Kjempekåt sexy jente

Kjempekåt sexy jenteVeldreid og kjempekåt sexy jente på 24 år. Jeg er 170 cm og veier rundt 50+ kg. Trener mye og er skikkelig veldreid. Deilige struttende pupper som elsker oppmerksomhet. Langt lyst hår og etter andres oppfatning ganske søt. Jeg søker mannfolk som er intressert i uforpliktende sex, om kjemien stemmer kan du kanskje bli min faste elsker ? Du skal være et realt mannfolk som kan tilfredstille meg og være der når jeg trenger deg. Fint om du har et sted vi kan treffes, eventuelt hotell. Elsker å suge og bli sugd.  Fortell meg gjerne litt om deg selv og hva du kan tenke deg å gjøre med meg. Svar med bilde vil bli svart først. Diskresjon er et absolutt krav!

Send Svar

12 comments

  1. Hei, er du fortsatt åpen for treff eller? Ble litt nysgjerrig på annonsen din, hvor holder du til da? Mvh slank gutt 38 fra trondheim som søker sexpartner/reisevenn for uforpliktende og absolutt hemmelig treff og renslighet! Bilde kan jeg sende deg på mail 😉

  2. Hei. Jeg er en gutt på 33 som bor like sør for Trondheim. Jeg vil gjerne treffe deg og bli kjent med deg. Send meg en mail så snakkes vi.
    Håper å høre fra deg?

  3. Hei sexy. Jeg er 63 år, slank, renslig og nyter daglig synet av alle vakre jenter i Norge. Det deiligste jeg vet er å kjærtegne en deilig jentekropp og kjenne kåtskapen begynne å boble. Jeg er flink med både munn og fingre og tror jeg er flink til å finne dine erogene soner slik at jeg kan gi deg maksimal nytelse. Min største tenning er når du responderer med en eksplosiv orgasme. Du skal selvfølgelig få smake på hva du vil når du vil ?

  4. Hei Søta

    Er du i Oslo?
    Dine fantasier er mine fantasier. Kanskje noen av mine kan bli dine. Jeg driver med Yoga og der finnes det mange deilige posisjoner. Si hei hvis du fremdeles er der, så kan vi bytte bilder;)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *