knulle jenta min

knulle jenta minVi er ett par i 20-årene. Hun har store pupper, 85dd en trang og våt fitte. Formene er på de rette plassene. Den vi søker må ha en STOR/TYKK kuk for og knulle jenta min.Hun er nok litt sjenert i begynnelsen, så du må nok regne med å ta kommandoen i begynnelsen, men jeg forsikrer deg om at hun blir med på det du måtte ønske og at hun egentlig lengter etter en stor pikk.

DU bør være mellom 30 og 45 år og da det er viktig at du er velutrusta vil jeg at du sender meg et nakenbilde med pikken i ‘full beredskapsstilling’ samt noen ord om hva du vil bruke henne til. Fortell også litt om egne erfaringer hun vil knulles lenge og hardt, mens mannen min sitter og ser .menn som er kjent med fisting/utblokking er hjertelig velkommen til å svare.

Send Svar

7 comments

  1. Tilbaketråkk: Knulle meg leng
  2. hei kan du svare meg på min mail så sender jeg bilde jeg er intrisert å å stappe den lange og harde kukken inn i deg:) mailen min er [email protected]¨ håper dere svarer meg jeg er intrisert:)

  3. Jeg er en litt eldre mann som kan holde på lenge. Jeg kan knulle deg i alle hull mens din mann ser på.Send meg en melding på ni to null fire to en null null.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *