helt plutselig støtte han den inn i meg i noen kraftige jukk. Jeg stønnet høylydt for hvert støt og førte hendene mine nedover ryggen hans mot rumpeballene.

– Hardere, hardere, stønnet jeg.

Hardere ble det samtidig som han kysset meg. Orgasmen min kom midt i et krevende tungekyss. Det svartnet for meg, og jeg ble borte et øyeblikk. Da jeg kom til meg selv igjen, gikk pikken hans som et stempel inn og ut av pusen min. Jeg strammet musklene mine rundt pikken til han stønnet: – Nå går det snart!

Jeg grep han rundt rumpeballene og knadde dem hardt samtidig som jeg med en finger sirklet rundt anus-hullet hans. Med et kraftig støt førte jeg langfingeren min inn, og det gikk for han med et stønn. Han sank sammen over meg mens pikken sendte kaskader med tykk, varm sæd inn i meg. Jeg favnet han og kysset over alt der jeg kunne komme til.

– Du er skjønn, sa han da han trakk seg ut av meg. Han dro meg tett inntil seg, og ikke lenge etter sov vi.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.