SM og Bondage

sm-og-bondageHei. Ikke gå videre før du har lest alt! Dersom du virkelig har lyst å prøve noe nytt og spennende sender du en e-post til meg. Jeg har lang erfaring innen SM og Bondage. Jeg har hatt bondage akter med jenter som ikke har forsøkt dette før, men som nå ringer til meg en gang pr. mnd. og vil ha en lang runde! Det er viktig for meg at vi går frem på dine premisser, noe som gjør at vi skal finne et opplegg som passer deg! Hva med å bli bundet fast til sengen med armene og beina spredd som X?? Så kan du bli befølt over hele kroppen??

Dersom det tenner deg kan jeg barbere deg mellom beina? Jeg kan feste klyper til fitteleppene/puppene dine, piske deg lett (eller hardt), varm stearin, elektrosjokk, vekter til pupper/fitte osv….. -alt etter hva som tenner deg!!

Dersom vi kan ha en dialog skal vi nok klare å finne et opplegg som tenner deg så mye at du får flere orgasmer uten at jeg bruker pikken min på deg!! De fleste damene som jeg har som «slaver» sier at de får mye bedre orgasmer med SM og Bondage enn hva de får med vanlig sex! Dersom du har lyst til å prøve, sender du meg en e-post!!!

Send Svar

6 comments

  1. Jeg ber deg så vennlig om å kontakte meg!! Du blir ikke å angre på å møte meg for deilig sex. Liker alt du har skrevet på siden din;)

    Skriv til meg så møtes vi i Bodø eller på Hammarøya;)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.