Sexy milf søker

Sexy milfHeisann
Søker menn som har hotellrom i bergen og som er tilreisende, dere skal være mellom 35-65år. Er en sexy milf, slank, 80c, ansiktspen, lett og ha det deilig sammen med. Elsker sex, tenner meg og tilfredstille menn. Av ting jeg liker veldig godt er og bli slikket, brystene sugd, suge kuk, anal, rimming, cum in face er en av favorittene.

Hvis du ønsker og treffe meg ønsker jeg at du skriver litt om deg selv alder, hvor du kommer fra, er seriøs. Jeg har en jobb som jeg er travel i og det er ikke alltid jeg klarer og svare. Tenner meg og banke på en hotelldør og se hvem som åpner. Du vil ikke bli skuffet, det vil stå en deilig kvinne utenfor, som liker rett på sak sex. Send meg en mail, så avtaler vi et deilig møte, er diskre og smilenede.
Dem jeg treffer skal være hyggelig og dannet, kan gjerne ha fantasier som ønskes og oppfylle. Kommer alltid diskre kledd til møte.

Send Svar

7 comments

 1. Hei!
  Jeg er en mann 41 som vil møte deg! Jeg kan arrangere rom så kan vi prøve et treff 🙂
  Litt om meg, jeg er slank, godt utstyrt, stor appetitt på sex, tenner også veldig på settingen å ikke vite noe om personen man treffer.
  Ellers er diskresjon viktig for meg.

  Håper du tar kontakt på mail snarest 🙂
  Jonny

 2. Hei
  Vil gjerne bli kjent med deg, send meg en mail så kan vi utveksle bilder og info og eventuelt møtest, gjerne på hotell eller noe annet

  Kjell

 3. Hei, vil gjerne bli kjent med deg, kanskje vi kan møtest og, send meg email så kan jeg sende både bilder og div info om meg privat til deg.

  Mvh kjell

 4. Hei. Jeg er en gutt på 33. Jeg vil gjerne treffe deg og bli kjent med deg. Send meg en mail så kan vi utveksle nr. og bilder.

 5. Hei er en slank man på 33.
  Send meg en mail om du har lyst til å bli bedre kjendt og møtes for masse heftig sex.

 6. Er ofte i Bergen på hotell, oftes nær flyplassen.
  Skulle gjerne hatt treff på hotellet hvis du fortsatt er interessert.
  Send gjerne en Mail så kan vi avtale nærmere.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.