Prøve noe nytt med erfarne menn

Jeg er en jente som nettopp fylte 19 år og er ute etter å prøve noe nytt med erfarne menn som kan det de gjør!  Selv er jeg 1.70, formfull med stor rumpe, brunt halvlangt hår, brune øyne, får ofte høre jeg er pen men det får vel du selv bedømme Selvfølgelig er jeg renslig, velstelt, alt er barbert bort og syntes det er viktig å ta seg godt ut! Spør, så sender jeg bilde av meg.

Har noe seksuell erfaring, men ikke spesielt gode opplevelser med tanke på at de fleste stundene var over på noen minutter. Søker derfor etter MENN mellom 25-35 år med erfaring, som vet hvordan man tilfredstiller en kvinne og tar seg god tid.

Ønsker å prøve ut nye ting som kanskje dom/sub forhold, liker tanken på å være underdanig og helt under en manns kontroll.. Kunne godt tenkt meg å prøve ut mye mer, men det får vi ta som det kommer
Bor i Oslo-området, og bor enda hos foreldrene mine så er avhengig av at du har et sted å være og at det er i Oslo-området.

Send Svar

6 comments

 1. Dette syntes jeg høres interessant ut;) Er renslig mann på 29 med god erfaring som bor i Oslo. Liker å tilfredsstille og være bestemt.

  Fortsette praten et annet sted og se hva dom skjer?

  jolsemann på snap

 2. Hei.
  Spennende å lese. Jeg bor for meg selv i Oslo området. Legg meg gjerne til på Snapchat. udickens28

 3. Mmmmm….. Hey hey!

  Jeg vil og ønsker å lære deg absolutt alt du ønsker 🙂
  Men meld pr mail for enkelhetens skyld…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *