Søker eldre menn

Søker eldre mennHei, er ei jente på 19 år som søker eldre menn. Liker alt av sex. Gjerne litt kinky grisete gammle menn:) Ta gjerne kontakt med meg så ser vi hva som skjer.
Ps! helst bilde men ikke et must. Har bilder av meg selv.

Håper vi snakkes.

Kyss

Send Svar

57 comments

 1. Jeg er kanskje ikke en eldre mann, men ønsker gjerne en dag å pule deg hardt! Kan gjerne ta det hos meg….

 2. Jeg er en kåt mann med lystere langt over det normale, lyst å prøve det ut på steder som e
  n kan bli oppdaget
  Eks i et prøverom eller like ved en sti ute i naturen som det kan komme noen
  Elsker å suge og slikke og lange samleier er godt
  Kyss og klem fra Helge

 3. Hey

  Kåt mann på 18 år som vil knulle deg hardt og senere slikke din våte fitte.

  Også kan du få suge meg og ri på meg.

  Ta kontakt med meg på mail: [email protected]
  Så kan vi avtale ting der 😉

 4. Hei
  Er en mann på 47 som gjerne vil møte deg for sex i sommer:)
  Ta kontakt du så kan vi avtale treff:)

 5. Hei!

  Gutt på 25 her, håper alderen er bra for deg, er i et forhold og håper det ikke stopper deg. Kan mest sansynlig få til mye morsomt vi, så er du intresert og tilbudet fortsatt er åpent så svar gjerne, Bilder kan du også få.

 6. Ja det hadde vært en stor glede å oppleve deg nyte alt det deilige en erfaren mann faktisk kan gjøre med unge jenter som tør slappe av og stole på han kan vet hva han driver med så hun kan nyte for fullt ! Jeg har vært så heldig å fått gleden av å i mange år gitt to av stedøttrene mine massevis av deilige opplevelser fra jeg til slutt gav etter etter flere år’s press mas og trygling , prøv å få ei konstant sprengkåt ungjente full av hormoner som løper løpsk til å forstå at en voksen ikke kan hjelpe henne seksuelt før hun er 16 . Det er ikke lett og en får høre hvilken faans drittsekk en er men det hjalp å prate mest mulig om det frem til den dagen men så ble jeg regelrett voldtatt også samme dag . Hun mente det var hennes fulle rett å kreve hjelp av meg når jeg ikke var i slekt engang ! Vel vel , det gikk bra det og !

 7. Hei. Jeg er en mann på 33 som bor like sør for Trondheim. Jeg vil gjerne treffe deg. Send meg en mail så snakkes vi, da kan du også få bilder.
  Håper å høre fra deg?

 8. Jeg håper jeg oppfyller alderskravet – er 63 år og slank (186 cm – 75 kilo).
  Jeg nyter alltid synet av unge, veldreide jenter og håper de er like kåte som meg. Jeg tenner av tanken på å kjærtegne den deilig kroppen din med fingre og tunge – nyter å kjenne fitta di bli våt og klitoris vokse til en deilig tapp jeg kan suge på til du kommer i en eksplosiv orgasme. Elsker å oppleve at du kommer igjen og igjen – kroppen din kan få kjenne tunge, fingre og pikk overalt hvor du kan trigges til en deilig orgasme. Hvis du ikke orker annet kan jeg runke og tømme meg hvor du vil – inni deg, på magen din, i munnen din, på puppene dine, på ryggen din eller i ansiktet ditt. Det tok litt lang tid å skrive dette, jeg måtte ha en hånd ned i buksa av og til..

 9. Hei deilige du. Jeg er sikkert gammel nok til å regnes som eldre – 63 år og heltent på deg!

 10. Hei Sexy.
  Jeg måtte skrive til deg når jeg fikk se bilde i annonsen din.
  Herlighet så nydelig du er …
  Jeg er en 45 år og bor i Oslo, singel og med bra utseende.
  Har godt med erfaring, dog ikke med så ung som deg siden har gått ut av et forhold.
  Må innrømme at du ser meget fristende ut . Elsker å leke å bruke tid til å få best mulig sex sammen. Test om jeg er kinky nok !
  Jeg har møteplass hjemme å flere hytte til disposisjon og båt med god plass om det skulle være noe.
  Ta kontakt da vell, tror ikke du vil angre.
  Kan hende en liten overraskelse gave kan vente , hvem vet ?
  Er en blid,varm,snill,renslig og seriøs mann for å si det slik.
  Håper å høre fra deg, sender bilder om du ønsker.
  Mvh Tom.

 11. Relativt sprek olding på 54 år som er med på det meste av sex one-on-one 🙂 Har du lyst, så har du lov 😉

 12. hei,
  man på snart 50, svært ungdommelig, ser bra ut og få hemninger i sexutfoldelsen.
  -bor i Buskerud.

 13. Hei. Du får sikkert mange meldinger og er ikke interessert i flere. Men jeg håper likevel på svar fra deg. Jeg er 42 år gammel. 180cm, 75kg, kort mørkt hår, brune øyne, bra trent kropp, bor i Oslo. Hvis du er interessert vil jeg gjerne møte deg.
  Kontakt meg på tohag krøllalfa hot mail dot com

 14. Er 53.vil gjerne treffe damer par.alle aldre.har kjereste som liker eldre menn.han liker alle aldre.kåt

 15. Hei Vakre, Sexy og. Deilige lillevænn. Er en slank,godt utstyrt mann på 50″ (oral,anal,Sandwich ,Dp osv
  Koz

 16. Hei jente
  Bor du i vestfold eller nær så vil jeg ha kontakt med deg.
  Jeg er en snill hyggelig og godt trent eldre som elsker deilig sex.
  For meg er det minst like viktig at jenta nyter og får helst flere orgasmer en at jeg nyter.
  Min kuk er på 17 cm og som regel veldig villig. Men jeg må oftest kulle lienge før jeg får orgasme. Vil du ha kontakt så kan du svare til min mail [email protected].
  Jeg vil gjøre mye for å tilfredstille deg. leke lenge med slikke, suge og mye kyss. Leke med hele deg

 17. Hei hei sexy. Prøver å sende deg ei melding jeg. Er 32 år, bor nær Asker og vil gjerne bli bedre kjent med deg. 🙂
  Send meg en mail på heisann1983athotmailcom.
  Håper å høre fra deg og fortelle deg hva jeg vil gjøre med deg.

 18. Hei. Singel mann på 40 år, 176 cm og 82 kg. Normalt utsende og trener regelmessig. Takk gjerne kontakt

  1. Mann på 30, kjekk, kåt, velutstyrt, klar for treff! Mail meg baby så jeg kan gi deg det du ønsker, og det du fortjener, og sist, men ikke minst, det jeg mener du skal få !

 19. Hei på deg ☺ Bli kjent med en mann på 45 fra Røyken? Send meg meld på 96233186 så ordner vi bilder og blir kjent ☺

 20. Har du fått nok svar eller er det fortsatt aktuelt?;) Mann på 29 fra Oslo. Legg til jolsemann på snap, så kan vi se hva som skjer?

 21. Er dette fortsatt aktuelt eller har du fått nok svar?;) Legg til jolsemann på snap, så kan vi ta det derfra?

 22. Hei, eldre mann på 51 år som bor litt utafor Trondheim hær, så det er bare å ta kontakt vist du er interessert så skal vi no finne på noe deilig 😉

 23. Ja det hadde vært en stor glede å oppleve deg nyte alt det deilige en erfaren mann faktisk kan gjøre med unge jenter som tør slappe av og stole på at han kan og vet hva han driver med så hun kan nyte for fullt er det noe for deg? jeg er 47 år foresten

 24. hei er 47 her så er jeg erfaren man og vwet hva du trenger er du intrisert i å vite ta kontakt med meg snuppa:)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *