Orgie med naboen

Det var bare fire måneder siden jeg hadde flyttet inn i et rekkehus i annen etasje.

Jeg hadde fått det ganske trivelig i min ungkarshule. Vel, det er vel ikke riktig å kalle den ungkarshule. Jeg hadde flyttet hit etter at min kone og jeg fant ut at vi hadde lite å bygge på. Det hadde brygget seg opp etter at hun ble så ganske sid på flaska. Til å begynne med hadde hun vært i topp sexlynne når hun fikk seg et par innafor, men det hadde dabbet av nokså fort. På slutten var det med et nødrop å få seg fitte på en brukbar måte. Derfor var det underlig at jeg overrasket henne i full knulling en formiddag jeg stakk innom heime for å hente matpakka jeg hadde glemt. Det var sønnen til en idrettskollega som lå og jukket en liten stiv og tynn pikk i den surklende fitta hennes.

Jeg hadde blitt stående i døra å se på. Min kone opptrådte som den perfekte elskerinne. Hun trakk den unge debutanten ned mot seg og stønnet og kysset slik som jeg aldri hadde sett henne før. Stakkars 16-åringen var nok heller mer eller mindre vettskremt. Men han var nok sprengt, for det gikk ikke så mange takene før han ynket seg i orgasme. Om hun fikk noe sæd i seg, det vet jeg ikke, men det tydelig at han syntes det var deilig å ha seg fitte. Da han ble liggende over henne, tok hun hånda si ned på fitta og gnidde tappen sin til det gikk for henne. Hun hadde ynket seg som en stukken gris, og den stakkars gutten kunne vel ikke få lyst til å komme tilbake en annen gang.

Jeg hadde listet meg ut uten at de hadde oppdaget meg. Jeg syntes at opplegget var for sprøtt til å lage noe oppstyr. Derimot hadde jeg ordnet meg leilighet. Jeg trøstet meg bare med at hun skulle få mange torsdager i uka for å klare å beholde huset. I alle fall så følte jeg meg fri og frank.

Klart jeg tenkte på kvinnfolk. Ganske ofte, forresten. Min kone hadde vært innom en gang, men da hun ikke klarte å få meg på kroken igjen, så ble det med det. Jeg hadde fleipet litt med at vi begge måtte holde oss til de helt unge. OK, hadde hun sagt. Mer prat ble det ikke. Og det var to måneder siden.

Jeg gikk ut på kjøkkenet og vasket opp etter middagen. Det gikk mye på hermetikk, så det ble ikke så altfor mye rot. Mens jeg sto ved kjøkkenbenken fikk jeg en skikkelig ståpikk. Det strammet seg fra ballene og oppover i staken. Varmen bredte seg i heile underlivet. Jeg hadde ikke hatt fitte på over fire måneder, så det var vel ikke noe rart. En og annen runk hadde det blitt, men jeg savnet litt varmt omslag på pikken. Jeg ryddet ferdig, kledde på meg for å gå ned i kiosken for å få dagens avis.

Mens jeg sto i gangen og låste døra hørte jeg at det var noe på gang i etasjen under. En kvinnestemme bannet og svertet. Da jeg kikket ned over gelenderet så jeg nabofrua under stå og fikle med låsen. Jeg var snart nede og spurte om det var noe jeg kunne hjelpe med. Det var tydelig at hun ikke traff låsen, drita full som hun var. Jeg følte en liten kvalme av å se henne full, men samtidig kunne jeg tenke meg å stikke kuken i henne så hun bare sto og gapte. Hun snøvlet en takk og ba meg inn på en drink. På dørskiltet hadde jeg sett at hun het Eirin, og jeg presenterte meg.

Vi kom inn i stua og hun rotet fram noen glass og ei flaske med 60%. Jeg var ikke videre lysten på sprit, men det gikk fort over. Etter et par drinker virket det som om vi var på bølgelengde. Hun lo og tullet rundt. Hun ville også vise meg at hun kunne strippe. Med sine 35 år så hadde jeg selvsagt ikke noe imot det. Hun var både slank og fast i kroppen. De spisse brystene disset litt da hun danset av seg blusen. For liksom å terge meg lot hun det gå ei stund før hun sakte trådte ut av dongerybuksa og så trusa.

