Ung student søker menn

Ung student søker menn. Er en kåt jente på 24 år som for tiden er student. Leter etter kåte menn som er interessert i bildene jeg har tatt av meg selv. Jeg studerer for 3 året som fotograf , og bildene er tatt hjemme og ute. Bildene er av topp kvalitet. Du kan også fortelle meg hva du vil jeg skal gjøre på bildene. Skriv en mail til meg for mer info…
Klem Lene

Send Svar

22 comments

  1. Hei Lene. Så utrolig flink du er til å selvportrett:-) og jeg er veldig interessert i bildene du tar av deg selv. Jeg vill veldig gjerne se mer og hjelpe dem å finne idéer til andre bilder:-)

    Du kan nå meg på [email protected]

    Mvh din hemmelige beundrer:-)

  2. Jeg en gut og interessert i treff deg . Oh jeg bor i Trondheim Hvis du har lyst å bli kjent Sand meg sms 92083217

  3. Hei jente søker en sexpartner. Er selv 50 år med stor sexapetitt og en velholdt kropp? Vet å sette pris på en deilig og god dame. Håper å treffe deg!

  4. Hei bby, jeg elskee den bildet du tok, du har veldig deilig krop: legg meg på snap så snakkes vi der : madalin.p

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *