Lyst til å prøve jentesex

Lyst til å prøve jentesexJeg er ei jente på 23 år som har veldig lyst til å prøve jentesex. Det kan gjerne være en mann også med. Dette er en drøm jeg lenge har hatt, men har aldri turt å prøvd ut. Jeg har kjæreste, men jeg har lyst til å hore litt, more meg og ha meg litt på si og han vet ingenting om dette, så jeg søker ei jente som kan litt fra før, eller et par som har lyst på ei jente til i sengen i lag med seg. Jeg er slank og velformet og feminin. Er arbeidsledig, så det passer best å treffes på dagtid mens kjæresten min er på jobb. Venter spent på svar. PS: Jeg bor i Nordre Nordland, og det må du/dere også gjøre

Send Svar

One comment

  1. Kåt gutt 26 og bi jente 29 med store silikonpupper hun elsker og slike fite og leke med sexleketøy 🙂 vi liker diskresjon og renslighet, vi er ganske nye med dette, selv om hun har erfaring med jenter fra før, kunn seriøse henvendelser vi svarer alle men de med bilde kommer først, vi er tilgjengelig på Østlandet send en sms og fortell litt om dere gjerne bilde, søker andre Kåte for regelmessig sex tref. spenning og våte minner 🙂 ønsker alt fra 18-40år send sms 93606652 svarer alle 🙂 men start med sms. Vi varmer opp mens vi venter på og høre fra dere :* xxx
    93606652

    Med på det meste 🙂 ! Seriøse folk

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *