Det ble en deilig dag

Det var sol og sommer og jeg hadde funnet meg en stille vik, der jeg lå naken og solte meg. Det eneste jeg hørte var hese måkeskrik og bølgene som slo mot stranden. Jeg kjente at jeg ble døsig der jeg lå og slikket solen, så rolig lukket jeg øynene, og sovnet.

En stund senere våknet jeg av at jeg holdt på å bli stekt levende. Jeg glippet med øynene og så en skygge ved siden av meg. Det var en ung vakker mann, med blå øyne og halvlangt lyst hår. Han var knallbrun i huden og hadde en kroppen som fikk meg til å gispe etter luft.

Jeg smilte frekt til han og bestemte meg for å benytte anledningen. Raskt kastet jeg solkremen bort i fanget hans og ba han om å smøre meg inn.

-Hva får deg til å tro at jeg vil det? svarte han med dyp sensuell stemme.

Jeg blunket lurt til han og snudde meg rundt og lukket øynene. Jeg følte blikket hans over kroppen min, og jeg kjente hvordan brystvortene mine stivnet.

Helt taus ble jeg liggende å vente på at han skulle begynne, men ingenting skjedde.

Etter en liten stund hørte jeg at han reiste seg opp, og plutselig ble jeg løftet opp fra bakken. Forskrekket så jeg på han…

Han bar meg ned til sjøkanten og vasset uti.

– Hva er det du driver meg? sa jeg litt usikkert.

Han svarte ikke, bare smilte ned til meg. Det var forresten det flotteste smilet jeg noen gang hadde sett. De kritthvite tennene hans blendet meg. og de fyldige leppene hans fikk meg til tenke på ett hett og deilig tungekyss. Helt betatt stirret jeg på han, og da mener jeg virkelig “betatt”.

Helt til jeg kjente vannet lukke seg rundt meg.

Kavende kom jeg meg opp av vannet, hostende og pesende. Fly forbannet marsjerte jeg opp på stranden uten å ofre han et blikk. Jeg hadde fått mer enn nok av den typen.

– Du er skikkelig søt når du er sint! ropte han etter meg, også har du utrolig deilige bryster og rompe!

I mitt stille sinn lurte jeg på hva søren han trodde han var, den dusten.

Plutselig hørte jeg løpende skritt bak meg og da la jeg selv på sprang også. Men det tok ikke mange meterne før han tok meg igjen. Han fanget meg opp i armene sine, mens jeg fektet og skrek. Men alt var nytteløst, han var mye sterkere enn meg, så jeg måtte pent gi opp.

Tårene presset på og jeg ba han stikke langt vekk fra meg. Leppene hans la seg over mine, hardt og krevende. Tungen hans presset seg igjennom og vimset fritt i munnen min.

Han tok et godt tak i det lange håret mitt og dro hodet mitt bakover. Tungen hans slikket meg rundt øret og fortsatte nedover halsen. Jeg hørte min egen pust, rask og stønnende. Den andre hånden hans lå rundt midjen min og holdt hendene mine fast, og før jeg skjønte hva som skjedde lå jeg på bakken. Han satte seg skrevs over meg, sånn at armene mine ble fastlåst.

– Sug meg! sa han og dro fram en kjempepikk.

Jeg hadde ikke rare valget der jeg lå, så jeg sugde så godt det lot seg gjøre. Jeg lot tungen gli over pikkhodet, samtidig som jeg sugde for harde livet. Han stønnet og bar seg over meg. Også tok han tak i hodet mitt og presset pikken ned i halsen min. Et øyeblikk trodde jeg at jeg skulle bli kvelt, og da sæden hans kom fossende måtte jeg svelge som en gal for å få det unna.

Et øyeblikk så det ut som om han var helt i sin egen verden, men etter hvert så kom han til seg selv igjen, og satte seg motsatt vei. Tungen hans gled inn mellom de våte kjønnsleppene mine, og han skilte dem raskt med en hurtig bevegelse, før han lot tungen slippe ordentlig til. Jeg skrek til av nytelse og flyttet bena godt fra hverandre. Tungen hans fant klitorisen min og han sugde og slikket den til den struttet av vellyst. Jeg stønnet høyt under den deilige behandlingen, presset underlivet opp mot ansiktet hans og kastet hodet fra side til side.

Fortsett, fortsett! stønnet jeg.

Det er så herlig!

– Har du lyst på pikken min isteden! hvisket han hest og snudde seg mot meg.

Jeg nikket ivrig da jeg møtte det brennende blikket hans. Selvfølgelig hadde jeg lyst på den, var han helt teit eller? Plutselig braste han i latter og reiste seg opp. Jeg tittet opp på han og skulle akkurat til å si noe, da han utbrøt:

– Sånn går det når man prøver å brife!

Helt sjokkert satt jeg og så på han og plutselig snudde han rundt på hælene og forsvant…

Sprengkåt og irritert satte jeg meg opp med ett rykk. – Hei, hva heter du?

– Og hvor bor du hen? ropte jeg etter han.

– Jeg heter Gunnar og bor i leiligheten i blokken rett over deg, hvis du vil stifte nærmere bekjentskap! skrek han tilbake før han forsvant inn i skogen mot hovedveien.

