Konas gangbang på fotballeiren

Det var med bange anelser jeg tok på meg reiselederjobben for klubbens juniorlag, til en stor fotballturnering i Danmark.

Erfaringsmessig var spillerne mer opptatt av øl og festing, enn det sportslige på slike turer. Men det skulle vise seg at det var noen andre enn ungguttene som slo seg mest løs.

Det var lag fra de fleste deler av verden som var representert i turneringen. Spillere og ledere var innlosjert i klasserom og gymsaler. Ettersom jeg hadde min kone med, bodde vi i en campinghytte i forbindelse med skoleanlegget.

I tillegg til min kone var det kun en håndfull hunkjønn som hadde tilknytning til turneringen. Av den grunn ble det mye grov mannfolkprat. Nå er Anita relativt fresk av seg og tilpasset seg fort den frie tonen.

En kveld under turneringen var vi nede på den lokale kroa og drakk øl og snaps. Etter hvert som vi fikk flere snaps innabords ble historiene grovere og grovere. Det var tydelig at så mange dager uten damer gjorde at guttene var temmelig kåte.

Jeg kunne også se at historiene og det å være omsvermet av så mange unggutter også gjorde Anita kåt. Hun var temmelig yr da vi tuslet til campinghytta, da kroa stengte. Jeg må innrømme at jeg og var temmelig kåt, selv om jeg var svært full og trøtt.

Det gikk ganske rundt for meg og jeg enset så vidt at jeg stakk en finger inn i Anitas søkkvåte fitte. Imidlertid må jeg ha sovnet, for jeg våknet plutselig i en stol. Jeg så på klokken og fant ut at jeg måtte ha duppet av en drøy halvtime. I forbifarten la jeg ikke merke til om Anita var i rommet. Det eneste jeg tenkte på var at jeg måtte ut å ha frisk luft.

Jeg ruslet bortover den mørke korridoren da jeg plutselig hørte stemmer fra et av klasserommene. Når jeg gikk nærmere kunne jeg høre en stønning som levnet liten tvil om hvilke aktiviteter som foregikk innenfor.

Via en dør til et tilstøtende rom snek jeg meg innpå.

Gjennom en gløtt i en skillevegg kunne jeg se hva som skjedde. Det var litt av et sjokk for meg da jeg ble klar over hva som foregikk. For på kateteret lå Anita splitter naken og rundt henne stod fire like nakne spillere fra det afrikanske juniorlaget som deltok i turneringen. En av dem hadde kukken dypt inne i fitta hennes og pulte henne i lange, seige bevegelser. Kontrasten mellom Anitas hvite kropp og de ravnsvarte guttekroppene var så fascinerende at jeg ikke visste om jeg skulle bli sint, sjalu eller kåt.

Det var iallfall tydelig at Anita var vanvittig opphisset, og at hun hadde tenkt å forsyne seg grovt av de eksotiske fruktene som var tilgjengelig.

Situasjonen var helt utrolig, og på et øyeblikk var jeg så kåt at pikken stod som et spett. Jeg stod faktisk og nøt at min egen kone ble knullet av andre. Tanken på at de fire ungguttene kom til å ta henne etter tur gjorde meg helt hemningsløs. At guttene i tillegg var negre gjorde det ekstra sterkt.

Fra kateteret hørte jeg Anitas hese stemme rope “more, more”. Det var for så vidt en unødvendig oppfordring, for de tre andre negerguttene sto nå og dro i hver sin store, stive svarte pikk og verket etter å kaste seg over henne så fort førstemann var ferdig. Selv om guttene spilte på et juniorlag var redskapene absolutt i senior størrelse.

Anitas elskovssafter gjorde at det glinset i den mektige afrikanske guttekukken som pumpet inn og ut mellom hennes hovne kjønnslepper. Han knullet henne så jeg trodde kateteret skulle knekke sammen hvert øyeblikk. Men verken Anita eller den unge hingsten enset dette, de var kun oppsatt på å nå klimaks begge to. Anita kom først, uttrykt i flere intense, nærmest dyriske vræl. Det svarte balltre for nå som et stempel mellom min kones melkehvite lår. Jeg tenkte med skrekkblandet fryd på hvordan Anitas form ville være hvis de tre andre hadde tenkt å gi henne tilsvarende behandling. Og midt opp i sin egen ville ferd mot utløsning, tenkte nok unggutten også på sine medspillere, for i det det gikk, rykket han kukken ut av fitta og ufattelige mengder sæd ble slynget utover Anitas overkropp med voldsom kraft.

Begjærlig gned hun inn de tunge brystene med den seige væsken. En av de andre guttene brukte Anitas truse til å tørke av resten. Den var vel allikevel så full av safter at det ikke kunne spille noen rolle.

Kona fikk ikke lange pausen før nestemann var på plass. Han hadde tydeligvis tenkt å knulle henne bakfra, for han dro henne ned av kateteret og vendte henne om slik at hun ble stående foroverbøyd over bordplaten. Med stor kraft kjørte han kukken inn i henne, og begynte å ta henne hardt og intens. Det var åpenbart at den råknullingen og de primitive omgivelsene gjorde Anita ekstra opphisset. Hun ynket og bar seg mens brystene klasket mot det harde underlaget.

Nå virket det som en av guttene syntes det ble for lenge å vente på sin tur. Han la seg på kateteret slik at hun kunne suge ham. Mindre enn 10 meter fra meg kunne jeg nå se min elskede kone i ferd med å tilfredsstille to unge negergutter på en gang. Og det var tydelig at hun selv også nøt hvert sekund. Selv følte jeg nå også bare nytelse, kåthet og at det var en utrolig opplevelse. Jeg fikk nærmest lyst til å applaudere og heie.

Men det virket ikke som kona og negrene trengte noen ekstra oppmuntring. Faktisk var nå alle fem involvert i en utrolig orgie. Anita så helt salig ut i blikket, og hun malte omtrent som en katt ved synet av de fire kraftige og steinharde negerpikkene rundt seg. Hun nærmest kastet seg over dem som et vilt dyr. Negrene gliste bredt, de hadde nok aldri vært borti en så utrolig kåt kvinne før

Nå lå en under og ble ridd, to ble vekselvis sugd og runket, mens sistemann satt bak Anita og knadde brystene hennes. Og slik roterte de rundt, sittende, liggende, knestående og stående. Den ene negerkukken større og hardere enn den andre pumpet inn i Anita i de utroligste stillinger.

Hun stønnet og bar seg hele tiden så det var vanskelig å registrere når det gikk for henne. Men hun må ha hatt en serie med orgasmer. Og negrene kom utover baken, oppover ryggen, utover maven og over brystene hennes. Taktisk nok lot de det ikke gå inni henne, på den måten kunne de fortsette lenger.

Jeg så på klokka og fant ut at de hadde knullet nonstop i nærmere to timer. Nå var det tydelig at selv Anita begynte å få nok. Men de unge afrikanerne hadde visst ikke til hensikt å gi seg. De fortsatte bare å kjøre de svarte balltrærne sine i en mer og mer utkjørt Anita. Hun så nå helt forferdelig utslitt ut og lå nå nærmest viljeløs på ryggen og tok imot.

På en måte synes jeg synd på henne og hadde lyst til å be dem spare henne. På den annen side synes jeg også det var til pass for henne ettersom hun i utgangspunktet hadde oppsøkt situasjonen frivillig. Dessuten gjorde det meg vanvittig kåt å se henne bli fullstendig knullet i senk.

Negerguttene holdt på med henne i en halv time til. Helt uten verdighet lå hun og lot dem tømme seg i den utkjørte fitta si etter tur. Når sistemann var ferdig med henne var Anita ute av stand til å reise seg. Hun bønnfalt dem om å hjelpe henne opp på bena, men de bare lo hånlig av henne og gikk.

Anita bare segnet om og ungguttene forsvant. Når negrene var borte bar jeg min utpulte kone tilbake til vårt eget rom. Da jeg hadde fått lagt henne på senga, gjord synet og tanken på de siste timers hendelser meg så kåt at jeg måtte runke. Etter ganske få tak var det endelig min tur til å la sædspruten gå utover min egen kone.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *