Søker en sub for kos og sex

Hei! Er 23år, 178. Søker en sub for kos og sex.  Jeg er dominant av meg og skal forgudes, om det vil si du må sitte på knær å sleike fitte en time, gjør du det gladelig. Jeg blir å utfordre og utforske grenser med deg. Mest av alt blir jeg nyte deg, du blir være mitt personlige sexleketøy.

Jeg har krav til deg som sub annet enn utseende dette kan vi ta privat. Mine krav til utseende er. Minimum 185 høy, du ser ung ut,  altså under 30år. Du er tynn, ikke nødvendigvis muskuløs, liker guttene mine mer på den tynne siden.

Krever bilder, trenger nødvendigvis ikke være her inne men snapchat är godkjent, har du ikke bilder her ellr snap er du uaktuel.

Ta kontakt

Send Svar

3 comments

  1. Jeg passer ikke inn i profilen, er snart 60, men det virker utrolig spennende og har lyst til å være den som tilfredstiller deg.
    Ellers grei kropp. Passer det så skriv ….

  2. Hei
    Er en 20 år gammel gutt med litt erfaring og klar for å tilfredsstille deg.
    Kontakt med på snap for bilder. Nicki_loop

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.