Pikken min sto stiv i buksa mens jeg så på henne. Rumpeballene disset i takt med musikken og den hårete fitta virket så opphissende på meg at jeg holdt på og sprenges. Jeg fikk av meg klærne mens hun bare danset og smilte ertende. Jeg gikk bort til henne og tok rundt henne bakfra. Fremdeles så vrikket hun på seg.

Med et hardt tak rundt hoftene dro jeg henne over salongbordet. Hun la seg framover og nå fikk jeg se de store og fyldige skamleppene som struttet imot meg. Våt og glinsende, adskilt fra hverandre slik at de blottla det innbydende fittehullet. Jeg styrte staken ned, det var nesten himmelsk å kjenne varm og våt fitte.

Jeg gjorde bare ett støt, så forsvant pikken inn i det åpne hullet. Hun lå framover og bare tok imot at jeg dro pikken inn og ut av henne. Hun klamret seg fast til bordkanten og støtte imot for hver gang jeg kjørte inn. Det var som om jeg tvangspulte henne fordi hun minnet meg om min fordrukne kone. Det var ikke mange dragene før jeg kjente at det begynte å pumpe i pikken min. Jeg sprutet og sprøytet fram i henne uten å ense hvordan hun tok det.

-Nå spruter jeg inn… i hore…fitta di…. du skal få alt oppi den kåte… deilige fitta… di.

Jeg var nesten helt i svime da det begynte å avta, men nå lå hun og jukket med den hvite enden mot meg i vanvittig fart.

– Du må ikke stoppe ennå… det gåår… for… meeeg…

Hun strakte seg bakover for å få heile pikken inn, mens jeg kjente at hun melket med fittemusklene sine helt vanvittig. Hun stivnet til da hun fikk utløsning og krampholdt seg i bordet. Jeg flatet ut og ble liggende over ryggen hennes. Pikken skrumpet sakte inn og ble liggende halvstiv å bade i sæd og fitte. Slik ble vi liggende ei lita stund før jeg trakk pikken ut. Det var nesten som å forlate all varme.

Da vi satt i sofaen etterpå, så betrodde jeg meg hvordan det hadde vært med min kone. Lo litt av det, men hun innrømmet at hun også hadde drømt om å få guttepikk.

– Greit, sa jeg, hvis du ordner ungjente til meg, så skal jeg vel fikse en som du kan leke deg litt med. Så kan vi ha en liten orgie der vi alle kan få sjansen til å bli fornøyd.

Hun ble helt i fyr og flamme. Vi ble enige om at vi skulle ha det greit fram til lørdag. Men først ville hun knulle og suge meg.

– Jeg må jo vite kvaliteten, skjønner du vel. Kom så får jeg suge den store pikken din.

Jeg la meg bakover og hun lepjet pikken min inn i munnen mens jeg kjente pattene hennes strøk over lårene mine. Hun lekte med tunga ytterst på hodet og pikken svulmet mer og mer opp. Hun gapte og rullet med tunga, slikket staken våt og varm. Det gikk ikke så lenge før jeg kjente at det bygget seg opp til orgasme igjen.

– Sug meg til det er like før, så får jeg sende sæden inni deg.

Jeg lå og jukket og hadde det deilig, og like før jeg kjente satsen var på tur reiste jeg meg og tvang henne ned på sofaen. Det var ikke noe som hindret pikken i å støte helt til bunns i henne og jeg bare lot det stå til. Jeg pumpet inn i henne det jeg hadde igjen. Pikken hoppet og strammet seg for hver gang det for en stråle ut…

Hun lå med knærne i været og jeg var helt i bunnen av den dype fitta. Nå brydde jeg meg ikke om henne, bare meg selv.

Straks jeg hadde sprutet, trakk jeg meg ut. Pikken var ørn og hadde fått nok.

Vi satte oss opp og hun var litt sur for at jeg ikke hadde holdt ut til det hadde sprøytet for henne. Jeg satt der og holdt en finger på den stive tappen, så bøyde jeg meg ned og slikket mellom de våte leppene. Da jeg kom til den stive tappen med tungespissen gikk hun opp i spagat.

-Ohh… sug fitta mi hardt og godt… det går for meg igjen nå… kom med den deilige tunga di… der… nå… går det…

Hun sank sakte sammen mens hun nøt etterdønningene. Jeg lå våt i hele ansiktet med sperma, og da jeg reiste meg opp kom hun med et håndkle og tørket.

Like før jeg var på tur å gå, så kunne hun fortelle meg at hun hadde vært nede på ei kro tidligere på kvelden. Der hadde hun blitt blakk. Et par typer hadde hjulpet henne med noen halvlitere, men de hadde jo også forlangt valuta for pengene. Så det hadde blitt til at hun var med dem på do, og der hadde de fyrt fitta hennes skikkelig. Hun hadde ikke fått noe særlig ut av det, men disse to hadde gitt henne fitta full av sæd. Da kunne jeg jo forstå at hun hadde vært så våt.

– Du og jeg har nok mye å lære noen ynglinger. Ikke sant?

Hun så spørrende på meg da jeg sto i døra for å gå opp til meg selv. Jeg nikket bare. Allerede nå gledet jeg meg til lørdagen.

Fredag kveld gikk jeg opp til min idrettskollega som hadde sønnen som fløy på kona. I løpet av kvelden fikk jeg han på tomannshånd, og ba han ned på en aldri så liten fest. Det virket som han var redd, men jeg beroliget han med at det ikke hadde noe med hans knulling av kona. Tvert om, det kunne bli gøy.

Lørdag formiddag traff jeg Eirin i trappeoppgangen. Jeg spurte om hun hadde ordnet noe. Det var jo hun som skulle fikse til meg og omvendt.

Jo da, ikke noe problem der. Jeg skulle bare smøre meg med litt tålmodighet, så gikk det bra.

– Men jeg kan vel i det minste få lov å komme inn til deg og smake litt av fitta di? Jeg kjente det bruste i ballene.

– OK, men det blir med smaken. Vi skal begge gjemme noe til i kveld.

Hun dro meg med inn, og inne i gangen lente hun seg bak mot fryseboksen og trakk opp skjørtet. Hun var naken under og jaggu hadde hun ikke barbert fitta også. Hun kneppet opp buksa mi mens jeg sto og strøk henne over magen.

Kom, men ikke sprut inn i meg nå. Bare kjenn etter hva det er du har i vente.

Jeg styrte kuken mot den åpne sprekken og snart jukket jeg meg inn til bunnen av henne. Vi ble stående og jukke ei stund og da det begynte å bli ordentlig deilig for meg, så skjøv hun meg fra slik at staken kom ut med et plopp. Hun bøyde seg ned og kjærtegnet meg under ballene mens det kom en dråpe kåtsaft ut av pikken. Hun dro tunga sakte over puttet den helt inn til rota og så ut igjen.

– Sånn. Nå har du fått nok. Hun smilte triumferende. Jeg måtte bare gi meg og komme meg opp til meg selv. Det knøt seg i ballene, for det var jo rett nok fire dager siden jeg hadde fått gitt Eirins fitte en omgang.

I 8-tida kom Tore, som guttungen het. Han virket veldig sjenert, men et par drinker så var han helt med. Jeg forklarte han hvordan Eirin og jeg hadde tenkt det, og bare tanken på fitte fikk det til å lyse ut av øynene på han. Vi ventet til i 9-tida før jeg tok telefonen og slo nummeret til Eirin. Jeg fikk en pikestemme på tråden. Jeg tenkte at jeg kanskje hadde slått feil.

– Ah. Er det du som heter Arne?

Jeg måtte medgi det.

-Jo du skjønner, vi sitter og venter på dere. Skulle ikke du ha en venn med deg også?

Jo da, vi var snart på tur.

– Jeg heter forresten Evy, sa pikestemmen. Håper at det Ikke går så lenge før dere kommer, da.

Jeg la på røret litt oppgitt. Jeg skulle nå for fan ikke på noe barnerov. Men greit. Hadde jeg sagt A, så fikk jeg si B. Men noe sjanse ville jeg ikke ta. Tross alt var jeg nesten 40, og noe som liknet på skandale ville jeg ikke innom.

Tore og jeg tok en siste drink før vi geleidet oss ned trappa. Vi hadde tatt med oss en stor bukett som jeg hadde kjøpt for anledningen.

Inne i stua fikk jeg se den lille dokka som satt med beina i kryss. Hun var ikke mer enn 14-15 år. Jeg ble stående litt tvilrådig, og hun reiste seg og kom bort.

– Hei. Jeg heter Evy, er 17 år og ikke kysset. Hun lo og kastet med nakken.

Jeg ble beroliget. Hun var tynn og flott å se på. Det lange lyse håret flommet over skuldrene og laget en vifte hver gang hun kastet på hodet. Den vide genseren kunne ikke skjule at hun hadde veldig små patter, og de runde lårene var som en kontrast til den vide buksa. Vi satte oss ned og Eiri vartet opp med deilig mat og vin. Jeg måtte unnskylde meg vinen hadde jeg jo glemt.

– Jeg blir med deg opp og henter den, sa Evy.

Vi gikk opp trappa og inn til meg. Mens jeg sto å rote i skapet, sa Evy til meg.

-Jeg skjønner at du synes jeg er for ung, men du skal vi at jeg lenge har drømt om å få meg pikk av en som er voksen, og som ikke bare tenker på seg selv.

Hun var kommet helt inntil meg, og jeg kjente varmen fra magen hennes på hoften min. Jeg snudde meg bare. Kanskje av refleks tok jeg rundt den vevre kroppen og kysset henne lenge og vått. Det var svar nok, så vi puslet oss ned til de andre to. De hadde ikke kommet noen vei, annet enn at de var i gang med å spise.

Etter måltidet, da vi satt og hadde oss en skikkelig drink, så var det Eirin som løste spenninga. Hun satte seg ved siden av Tore, pratet litt i øret hans og like etterpå gikk de inn på soverommet. Jeg ble sittende og stryke Evy over håret. Hun la seg mot meg og kjælte meg over brystet.

– La oss gå inn på soverommet vi også. Jeg blir så opphisset av at jeg vet hun blir knulla.

Hun reiste seg og trakk meg med, men før vi åpnet døra, stoppet hun og vrengte av seg alle klærne. Jeg gjorde det samme, og splitter nakne gikk vi inn.

Der var det at Eirin fikk ungpikk. Hun løftet fitta i været for å få den pikk hun kunne få. Tore stønnet mens han stampet seg mot henne og Eirin lå og rullet med øynene.

Evy satte seg ved siden av dem og la hånda på pikken til Tore. Han trakk den litt ut og Evy runket han med et par fingre. Akkurat da gikk det for han. Han ga fan i alt og sprøytet. Evy sto med baken i været mot meg og nå styrte jeg pikken mot den stramme fitta. Det var herlig å kjenne noe så stramt og deilig. Det var liksom hun dro pikken inn med musklene som arbeidet. Hun var det trangeste jeg hadde opplevd. Jeg knullet på, og for hver gang var det som det ble sugd ut av pikken. Tore hadde nå trukket seg ut av Eirin, som nå lå og dro finger i sprekka si. Evy bøyde seg fram og med hennes slikkeri varte det ikke lenge før Eirin gikk opp i bro.

– Slik… slikk fitta mi… det kommer for meg…

Samtidig som at Eirin fikk sin orgasme, så kjente jeg at Evy ble utrolig stram i fitta. Hun melket meg sånn at jeg ikke klarte å holde igjen. Samtidig som jeg sprutet kom hun i en vanvittig orgasme. Hun rullet med den lille enden, trykket og stønnet mens jeg bare lot det stå til.

– Bare sprut i meg… jeg vil det… ikke stopp… jeg må ha sæden fra storpikken din inn… nå… sprut nå… nå…

Det var som en flom som trengte seg fram i pikken. Det sprengte på og jeg lot alt gå i henne.

Det var den herligeste stunden jeg hadde opplevd. Og at det var en voksen pikk hun ville ha det viste seg ved at hun ofte kom på døra og ville ha kos. Men dette var i grunnen ikke så mye for meg, så jeg har trukket meg stille og rolig tilbake

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *