Liker vanlig myk sex

liker-vanlig-myk-sexJeg er en stoor kvinne,med sansen for å nyte og gi nytelse. Seriøs, diskre,rusfri (ruser meg kun på sex*s*), renslig og sykdomsfri. Har treffsted i diskre omgivesler. Liker vanlig myk sex og det kan være så mangt. Elsker blant annet å suge kuk,og suger deg gjerne opp igjen flere ganger om du ønsker det. Er gift,har lov,men han skal ikke være med eller se på. Jeg er 30 år. Du er mellom 30-65. Bor i sandnes, og treffes bare her. Søker gavmilde treff på en, to eller tre timer. Send meg en mail,fortell hvor gammel du er,hvor sånn ca du bor,og du er garantert svar. Kanskje med flere bilde.

Send Svar

14 comments

 1. Men om du vil så kan du adde mæ på snap så kan vi holde kontakt. Ninjabalder1. Kan si ifra om jeg er i nærheten eller at du sier ifra når du er i tromsø. Hvor stor liker du utstyret??

 2. Hei. Jeg er en gutt på 26 år å er sex avhengig.
  Får ikke nok sex.
  Liker curvy damer 😉

  Jeg har en normal kuk Som er tyk;p

  Legg med til på snep
  Teamlarsen

 3. Jeg er i Sannes/Stavanger på jobb av og til?jeg er slank, renslig og gavmild?ta gjerne kontakt

 4. Hei litt yngre einn det du søker, men ONS funker alltid. Jeg bor i Kristiansand, men kan fint ta bussen til sandens ei helg i Juli og du vil ta vare på meg. Jeg har blitt litt lei av uerfarne jenter som tror de kan alt mulig, så ender det bare opp med at jeg knuller de uten å få noe tilbake.
  Mail meg – [email protected]

 5. Hei er 35 fra Sola, Er i lignende situasjon sånn som det deg :). Ta kontakt på mail så tar vi praten videre der.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *