Sexy og søt jente på 20 år

Sexy og søt jenteJente på 20 år fra Finnmark

Jeg er ei ung, livlig, glad, sexy og søt jente på 20 år som ønsker å oppleve litt spenning i hverdagen! Håper på å møte noen for flørt over nett og telefon for så mer etter hvert. Jeg har endelig fått meg egen plass å bo og søker å treffe også ei jente som har lyst til å prøve pikekos, så altså gjerne weekend-treff med både menn, jenter eller par frister meg. Så, noen som vil prate litt med ei kåt jente? Kose litt? Tør du/dere?

Send Svar

10 comments

 1. Hei, jeg er en kjekk mann ifra finnmark, jeg er 185cm, 85kg atletisk trent, jeg er lett å bli kjent med da jeg liker å prate med nye mennesker, jeg vil gjerne bli kjent med deg, kan sende bilder på mail.

  Min mail adr er.
  [email protected]

 2. Hei sexy å søt jente fra Finnmark 🙂
  Vil gjerne bli kjent med deg å kanskje treffes etterhvert åsså hvis du er interessert.
  Er tilgjengelig når som helst å sjekker e-posten ofte 😀
  Hvis du ikke får opp mailadr er den: [email protected]

 3. Hei! ☺ er ein gutt på 20 år som er i eit forhold! Har alltid hatt lyst å prøve trekant men kjæresten min vil ikkje det! Så har veldig lyst å prøve me dere! Er fra stavanger!☺ normal kropp og er 19,5 cm nedentil! Ta kontakt for bilder og kansje eit treff? ☺
  [email protected]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *