Søker en sub for kos og sex

Hei! Er 23år, 178. Søker en sub for kos og sex.  Jeg er dominant av meg og skal forgudes, om det vil si du må sitte på knær å sleike fitte en time, gjør du det gladelig. Jeg blir å utfordre og utforske grenser med deg. Mest av alt blir jeg nyte deg, du blir være mitt personlige sexleketøy.

Jeg har krav til deg som sub annet enn utseende dette kan vi ta privat. Mine krav til utseende er. Minimum 185 høy, du ser ung ut,  altså under 30år. Du er tynn, ikke nødvendigvis muskuløs, liker guttene mine mer på den tynne siden.

Krever bilder, trenger nødvendigvis ikke være her inne men snapchat är godkjent, har du ikke bilder her ellr snap er du uaktuel.

Ta kontakt

Send Svar

5 comments

  1. Jeg passer ikke inn i profilen, er snart 60, men det virker utrolig spennende og har lyst til å være den som tilfredstiller deg.
    Ellers grei kropp. Passer det så skriv ….

  2. Hei
    Er en 20 år gammel gutt med litt erfaring og klar for å tilfredsstille deg.
    Kontakt med på snap for bilder. Nicki_loop

  3. hey eg er en ung tynn mann på 23 år … når eg elsker en dame så elsker eg å gi av meg selv … eg er ikke sub på den måten at eg er patetisk å lar meg styre av andre men eg elsker å gi av meg selv utav kjærlighet så ja viss du vil la meg få elske deg så vil eg med glede være som en trofast hund å være din elskede elsker som med glede slikker hele underlivet ditt så lenge du vil …. eneste kravene eg har er at de ikke er noen kjønnssykdommer inne i bilde å at du vasker deg rundt rompa osv før eg putter tunge mi i de området men utenom de er eg ganske naturlig av meg å har ikke problem med at dama promper eller lukter svette osv å om du må tisse mens eg har fjeset mitt begravd mellom bena dine så tiss i vei eneste som vil skje er at forteller hvor glad eg er i deg å hvor vakker du er osv …. tissen min er og perfekt til situasjonen med tanke på at eg har en «grower» deluxe med andre ord når eg er slap er eg ofte litt liten å kansje bare noen cm men når eg er erigert er eg nesten 17 cm med andre ord over gjennomsnittet osv så med andre ord kan du gjøre narr av tissen min når den er slapp å bruke den situasjone til en måte du liker men alikevell kan eg gi deg go nytelse igjennom penetrering pga tissen min er mye større når stiv…. eg er vanligvis ikke typen lenger som ligger rundt eg vil ha noe skikkelig noen eg kan elske å få lov til å ta meg av å gi av meg selv til … å nå har de vert over 2 år uten sex å med enorm sorg å savn å traumer etter forholdet med ex dama mi som eg elsket av hele sjela mi å offrett alt for men hun var så psykisk ødelagt å mye tull inn i bilde at de gikk desverre gale veien å var utro mot meg flere ganger å veldig emosjonell skadelig men eg sto i problemet for henne lenge fordi eg elsket henne osv å egentlig så vil eg ha ei skikkelig dame og men pga min psykiske helse er eg nødt til å få elske noen snarest mulig ellers går de til helvete for meg mentalt så kom å vær min elskede prinsesse/dronning som eg kan få tjene med tunga mi <3 har ikke snap eller bruker innpå her men vi kan vell forveksle meldinger og bilder på mail ? 🙂 legger ved mail addressa mi 🙂 holder til i rogaland håper eg hører fra deg 🙂 [email protected]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *