Min tyske tante

Jeg har knullet tante. Joda, jeg har virkelig det. Og nå tror sikkert du som leser at dette er ren fantasi, en slik om 38 år gamle tanter og 15 år gamle nevøer. Men nei, historien er ikke sprunget av verdens mest ubredte pubertets-runkedrøm. Det er heller ikke lenge siden dette skjedde.

For et par år siden ble jeg involvert i noe rot. Slett ikke noe alvorlig, et par biltyverier, noe smånasking av CD-er og dataspill fra butikker. Da jeg ble tatt, lovte jeg på tro og ære å holde min sti ren heretter. For å forsøke å lede meg inn på den smale sti, som far uttrykte det, ble det innkalt til familieråd.

Min nære familie slo sine lovlydige hoder sammen. De fant at et opphold i utlandet var tingen. Da ville jeg for en tid komme unna det miljøet jeg vanket i – og forhåpentligvis ville alle vennene mine ha skikket seg til jeg kom tilbake. For det var naturligvis uheldig påvirkning som hadde ført meg ut på skråplanet.

Som det til slutt ble, befant jeg meg kort tid etter i München. Jeg ble innkvartert hos tante Berit og onkel Horst. Berit var pappas yngre søster og bestemor og bestefars attpåkladd. Et sant syn, en riktig klassedame på 25 år og alltid råsexy kledd. Ofte i korte skjørt, skinnjakker og alskens trendy plagg av helt riktig merke. Hun var utrolig vakker, med et fototomodellansikt uten en lyte. Men under en søt liten nese satt det en fyldig munn med et umiskjennelig drag av begjær. På hele hennes kropp og utseende var det bare munnen som røpet at Berit ikke akkurat var tanten som ville varte opp med kakao og rundstykker om morgenen.

Onkel Horst var innfødt München-gutt. Han eide et bilverksted, der også jeg fikk jobb med å gå mekanikerne til hånde.

Vel, både Horst og Berit var kjempegreie. Etter ganske kort tid kom det frem at de levde et slags bohem-liv. Horst likte å gå naken rundt i huset. Med stor vom, langt hår bundet opp i hestehale og en boks øl i hånden jobbet, spiste og sov han. Hele tiden med en massiv kødd dinglende der foran.

Snart ble jeg også trukket med i bohemtilværelsen: den første weekenden under oppholdet holdt de to et party for meg. Det var bare en innbudt gjest – borddamen min var en smekker liten sak fra Thailand som Horst påsto var hans sekretær. Ikke før vi hadde begynt på eisbeinet, så kjente jeg at Lo, som hun het, spilte piano mot pikken min utenpå buksen. Etter noen runder med Gubben Noa måtte jeg lukke øynene. Jeg stønnet høyt. Rød og svett kikket jeg på Berit, som satt med et ertende flir rundt den krevende, kåte munnen.

– Nå, Ferdinand? Synes du ikke Lo er søt, da?

Jeg nikket brydd. Under middagen drev Lo uavbrutt på med sine instrumentale øvelser. Det var både ekkelt og enormt opphissende på samme tid. Til tross for at pikken sto som en påle nede i jeansen min, torde jeg ikke gjøre noe. Jeg svelget unna både øl og vin, men motet satt langt inne. Noe fart over meg ble det ikke før tante tente en sigarett som luktet merkelig. Røyken ble sendt rundt bordet et par ganger – og jeg ble helt på tuppa av den. Det ble Berit også: Hun knelte ned mellom bena til Horst og tok pikken hans i munnen. Jeg trodde ikke mine egne øyne. Min egen tante! Og så rett foran øynene mine! Jeg må innrømme at jeg ble skremt, og hadde det ikke vært for den beroligende, tyske tobakken hadde jeg nok stukket av fra det hele.

Lille Lo rev opp knappene i gylfen min og fulgte Berits eksempel. Den lille, elektrifiserende tungen hennes jobbet med pikken til den ble så stor og stiv at forhuden gled tilbake av seg selv. Blankt, stort og rødt kom pikkhodet til syne. Det lignet en kule av jordbæris i ferd med å smelte. Lo smilte til meg nedefra fanget mitt, og begynte å smatte i seg isen. Hun tok meg helt inn i munnen, masserte pikken ved å klemme den fast mellom gommene og bevege disse. Samtidig brukte hun tungespissen på sprekken ytterst på pikkhodet.

Horst hadde reist seg og sto foran Berit som hadde satt seg på på stolen igjen. Han hadde stappet den gigantiske kuken inn i tantes munn, og munnpulte henne med varsomme, sene støt med hoftene. Jeg tror det gikk for meg og Horst presis i samme øyeblikk. Iallfall hørte jeg hans dype brøl idet jeg sprutet i Los varme, sugende munn. Hun tok i mot alt sammen, svelget alt og jobbet til den siste dråpen rant ut av kukken.

Tante Berits vakre ansikt var dekket av Horsts hvite sæd. Han tørket av henne med en serviett, og blunket til meg over bordet.

– Nå bytter vi damer, junge.

Først ble jeg aldeles fælen over forslaget. Min egen tante? Skulle jeg pule min egen tante? Berit og Lo tok av seg klærne. Det hele virket som en drøm – en vill, kåt og uanstendig drøm. De to: nakne, med piercede brystvorter og navler, barberte i skrittet. Over tantes glatte venusberg løp en tatovering. Motivet var en kameleon. Tegningen var snudd, så tungen på kameleonen så ut til å forsvinne der spalten begynte. Jeg glemte all moral og mistet all fornuft.

Berit la seg på alle fire, og viftet med den rundeste, strammeste rumpa du kan tenke deg.

Denne gutten var i ett nå nede på knærne og presset kukken inn. Berit var aldeles klissvåt, og det klasket og klisset der jeg jaget pikken ut og inn. Hun klynket og stønnet og smilte om hverandre. Fitta var stram og spenstig. Hun knep den sammen og slappet av om hverandre, det var som å bli runket med silkehansker. Lo hadde jeg helt glemt. Noe som ikke var så rart, kanskje.

Vel, det varte ikke lenge før jeg tømte meg for annen gang den kvelden. Berit gjorde seg fri og ga meg et langt, sugende kyss.

– Det var deilig, Ferdinand, sa hun og la hodet på skulderen min.

Jeg takket så mye, og lovte å gjøre å oppfylle et ønske hun kom med: Nemlig å knulle henne hver dag så lenge jeg var i Tyskland. Et ord jeg holdt.

Jeg fikk elleve minneverdige måneder i landet. Jeg pulte Berit hver dag – knullet Lo så ofte jeg kunne – og tok meg etter hvert av Horst også (og spesielt han av meg, noe som føltes akkurat like deilig som all den andre sexen under omskoleringen).

Om jeg fremdeles holder meg på den smale sti? Nja, jeg kan vel røpe at jeg skriver fra en celle et sted på Østlandet. Du skjønner, jeg skulle av alle ting hjelpe Horst med å eksportere brukte tyske biler fra Norge til Tyskland. Han på sin side skulle eksportere dem fra Tyskland til Latvia. Og så manglet det visst enkelte dokumenter. Både til bilene og for eksporten. I begge land…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.