Liker vanlig myk sex

liker-vanlig-myk-sexJeg er en stoor kvinne,med sansen for å nyte og gi nytelse. Seriøs, diskre,rusfri (ruser meg kun på sex*s*), renslig og sykdomsfri. Har treffsted i diskre omgivesler. Liker vanlig myk sex og det kan være så mangt. Elsker blant annet å suge kuk,og suger deg gjerne opp igjen flere ganger om du ønsker det. Er gift,har lov,men han skal ikke være med eller se på. Jeg er 30 år. Du er mellom 30-65. Bor i sandnes, og treffes bare her. Søker gavmilde treff på en, to eller tre timer. Send meg en mail,fortell hvor gammel du er,hvor sånn ca du bor,og du er garantert svar. Kanskje med flere bilde.

Send Svar

12 comments

 1. Men om du vil så kan du adde mæ på snap så kan vi holde kontakt. Ninjabalder1. Kan si ifra om jeg er i nærheten eller at du sier ifra når du er i tromsø. Hvor stor liker du utstyret??

 2. Hei. Jeg er en gutt på 26 år å er sex avhengig.
  Får ikke nok sex.
  Liker curvy damer 😉

  Jeg har en normal kuk Som er tyk;p

  Legg med til på snep
  Teamlarsen

 3. Hei litt yngre einn det du søker, men ONS funker alltid. Jeg bor i Kristiansand, men kan fint ta bussen til sandens ei helg i Juli og du vil ta vare på meg. Jeg har blitt litt lei av uerfarne jenter som tror de kan alt mulig, så ender det bare opp med at jeg knuller de uten å få noe tilbake.
  Mail meg – [email protected]

 4. hei jeg er en mann på 27 år litt yngere en det du så etter men jeg bor i sandnes, tar gjerne turen bort til deg om det skulle være fristende, kan ikke finne mailen din her men legger til en av mine [email protected]
  jeg er ikke sikker på hva du mener med gavmild men om du mener sex mot penger er jeg ikke intresert. dersom du mener gavmild som at jeg kan kjøpe en uforventet gave til deg er jeg med på det.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.