Trenger mye sex

Trenger mye sexVeldreid og kåt jente på 23 år . trenger mye sex (nymfoman ? ) Jeg er 173 cm og veier 54 kg. Trener mye og er skikkelig veldreid. Deilige pupper som elsker å bli kjælt med. Langt mørkt hår og etter andres oppfatning ganske søt. 174 cm over bakken og veldreid. Jeg søker mannfolk som er intressert i litt mer enn vanlig sex. Jeg tenner på dominans og liker å bli skikkelig brukt. Fint om du har et sted vi kan treffes, eventuelt hotell . Absulutt diskresjon kreves . Elsker å suge en deilig stiv kuk , og du bør også like å ta en trang ung pike » både her og der » Diskresjon er et absulutt krav.

Send Svar

24 comments

 1. Heisann, jeg er en «nympho» også og har lenge vurdert å ta kontakt med en som deg, jeg får rett og slett for lite og mine fantasier blir ikke tilfredstilt. jeg er en mann/gutt på 26 år, har mørkt halvlangt hår, minner kansje litt om en beatles frisyre, har grønne øyne og prøver å trene så mye som mulig som jeg kan men har ett problem med dette, mitt treningsprogram er laget sånn at den tar med hvor mye jeg knuller/kommer og av og til blir det for lite.

  Jeg er dominant i sengen og liker å knulle hardt men har også en mykere side blandet med dominansen, jeg prøver gjerne ut dine fantasier dersom du prøver mine.

  dersom noe av dette virker interessant, svar og jeg sender gjerne bilde.

  P.s. Marco er ikke mitt egentlige navn, og diskresjon er noe jeg er ute etter.

 2. Er en ung mann på 23, er faren, moden, opplyst. Søker også diskre sex, uforpliktet, vill sex. Har få hemninger, kan være ømfintlig, eller røfft, etter situasjon og behov. Har skjegg, halvlangt hår, alternativ og elsker livet.
  Om du vil vite mer, mail meg!

 3. Hei sexy. Liker annonsen din. Jeg er en Dominant mann på 32. !93 høy og muskuløs. Østlandet Jeg vil gjerne bruke deg. Kan også nåes på snap baas1234

 4. Jeg bor utlandet 34år men er ofte I oslo. Jeg ønsker å treffe en elsker som ønsker å ha sex med meg mens jeg er på besøk I norge.
  Og person som deg perfekt

 5. Hei,
  Jeg kan treffe deg. Jeg kjører bil og kan hente deg og kan ordne med alt på et hotell. Er en god og snill gutt som kan gi deg glede og fantasien som du gleder deg til 🙂 bare sende meg sms : [email protected]

 6. Hei! Hva sier du til å bli dominert og brukt på et hotellrom? Diskré, rett på sak, og gleder meg vilt til å ta deg «både her og der»!
  Jeg er kronisk kåt, og tar deg flere ganger på rad!

 7. Hei Søta

  Er du i Oslo?
  Dine fantasier er mine fantasier. Kanskje noen av mine kan bli dine. Jeg driver med Yoga og der finnes det mange deilige posisjoner. Si hei hvis du fremdeles er der, så kan vi bytte bilder;)

 8. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uanset alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann på 56 som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredstille deg som å bli tilfredstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna. Jeg er selvfølgelig sykdomsfri. Trener 3g i uken. Du får bilder om du svarer.

 9. Hei
  Er en uerfaren 21 åring på utkikk etter noe nytt. Holder til i Trondheim/Oslo
  Legg meg til på snap for bilder
  Nicki_loop

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.