Knulle meg i fitta og analt

Knulle meg i fitta og analtØnsker og treffe menn som disponere hotell i bergen mellom 35-65. Er en vakker kvinne, som elsker det meste innen sex, kan suge deg lenge og deilig mmm. Slikke ballene dine og lengre bak. Du kan få knulle meg i fitta og analt, elsker og kjenne en deilig kuk bak. Deilig og kjenne spruten din i munn og ansikt, kan svelge hvis du har ønsker om det.

Er 31år slank, med en rund deilig rumpe, ansiktspen, snill og hyggelig, flink til og skape en deilig setting så du slapper av,normal høyde og vekt,80 c i bh str.

Vil kun ha seriøse hendvendelser fra menn som kommer til bergen, har ikke tid eller andledning og svare i det uendelige. Ta kontakt så blir vi enige om detaljene, gleder meg til du kommer, er kun på mail jeg gjør avtaler:-)))), så hvis ikke du er komfortabel med det så trenger ikke du og svare på annonsen her heller. Er i fast jobb så du må gjerne kontakte meg litt på forhånd så vi kan planlegge treffet sammen.:-)))))

Klemklem

Send Svar

16 comments

 1. Deilig bilde av deg, å liker annonsen din. Jeg er 33 år, men håper det går greit. Jeg har lyst å bli kjent med deg, å håper at vi kan treffes en dag.

 2. Heia 🙂

  Jeg skal til Bergen om ikke altfor lenge og hadde vært fint om vi kunne veksle noen mailer og kanskje bilder og 🙂

  Jeg kunne veldig gjerne tenke meg å oppfylle dine ønsker for æ er den type som elsker sex og leve for det :*
  Ta gjerne kontakt på skype valterbeach eller mail simon.valter2yahoo.com.

  Hører fra deg

 3. Hei, bor på hotell i Bergen sentrum imorgen natt og natt til torsdag. Mann 54 interessert i å møtes?

 4. Er i bergen hver dag, kanskje vi kunne møtest, er alltid klar for det meste, send meg en mail så tar vi det detfra?

  Mvh
  Kjell

 5. Hei er en kåt mann på 40 som vil gjerne ha deg med på hotelle en natt. Jeg er 110% frisk og elsker å ha sex i mange timer så lover at du og jeg vil verre fornøyd når vi er ferdig.

  Jeg er 100% seriøs min Mail er [email protected]

 6. Hei, jeg er med på det meste, er i bergen hver dag, så her er det bare å hoppe på, tror jeg er ok utstyrt, 44 år, men i hodet er jeg bare halvparten?, håper du tar kontakt?

 7. Jeg leste annonsen din og ble veldig interessert. Jeg er en singel mann på 41 som faktisk bor i Bergen og elsker sex.

  Send meg en epost til [email protected], så får du både bilde av meg og vite mer om meg, hvis denne annonsen gjelder ennå 🙂

  Klem fra Helge

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.