Suger puppene mine

Suger puppene mineJente søker dominerende mann / menn
Jeg er en 27 år gammel jente, bosatt i Oslo. Ser bra ut, 169 høy, 59 kg, halvlangt mørkt hår. Prøver dette, da jeg er uinteressert i one-night stands. Ønsker noe uforpliktende men samtidig fast. Jeg liker at du tar styringen, og at du suger puppene mine, slikker meg både i fitta og rumpa. Elsker å suge kukk, og svelge når du kommer. Elsker at du åpner fitteleppene mine godt og presser deg inn i meg.

Drømmer om å bli knullet, samtidig som jeg blir slikket av en annen både på pupper og i fitta + i rumpehullet. Er veldig kåt! Garantert sykdomsfri! Renslighet er en selvfølge – er også barbert…. Ta kontakt!

Send Svar

15 comments

  1. jeg er mann som elsker å smeke,fingre og slikke en barbert mus og rumpe frem til kvinner heiser sitt underliv og skjelver i en deilig orgasme og da kan du godt tisse i munnen så svelget jeg den gjerne og med glede mmmmmm før jeg penitrer deg i alle hull med den grove pikk.siden jeg ikke er medlem så får ikke skriver eller svarer på meldinger.Du kan gjerne ta kontakt med meg på msn :[email protected] om du er interessert.

  2. Hei 26år tenner veldig på og slikke fitte. Vil begrave ansiktet mitt i underlivet ditt. holde på til du ikke klarer mer. Fingre deg i rumpa mens jeg slikker fitta eller omvendt. Så skal du ri ansiktet mitt mens jeg har tunga dypt inne i hullene dine. Kansje du runker meg samtidig. Så skal du suge meg til jeg spruter. Vis dette faller i smak send mail til [email protected] for videre avtale veldig kåt hilsen Simen

  3. Tilbaketråkk: Uerfaren med jentesex
  4. Elsker å nyte fitte med leppe og tunger. Kan jeg få lov til å stikke tunga så langt jeg klarer opp i fitta di mens jeg suger inne fitteleppene dine og klitoris så de svulmer? Deilig å se at det går for deg og at du får krampetrekninger av orgasme. Pikken står av tanken, men den kan en av oss pumpe for smakfulle safter!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.