Da han forsvant ut av syne, pakket jeg sammen tingene mine. Jeg var så kåt at jeg ikke klarte å konsentrere meg om noen ting, så jeg bestemte meg for å dra etter han hjem til han.

Jeg parkerte bilen utenfor min egen blokk og gikk med nervøse skritt mot der han bodde. Utenfor doren hans ble jeg stående en stund og nøle før jeg til slutt ringte på. Det føltes som en evighet før døren omsider ble lukket opp og Gunnar kom til syne.

Han var vakrere enn jeg husket. mer mandig og kraftigere. Han ba meg komme inn i stuen og jeg gikk mer enn villig etter han.

– Hvorfor gikk du bare? spurte jeg litt nysgjerrig da jeg satt i sofaen.

– Fordi jeg ville ha deg med hit! hvisket han.

Jeg trakk rolig skulderstroppene i kjolen ned over armene og blottet de faste struttende brystene mine.

– For noen herlige saker du har! sa han. Han satte seg ned i sofaen ved siden av meg, og usjenert trakk jeg av meg kjolen og trusen, før jeg la meg ned på sofaen. Han var rask med å få av seg klærne og la seg mot meg og kysset brystene mine Brystvortene mine var allerede stive og jeg nøt slikkingen og rugingen hans. Jeg stønnet høyt mens jeg lot hånden min gli ned til den stive lemmen hans. Så begynte jeg rolig å ronke han. Gunnar kysset meg nedover magen, samtidig som hånden hans gled ned mot fitta mi. Sakte lot han fingrene gli mellom kjønnsleppene og ned mot det sprikende hullet mitt. Jeg stønnet og vred meg da han berørte klitorisen min og da han førte to fingre inn i meg, forsøkte jeg å presse hoftene opp mot dem. Han knullet meg med fingrene og jeg ble stadig våtere i grotten min.

Tungen hans gled sakte nedover mot tappen min. Han sugde og slikket som en gal, mens jeg ronket den stive staven hans. Det tok ikke mange sekundene før jeg ristet i hele kroppen, forsøkte å kvele et skrik og fikk en kjempeorgasme.

Han fortsatte å slikke meg en stund til, helt til de verste rykningene var over, så ba han meg ta pikken i munnen og suge til.

Jeg presset leppene omkring pikkhodet og lot den gli inn i munnen, mens jeg rundslikket den med tungen. Jeg holdt hodet rolig da han begynte å bevege hoftene opp og ned så pikken gled ut og inn i munnen min. Så klemte jeg til og lot den gli lenger og lenger ned mot halsen. Jeg trakk forhuden helt tilbake, samtidig som jeg nislikket det stive skaftet. Han stønnet og jamret seg under mitt iherdige arbeide. Jeg stod på knærne, fremdeles bøyd over han. Jeg var skikkelig ivrig, og fremdeles veldig opptatt av å suge han, så han fikk det best mulig. Brystene mine danset pirrende over han, og han klemte omkring dem med hånden og strøk fingrene over de stive brystvortene.

– Ta meg bakfra! sa jeg da jeg etter hvert merket at orgasmen nærmet seg.

Et smil gled over munnen hans, så han likte tydeligvis forslaget mitt.

Jeg la overkroppen ned mot sofaen og sprikte lengtende med bena. Jeg var så kåt nå at bena mine skalv lett.

Nå kommer jeg! hvisket han.

Er du klar?

Mer enn det, bare kjør på! stønnet jeg.

Sakte lot han pikken gli inn i meg, samtidig som han masserte hele kroppen min. Det var deilig og jeg strøk over den veltrente kroppen hans så godt det lot seg gjøre. Han stønnet høyt da han bunnet meg og jeg jobbet som besatt med han.

Ta meg hardere! hvisket jeg hest.

Og gjett om han gjorde. Han grep tak i hoftene mine og rykket pikken hardere og hardere inn i meg. Jeg forsøkte så godt jeg kunne og følge tempoet hans, men vi korn rett som det var i utakt.

Han var helt gal, akkurat som ett villdyr, og enda villere ble han da jeg knadde ballene hans. Vi stønnet og skrek om hverandre og folk som bodde i naboleiligheten måtte jo tro vi var gale.

Ah, kom igjen! Hardt… hardt.. !

Gunnar tok ikke lenger hensyn til å være sånn noenlunde rolig, og det var tydelig at han var på vei mot klimaks. Han presset rumpeballene mine til side og presset en finger inn i baken min. Men det måtte jeg be han slutte med, for det var så godt at da ville jeg ha kommet med en gang.

– Jeg klarer ikke å holde igjen! skrek jeg da jeg kjente at grensen var nådd.

Men det gjorde tydeligvis ikke noe for han kom samtidig i en kjempeorgasme. Sæden hans sprutet inn i meg, samtidig som jeg ristet og skalv, og det var så deilig at et øyeblikk trodde jeg at jeg var i himmelrike.

Først neste morgen da solen stod opp, gikk jeg hjem, men da hadde vi allerede avtalt neste møte og gjett om jeg gleder meg.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *