Knulle fitte i bondearbeidet

Første gang jeg så Edit, satt hun på en skammel og trakk melken ut av en ku. Den rette strålen av nymelk stod som en streng ut av kujuret og ned i bøtten. Det luktet varmt og tungt i fjøset, og jeg følte meg varm og god etter å ha syklet to timer fra stasjonen i silregn.

– Jøss, sa hun, – er du John? Turisten som skal bo her i sommer mot bondearbeid?- Ja, sa jeg, – det er meg. Knulle fitte var alt jeg tenkte.

Hun tømte melkebøtten i et større spann og fulgte meg inn i hovedhuset.

Jeg er alene i kveld, sa hun. – Mamma og pappa har reist i barnedåp. Men stikk ned i kjelleren og få deg et varmt bad mens jeg finner frem klær til deg. Mat skal du vel også ha. . .

Da jeg kom opp etter dusjen, lå det rene klær over stolen i entréen, og jeg tok dem på meg. De var litt store, og buksen var lappet. Men de var varme og tørre, så jeg var mer enn takknemlig. Kveldsmaten var klar også, noen varme middagsrester som smakte herlig.Mett og fornøyd begynte jeg å se nærmere på Edit som var en typisk Østerdals fitte, høy lys og med en klar myk hud, så deilig å knulle på. De blå øynene så vurderende på meg også, og jeg ante et skjær av smil under de lyse brynene. Da hun fulgte meg opp trappen til rommet mitt, kom den gyngende hoften hennes nær min, og jeg merket heten gjennom det tynne kjolestoffet. Flau og rødmende trakk jeg meg bort fra henne. Jeg ville jo ikke akkurat bli sparket bort for voldtekt første kvelden!

Hun stod som om hun ventet på noe da jeg hadde satt meg på sengen. Men da ikke jeg foretok meg noe, kastet hun med hodet og ønsket meg godnatt.

Jeg gikk til sengs og følte meg kanskje litt dum, hadde bare lite erfaring med jenter og ingen som jeg bare kunne si god dag til og gå til sengs med!Så fornøyd med meg selv trakk jeg teppet opp til haken og vendte meg mot den grønnmalte veggen.Rommet til Edit var ved siden av mitt, og etter en stund hørte jeg henne komme opp og gå inn der. Det var bare en tynn vegg imellom, og jeg kunne høre henne kle av seg, kaste skoene i gulvet og entre sengen. Jeg hadde slukket lyset, og gjennom et kvisthull kunne jeg skimte lys fra rommet hennes. Jeg lå og ventet på at det skulle bli slukket, men i stedet hørte jeg noen merkelige sukk der inne fra. Som trukket av en magnet stod jeg opp og la øyet mot kvisthullet.Jeg hikstet til da jeg fikk se den nakne enden til Edit i rytmisk bevegelse mens hun presset hendene mot en pute hun hadde under magen!

Kukken min hoppet rett opp i stående og dyttet i veggen. Jeg stod fascinert og fulgte hver bevegelse til Edit, og det var virkelig litt av en opplevelse! Rumpa begynte å rotere, og hun hevet seg så mye at jeg kunne se den rosenrøde fittesprekken hennes bakfra. Hun presset og presset forberget med klitoris ned i puten og klemte til med lårene som var melkehvite på innsiden.Så skingret skriket hennes løs, og hodet falt tungt forover. Sakte fisket hun opp puten og la den under kinnet, og så kysset hun den med leppene. Så vendte hun seg sakte over på siden med bryst og velfrisert trekant og de dirrende faste hoftene rett mot meg.Jeg tuslet ut på gangen, stod litt med hjertet bankende i brystet før jeg forsiktig tok i dørhanken hennes og skjøv opp døren.

Hun så litt skremt ut da jeg møtte de blå øynene hennes som stirret rett på meg.

– Jeg går i søvne, sa jeg, – er litt rastløs også, er vant til at mor sitter på sengekanten min og leser eventyr!

Hun prøvde kaste teppet over seg, men jeg var der først og la hånden fast over det store velvoksne venusberget. Den lille streken av hår var herlig strie og klitoris herlig stor.

– Jeg så deg, sa jeg.

– Vil du vise meg det en gang til mens jeg står her?

Hun grep puten sin og vendte meg ryggen. Veikryggen stod i en mild bue da hun presset underlivet mot puten og begynte å bevege seg rytmisk mens hun stirret meg inn i øynene.

Kukken min som hadde slappet av litt, kom igjen som aldri før, og leppene hennes gled fra hverandre i et ertende smil. Jeg slapp ned pyjamasbuksen og stilte meg i positur med ståkukken foran øynene hennes. Blikket hennes ble sort mens hun stirret, og bevegelsene mot puten økte og ble villere og hardere.

– Vil du ikke heller ha kukk, spurte jeg.- Senere, stønnet hun, siden, – jeg er snart ferdig.Men jeg veltet henne over på ryggen og satte kukken i henne.

Hun kom da jeg tok bunnen, og det var den mektigste orgasmen jeg har kjent. Jeg lå stille og bare nøt og nøt.Da det var over, trakk hun meg ned til seg og kysset munnen min med sin i et skjelvende kyss.- Nå kan du begynne, sa hun og satte hælene i sengebunnen og løftet oss begge opp i en bue.Hun var passe våt og deilig, og bunnen hennes var åleglatt dypt, dypt inne.

– Helledussen, det er så lenge siden jeg har fått knulle, stønnet hun, – Jeg må, må, må. . . . Hun hadde stor, glatt fitte som jeg masserte med hånden da jeg merket at det nærmet seg for meg, og hun kom villig og hett.

Men da jeg ville sende sæden min inn, vippet hun meg behendig av, trakk meg oppover og slapp kukken inn i munnen. Jeg kom som et skudd, og hun smilte takknemlig mot meg og svelget og svelget.

– Det blir det ikke barn av, sa hun og smilte til meg med skinnende hvite tenner der det ennå lå sæd. – Og det er minst like deilig.- Deiligere, stønnet jeg og slapp hodet ned på armen hennes og sovnet. For en deilig fitte å knulle det var.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.