Suger puppene mine

Suger puppene mineJente søker dominerende mann / menn
Jeg er en 27 år gammel jente, bosatt i Oslo. Ser bra ut, 169 høy, 59 kg, halvlangt mørkt hår. Prøver dette, da jeg er uinteressert i one-night stands. Ønsker noe uforpliktende men samtidig fast. Jeg liker at du tar styringen, og at du suger puppene mine, slikker meg både i fitta og rumpa. Elsker å suge kukk, og svelge når du kommer. Elsker at du åpner fitteleppene mine godt og presser deg inn i meg.

Drømmer om å bli knullet, samtidig som jeg blir slikket av en annen både på pupper og i fitta + i rumpehullet. Er veldig kåt! Garantert sykdomsfri! Renslighet er en selvfølge – er også barbert…. Ta kontakt!

Send Svar

17 comments

  1. jeg er mann som elsker å smeke,fingre og slikke en barbert mus og rumpe frem til kvinner heiser sitt underliv og skjelver i en deilig orgasme og da kan du godt tisse i munnen så svelget jeg den gjerne og med glede mmmmmm før jeg penitrer deg i alle hull med den grove pikk.siden jeg ikke er medlem så får ikke skriver eller svarer på meldinger.Du kan gjerne ta kontakt med meg på msn :[email protected] om du er interessert.

  2. Hei 26år tenner veldig på og slikke fitte. Vil begrave ansiktet mitt i underlivet ditt. holde på til du ikke klarer mer. Fingre deg i rumpa mens jeg slikker fitta eller omvendt. Så skal du ri ansiktet mitt mens jeg har tunga dypt inne i hullene dine. Kansje du runker meg samtidig. Så skal du suge meg til jeg spruter. Vis dette faller i smak send mail til [email protected] for videre avtale veldig kåt hilsen Simen

  3. Tilbaketråkk: Uerfaren med jentesex
  4. Dominant mann 32. 193 høy og muskuløs. Trenger underdaning knulledokke for uforpliktende treff. Snapchat baas1234

  5. Elsker å nyte fitte med leppe og tunger. Kan jeg få lov til å stikke tunga så langt jeg klarer opp i fitta di mens jeg suger inne fitteleppene dine og klitoris så de svulmer? Deilig å se at det går for deg og at du får krampetrekninger av orgasme. Pikken står av tanken, men den kan en av oss pumpe for smakfulle safter!

  6. Bli kjent med en mann på 45 da? Elsker og slikke alle hull lenge ☺ 96233186 så får du bilder ☺

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *