Sexy norsk milf

Sexy norsk milfEr en sexy norsk milf på 41 som søker tilreisede kåte menn på hotell i bergen, elsker sex, treffer deg på hotellrommet ditt for deilig sex, analsex,suging,bli slikket,brystene mine sugd,rimmming,dominert,ansikssprut og tatt lenge og deilig mmm. Du skal være dannet og hyggelig, respekt for dem du møter, diskre.

Lover deg et deilig treff med en vakker milf.

Send Svar

10 comments

 1. hei jeg heter sigmund, likte annonsen din jeg bor i bergen.. er gjerne med og møtes på hotell i bergen en dag:) har du email eller nr så kan vi snakkes

 2. Alt er lov, på deg og meg. strap-on og knulle maskinen.
  Eneste jeg krever er renslighet og full diskresjon…

  Eg tar deg og du tar meg.
  Gi meg en lyd på [email protected] og vi tar det der i fra.

 3. Hei
  Er fra bergen
  Vil gjerne møte deg, kan gjerne møtes på hotell eller noe.
  Send meg en mail så kan vi prate litt mer om det, utveksle noen bilder osv.

  Mvh
  Kjell

 4. Hei interesang profil. Eg skal til bergen i morgon. Kunne gjerne trnkt meg eit hyggelig besøk på hotell rommet;)

 5. Hei. Er en gutt på 26 år som trenger å bli lært opp av ei erfaren dame. Bor i norg Norge. Er 185 høy og 88kg å 17 lang kuk. Send en meil så tar vi det etter det?

  [email protected]

 6. Hei, Philip her
  Såg annonsen din, har dritt lyst å møte deg og pule deg, håper det går bra med ein som ikkje har hatt so mykje sex før, håper du vil ta kontakt med meg.
  Ta kontakt på [email protected]

 7. Annonsen er sikkert utgått og behovet er der kanskje ikke lengre, men jeg elsker å tilfredstille en vakker kvinne eldre enn meg selv. Jeg har akkurat flyttet til Bergen, og er 21 år. Om du fortsatt er interessert, legger jeg ved e-post adressen min. Sender gjerne bilder og info om meg selv.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *