Pule meg mens typen min ser på

pule-megJeg er ei jente på noen-og-tredve-år som søker en gutt som vil ha sex med meg og pule meg mens typen min ser på. Har du dame eller en pulevenninne, så ta henne med så blir det enda mer spennende. Om de to andre får lov til å delta i leken eller ei, bestemmer vi to. Uansett skal vi to grise og boltre oss sammen til den store gullmedaljen rett foran øyenen på dem!

Send Svar

18 comments

 1. Hei,
  Jeg ønsker svært gjerne å pule deg mens typen din ser på. Jeg er 29 år gammel og har fått høre at jeg har et attraktivt utseende. Jeg kan garantere diskresjon og null drama.

  Håper å høre fra dere.

  Thomas

 2. Godt utstyrt mann på 28 ifra østfold og mobil, er helt klart med på og knulle deg forran typen din 😉 er kinky og openminded, renslig og sykdomsfri.

  Venter på svar, heter lang88k på snap

 3. Hehey, gutt fra Hamar i en alder av 22 melder interesse.
  Er slank og 193cm
  Over gjennomsnitt utstyr også 🙂
  Når meg på jonasjr på Snapchat om nødvendig.

 4. Hei, kjekk kar på 40 her, møter dere gjerne, har og ei knulle venninne som gjerne blir med, bra utstyrt sex sult, masse erfaring, og utholdenhet I senga.

 5. Hey. Jeg er klar for å grise ned hver eneste cm av både deg og rommet vi er i.. elsker kink og litt syk sex så dette gleder jeg meg til..
  29 år atletisk kropp 174høy 70kg
  Mega pikk 19cm god og tjukk, ikke kjempe fet men helt perfekt.
  Bor i Østfold men reiser landet rundt jeg for å knuse deg.

 6. Hei

  Veldig godt utrustet gutt her:)
  Tror dette er for godt til å være sant, men prøver å legge igjen en liten hilsen her, så er det jo lov å håpe på svar 😉

  Har veeeeldig god, bra og positiv erfaring med dette.
  Oslo

 7. Du skriver ikke hvor du bor. Bor du i Vestfold eller nær så svar meg på mail [email protected]. Søker dame/jente uanset alder for diskret og uforpliktende kos og sex .Jeg er en veldig snill hyggelig mann som ønsker kose i timer med deg til vi begge får orgasme. minst like viktig å tilfredstille deg som å bli tilfredstilt. Vi finne ut hva vi liker. Ønsker kun kos og ikke fast forhold. Må være diskret/uforpliktende. Liker gjerne barbert. Liker du normal sex så vil jeg gjøre mye for å tilfredsstille dine ønsker. noe mer du ønsker å vite så bare spør meg. Gjerne også 3kant. Svar meg gjerne så får vi se om vi ønsker møtes Jeg håper du har sted for treff. Jeg bor i Sandefjord i Vestfold og håper du ikke bor for langt unna.

 8. Jeg vil gjerne treffe deg. Er en kjekk seriøs og hyggelig kar fra Hordaland. Nyter godt og lenge. Vet å nyte en dame. Har ei vennine som muligens vil være med.
  Kan dette vere noe for deg?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *