Sexy jenter på 22 og 23 år

Sexy jenter2 søte jenter

Vi er 2 søte & sexy jenter på 22 og 23 år som flytter til Oslo om knappe 2 uker. Vi søker derfor etter noen seriøse og generøse gentlemen som har lyst til å treffe oss. Vi forventer at du er seriøs og ordentlig og kan garantere det samme tilbake. Mail oss og vi sender flere bilde og tlf.nr. til deg og vil at du sender et tlf.nr. så vi ser hvem vi har å gjøre med! Varme klemmer og mer til fra Lisa & Julie!

Send Svar

17 comments

 1. Ok. Kort om meg selv. Jeg er både generøs og grei, gentleman når det passer og litt ..tja.. røff.. når det passer. . og ellers ganske vill av meg om jeg får si det selv 😉 veltrent og kjekk, har jeg også hørt hehe.

  Send en mail så skal dere få bilde.

  Hej og hopp

 2. Hei, så annonsen deres og ble litt interessert. Er en mann på 31 fra Oslo som ser etter noen å dele litt ekstra spennende i hverdagen med. Frisk og energisk, tålmodig og snill( bl.a. omtenksom, godhjertet og gavmild) er noen stikkord om meg. Jeg er 175cm høy, slank og utstyrt med en stor og tykk pikk som er til for å nytes. Tror vi kan ha det morsomt sammen, hvis gjensidig tiltrekning er på plass 🙂
  Send en mail hvis det frister å finne ut om jeg kan være en god kandidat 😉
  Mailen min er [email protected]
  Håper å høre fra dere

 3. Kjekk ung erfaren moden mann på 23, godt utstyrt, omtenksom, utforskende. Om dere vil på eventyr er jeg gjerne med. Kontakt meg om dere vil ha info og bilder. <3

 4. Hei jenter. Jeg vet ikke om dere ser etter lekekamerater fortsatt, men jeg er en behjelpelig 18 år gammel gutt. Stiller gjerne opp på ville eventyr. Alt av seksuell karakter tenner meg! Jeg er ren og pen, veltrent og velutstyrt og klar for nye erfaringer med dere.

  Ta kontakt da, så ser bi hva som skjer <3

  [email protected]

 5. Hei jenter !
  Meget hyggelig kjekk kar her.
  30 år , velutdannet og veldig sosial ellers koselig og kåt. og utstyret på 21 cm og grovt.
  Jeg er av utenlandsk opprinnelse ellers norsk kulturelt.
  min e: post : [email protected]
  bor sentralt I Oslo og klar for treff.

 6. Studerer heltid, jobber deltid og er i gang med å starte nettbutikk. Ikke mye tid til overs på byen, men er likevel erfaren og kan knulle. Send meg mail om du fortsatt ønsker besøk; [email protected], Sender bildet over mail. Mann 26 år.

 7. Hei, hyggelig kjekk kar på 22 år som er med på det meste!:) sykdomsfri, renslig og kosete:) fra Lillestrøm området

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.