Midt i lyskrysset

Jeg er kanskje litt småpervers. For å dele denne opplevelsen med de andre leserne har jeg satt meg naken foran datamaskinen, og jeg har allerede fått ståpikk av tanken på historien jeg skal fortelle.

I lengre tid hadde jeg rotet sammen med Tea. Vi hadde allerede hatt flere vidunderlige timer med sex bak oss. I dag skulle jeg bare bort for å forberede noe til et møte i forbindelse med jobben. Men det skulle vise seg at dagen ble noe helt annet enn jeg hadde trodd.

Tea hadde vært utenlands og hadde tatt med seg noen klær hun måtte vise frem. Siden hun kjente meg så godt, visste hun like godt som meg at mannekengoppvisningen hennes ikke ville føre til en reell kritikk av klærne. Men hun visste hvordan hun skulle kåte meg opp på denne måten!

Når hun stod foran meg på gulvet og dro de gamle klærne av seg, gjorde hun det sakte og forførende. Når hun etterpå skulle ta på seg de nye klærne, stilte hun seg med rumpa i været, strammet trusene litt slik at de dro seg inn mellom hennes deilige rumpeballer, og så trakk hun på seg buksene.

Så snudde Tea seg litt slik at hun liksom sjenert avslørte brystene idet hun lot den nydelige overdelen gli over dem. Så var det igjen av med alt etter at jeg hadde kommentert klærne litt og sagt at jeg foretrakk henne uten noen ting.

Hun visste like godt som meg at jeg satt med en hamrende, årete penis innenfor olabuksa. Under den videre avkledning klarte jeg ikke å dy meg. Jeg måtte bort til henne og presse den innestengte pikken min mot rumpa hennes. Jeg lente meg over ryggen henne og kysset den mens kukken ville trenge seg vei til fitta hennes.

Tea snudde hodet og møtte meg med tunga over skulderen til hun fant min tunge. Etterpå mumlet hun at vi måtte komme av gårde på det møtet. Akkurat nå passet det svært dårlig, syntes jeg. Jeg var kåt som en okse, men denne jobben var ikke til å unngå.

Jeg satte meg bak rattet for å kjøre gjennom byen. Samme hvor trafikkfarlig det sikkert kunne være, fant vi hverandres kjønnsorganer med hendene og pirret hverandre på veien.

Under møtet prøvde jeg til min fortvilelse å skjule den harde klubba hun hadde forårsaket. Det ble til at jeg stadig så ned på den, og det la jeg merke til at andre på møtet også gjorde, særlig de kvinnelige deltagerne.

Dette opphisset meg bare enda mer, og jeg fantaserte om hvordan det ville være å få den ut av buksa midt i denne forsamlingen. Det seriøse preiket rundt meg forsvant helt i en tåke av lyst. Det sier seg selv at jeg var glad da møtet var over, selv om det også opplevdes som noe ganske pirrende.

Ut av bygningen småløp Tea og jeg mens vi klosset kysset og berørte hverandre. Vi tok oss litt sammen inntil vi kom inn i bilen. Men da var det også stopp. Før jeg hadde kommet meg ut på veien, var buksesmekken min skjøvet opp. Hun hadde funnet frem til en kukk som var fyldig og allerede godt våt av glidesaft.

Tea la seg mot kukken og begynte å suge. Jeg prøvde febrilsk å finne frem til fitta hennes med høyre hånd, men buksene henne var for trange. Dessuten var det et problem å gire når hun lå slik over setene og sokket meg.

Jeg kjørte så fort jeg kunne, men plutselig var det et lyskryss som viste rødt. På fortau og gangfelt gikk personer forbi, og jeg lurer på hva de så. Nå kjente jeg at kukken strammet seg til enda mer, og jeg stønnet rett ut. Hun økte takten og sugde hardt i den, fortere og fortere.

Jeg klarte ikke å holde meg lenger, men skrek rett ut idet kaskader av sæd skylte innover i Teas munn – midt i lyskrysset. Ja, midt i lyskrysset! Bilhornene virket som sirener i køen bak meg mens jeg fortsatt rykket til i kroppen og prøvde å få bilen i gang igjen.

Tea hadde svelget det dyreste av alt som jeg kunne gi henne. Min sæd, mine dyreste safter lå hun og presset fortsatt ut av kukkhodet som stadig hamret. Junior ble ikke slapp av denne situasjonen. Tvert i mot ble jeg om mulig bare enda kåtere.

Jeg parkerte bilen utenfor Teas leilighet og sprang med kukken i skyene ned i kjellerleiligheten. Der rev jeg av meg alle klærne og fant frem et passende liggeunderlag i all hast. Så tredde jeg det nyeste kondomet over kukken og la meg rett ut og ventet på min kjæreste Tea.

Hun smilte da hun kom inn døra. Så bøyde hun seg ned og kysset kondomet jeg hadde tredd på. Hun tok selv av seg alle klærne og lot seg gli ned over meg. Hun red meg i et stadig økende tempo mens hun selv masserte klitoris med fingerspissene.

Naturligvis gjorde jeg motjukk og kjente hvordan jeg støtte langt inn i henne. Det var like oppkåtende som alltid å se brystene hive seg opp og ned i takt med knullingen. Jeg likte denne stillingen, men hun ville ha meg til å pule henne ordentlig i misjonærstillingen.

Uten å trekke meg ut la jeg henne ned på ryggen, kysset henne og kjørte på. I harde, bestemte støt lot jeg henne få det som hun ville. Jeg lirket en finger inn i rumpa hennes. Dette likte hun virkelig godt da hun lå med meg. Hennes stønn ble nå mer høylydte, og jeg skjønte det snart ville gå for henne.

Plutselig bet hun i skulderen min. Hun skrek slik at enhver annen ville ha trodd at det gjorde vondt for henne. Men jeg fortsatte å pule henne som besatt for at jeg også skulle komme.

Så kjente jeg det. Rundt fingeren kom korte, små rykninger i rumpehullet mens hun fortsatt ynket seg og bet seg fast til skulderen min. De varme rykningene rundt fingeren løsnet liksom hele satsen min, og i ville støt sendte jeg sæden min opp i livmoren hennes.

Etterpå småkysset hun meg, og i etterrykningene støtte jeg ukontrollert opp i henne så lenge jernet var varmt.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *