Sersjantsex i Nord-Norge

Jeg er en mann på 23 år som for tiden jobber som sersjant i en leir i Nord-Norge. I fjor vår hadde jeg en av de deiligste sexopplevelser noensinne.

Det hele begynte da jeg var på vei hjem til en velfortjent helg som jeg etter planen skulle tilbringe sammen med noen kamerater. Vi hadde planene klare, så her skulle det bli fest for alle penga. Været så i tillegg ut til å bli riktig bra, og jeg gledet meg skikkelig til de forestående begivenheter.

Etter å ha kjørt en stund så jeg en ung jente stå og haike et stykke foran meg. Selv om jeg var alene i bilen, hadde jeg liten lyst til å ta på haikere, for jeg hadde ennå på meg min skitne og illeluktende feltuniform. Det var sikkert ikke morsomt for en pen, ung jente å sitte på hos en som luktet svette, kruttslam, parafin og alt mulig annet som blir griset på feltuniformer.

Men da jeg kom nærmer, så jeg at den haikende jenta var en av mine tidligere klassekamerater fra gymnaset. Jeg bestemte meg for å ta henne på likevel. Hun hadde vel blitt mektig sur hvis jeg bare hadde ost forbi henne, tenkte jeg.

– Jaså, du tør stå her helt alene og haike på en øde landevei, sa jeg da hun lukket opp døra.

– Ja, det er jo ikke farlig når det er kjentfolk som stopper, sa hun smilende og plasserte den deilige kroppen sin i setet ved siden av meg.

Åh herregud, tenkte jeg. Hun er jo bare blitt enda deiligere enn sist jeg så henne. Stygge tanker kom meden gang inn i hodet på en stakkar som hadde ligget i feltet nesten hele uka og ikke smakt kvinnekjøtt på lenge.

Jeg skjøv tankene fra meg og gled inn i en vanlig «hei og takk for sist» – samtale med henne. Jeg forklarte hvorfor jeg luktet svette, og håpet at det ikke sjenerte henne for mye.

– Neida, det gjør ingenting, sa hun, Men du kan jo ta deg en tur oppom meg før du drar hjem, så kan jeg hjelpe til med å vaske deg ren.

Hennes siste kommentar gjorde meg målløs. Jeg ble sittende og stirre rett frem til jeg merket at speedometernåla nærmet seg 100 km/t, så jeg bremset ned litt.

Hva faen, tenkte jeg. Sitter virkelig hun som virket helt utilnærmelig de tre årene vi gikk på skole sammen, og legger an på meg her?

Denne sjansen kunne jeg ikke la gå fra meg, så jeg spurte henne med et skjevt smil om hun virkelig trodde hun greide å vaske meg ren.

– Ja, det skal jeg nok greie, sa hun og bad meg kjøre opp til henne, Så skal jeg fikse den biffen.

Et kvarters tid etterpå var vi fremme der hun bodde. Hun forklarte meg for tredje gang at hun var helt alene hjemme, så litt vasking hadde hun god tid til.

A, det skal vel bli litt mer enn bare litt vasking, tenkte jeg og trådte inn i huset.

Hun skred til verket og dro meg med inn på badet. Hun bad meg få av den stygge uniformen mens hun tappet vann i badekaret. Jeg lot meg ikke be to ganger og hoppet naken opp i karet. Hun helte skumbad i vannet og begynte å såpe inn den skitne kroppen min.

Hun tok seg ekstra godt av underlivet, og hennes myke hender vekket straks pikken min til live. Snart stod den som et ubåtperiskop opp av skumlaget. Nå ble jeg virkelig kåt og bad henne komme oppi karet til meg.

Men da så hun på meg med et sløret blikk og sa at det var jeg som trengte et bad og ikke hun.

Ja, det skal vi faen se på, tenkte jeg og la meg tilbake i karet mens hennes deilige hender løp over meg

Etter en stund så det endelig ut til at hun hadde ombestemt seg. Sakte, men sikkert begynte hun å strippe foran meg. Jeg var nå så kåt at pikken holdt på å hoppe ut av karet og angripe henne på egen hånd. Mens jeg ventet på at ting skulle skje, ble jeg bare liggende og nyte synet av hennes herlige kropp.

De store, faste brystene hennes vugget lett idet hun tok av seg BHen, og hennes feminine fingre gled nedover og tok tak i strikken, på tangatrusen. Hun lot den gli sakte nedover de deilige, faste lårene og blottla en herlig, blond trekant.

Så lot hun fingrene gli inn i trekanten og ned mot sin herlige fitte. Hun spredte bena og begynte å onanere seg selv mens hun stirret meg dypt inn i øynene.

Faen, hvor lenge har hun tenkt å leke med meg på denne måten, tenkte jeg selv om jeg var trollbundet av synet.

Hun stønnet svakt og lot den andre hånden gli oppover mot brystene og begynte å massere dem.

– Du er bra kåt nå, sa hun med en grøtet stemme.

Jeg kunne bare bekrefte det. Så skjedde det endelig. Hun steg opp i karet og la sin deilige kropp over min. Det kjentes ut som elektrisitet når våre kropper berørte hverandre, og en deilig velvære seg inn over meg. Jeg kysset henne varsomt, for nå ville jeg gjerne overta kommandoen over leken.

Våre tunger møttes samtidig som jeg lot en finger gli langs sprekken hennes og berørte klitorisen. Hun stønnet svakt og skjøt underlivet frem mot hånden min.

Jeg fortsatte med å la munnen gli nedover brystene hennes og begynte å suge lett på de harde vortene hennes før jeg arbeidet meg under vannet og frem til hennes deilige fitte. Jeg slikket henne forsiktig og bet lett i klitorisen, men etter en stund måtte jeg opp for å puste, så akten ble avbrutt.

– Nå vil jeg smake pikken din, stønnet hun mens hun vrikket lett med hoftene.

Så startet et skikkelig baderomsknull. Vi knullet vilt så vannet sprutet alle veier. Men ingen av oss brydde oss om det. Det tok ikke lange tiden før vi begge kom i noen herlige orgasmer. Hun slo beina om ryggen min og stønnet slik at jeg i ettertid tror hun må ha gjort hele nabolaget oppmerksom på hva som foregikk på badet deres.

Etter at vi hadde kommet til oss selv igjen, dusjet vi av oss skummet og gikk inn på soverommet der vi fortsatte med vår sexlek hele natten. Resten av helgen ble det om mulig enda bedre enn jeg hadde forestilt meg.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.