Tante Berit i blondetruser

Tante Berit sto foran senga, i ferd med å ta av seg skoene med myke bevegelser, gjentatt en gang. Så gikk armene i kryss foran henne mens hun vrengte den tynne, varmgule genseren over hodet, og de litt store, nakne brystene skalv lett da hun kastet plagget i en retning som jeg vet var mot stolen. Hun var min tante, dobbelt så gammel som meg og nå var mine foreldre bortreist. Tante Lilja’ bodde her denne tiden, og det var andre kvelden vi var alene.

Jeg hadde lagt meg, slokket lyset på rommet mitt hadde døra vidåpen. Fra senga kunne jeg se det stor, speilet i entreen, og jeg tror ikke noen andre enn meg var klar over at vinkelen var slik at sett fra rommet mitt fange speilet opp døra til gjesteværelset, som var rett ovenfor badet.

Når denne døra var åpen, kunne jeg, via speilet i gangen rett inn i dette rommet. Det må da være dagslys de inne, eller som nå: med fullt elektrisk lys på.

Kvelden før lot hun være å ta på morgenkåpa da hui gikk på badet – hun kom ut av rommet sitt i bare trusa Hun var neppe klar over dette med at jeg kunne se henne via entrespeilet, dessuten trodde hun sikkert jeg hadde døra lukket og kanskje hadde sovnet, ettersom jeg gikk p, rommet mitt så tidlig.

Hun ville sikkert ikke gå helt ytterst i entreen for å se etter, heller, hadde jeg tenkt over.

Det var altså andre kvelden: Hun hadde nettopp gått inn på rommet sitt og døra sto på vid vegg, for hun lot være å lukke den etter seg, bare var litt ute av syne antakelig borte ved klesskapet, så kom hun fram i den delen av rommet som vistes gjennom den åpne døra. Bal henne var mesteparten av senga synlig, og jeg kunne se morgenkåpa ligge innover teppet.

Hun åpnet nå skjørtet på ene hofta. Det gled ned, hun sto litt bøyd og løftet bena ut av det, kastet plagget samme vei som det forrige og hadde på strømpebukse som ikke var tykkere enn at jeg kunne skimte trusa gjennom den – og den var lita, trekantet og helt mørk..

Jeg hadde fått ståkuk straks jeg la meg og venta på a hun skulle komme fra rommet sitt, og kanskje gå på bade uten å ha tatt på morgenkåpe. Jeg hadde hånden nede underbuksa, klemte om den stive kuken, smårunket så vidt mens jeg så på henne via speilet. Hun satte tommelfingrene innenfor linninga på strømpebuksa og skjøv den ned mens hun vrikket på hoftene, bøyde seg, løftet et kne om gangen og fikk skrellet av seg plagget, kastet det ut av syne, rettet seg opp og sto i bare ei lita svart kniplingstruse som slapp gjennom hvit hud og formen av en brun trekant – dusken hennes.

Hun snudde seg halvt mot senga og hadde hissende innsøkk på langs midt i ryggen, og halvdelene av rompa innenfor den svarte, stramme lille trusa kunne anes. Hun var så fristende og spennende at jeg hadde dytta ned underbuksa og begynt å runke – uten å tenke over det men jeg slapp kuken like før den var på nippet til å sprute…

Skuffelsen kom opp i halsen min da hun tok etter morgenkåpa. Men så slapp hun den, og mens jeg klemte ståkuken hardt, snudde hun seg, og det var som om blikket hennes traff meg direkte selv om det var via det store speilet!

Mens pulsen min økte og mens jeg klemte hardere om ståkuken, satte hun tommelfingrene innenfor linninga på det lille plagget, vrikket på hoftene mens hendene skjøv nedover, og dermed ble den mørke kjønnshårveksten synlig.

Jeg sansa at jeg var i ferd med å runke spruten frem, og fikk stoppet i siste liten. Hun løftet en fot om gangen opp av det knøttlille plagget inntil hun sto med det i ene hånden, naken og vanvittig fristende… Naturligvis var hun litt langt borte, sett slik via speil, men jeg syntes jeg så henne ganske så nær.

Nå kom hun mot døra og forsvant sidelengs ut av synsfeltet, mot badet, og hadde trusa med seg. Jeg tenkte at i tilfelle hun skulle vaske den, så var det da rart at hun ikke lot den være på til hun kom på badet!

Jeg skjøv min egen underbukse lenger nedom hoftene og kunne ikke la være å smårunke. Men jeg stoppet for hver gang det kjennes like ved å gå for meg – jeg måtte jo iallfall ta underbuksa HELT av for å fange opp sæden i den, så jeg ikke flekket til lakenet. Dette hadde vært et problem et par år nå.

Jeg så mot entrespeilet, venta på at tante Berit skulle komme fra badet og inn i synsfeltet igjen – naken, før hun vel lukket døra etter seg, og først DA skulle jeg runke meg til ekstasen. For noe mer falt meg ikke inn. Det var for uvirkelig til å komme i hue på meg!

Det var så vanskelig å stå imot trangen til å la den klemmende hånden runke fort, fort!

Minuttene gikk mens jeg venta, og endelig hørte jeg svakt at baderomsdøra ble lukket til, og der kom tante Berit inn i synsfeltet via speilet: fortsatt naken, og hun hadde ikke trusa med seg!

Jeg så opphissa på de pendlende brystene og på den mørke trekanten av hårvekst nederst på magen, opp fra mellom lårene. Hun gikk inn den åpne døra til gjesterommet – og jeg fikk se et fort skimt av rompa så særdeles. spennende – før hun lukket døra bak seg, og jeg var el hav av utilfredshet, samtidig som jeg jo hadde dette i meg: at NÅ kunne jeg runke meg til en sterk utløsning.

Jeg liker best å være helt naken når jeg runker, og nå fikk jeg av meg underbuksa under teppet, og skulle til å runke for fullt – da jeg tenkte på at døra jo sto åpen. Så jeg sto opp, og med vippende ståkuk gikk jeg til døra hadde glemt å se mot entrespeilet og dermed kikket jeg oppover i den lange entreen.

Der var døra hennes åpen igjen, og hun hadde tatt på seg morgenkåpa og hun så rett mot meg, som sto der naken med ståkuk! Jeg var så forfjamsa a jeg kunne ikke røre meg, dekket meg ikke til med hendene, sto der med en kuk som vippet av opphisselse

Hun smilte blidt og virket å holde på en latter som ville fram mens hun sa høyt, som om hun enten ikke hadde lagt merke til, eller at det ikke gjorde noe: at jeg sto naken i døra hennes og med ståkuk.

jeg trodde du hadde sovnet, – har du noe å lese i som jeg kunne låne?

Jeg dekket meg lynfort med hendene, men angret straks i og med at dette var en bevegelse hun bare måtte se, i fall hun ikke hadde lagt merke til at jeg var naken.

Jeg trakk meg fort tilbake i døråpningen, stakk bare hodet ut, og mekret ett, – J-jeg v-vet ikke…

Jeg så henne komme utover i entreen, og jeg bråsnudde, tok tre skritt tilbake til senga, kom meg under teppet og så dukket hun opp i døråpningen. Hun smilte fortsatt, hadde på seg tøfler, og jeg bare VISSTE at hun var naken under morgenkåpa…

Jeg lå med teppet trukket oppunder haken, og hun kom innover i rommet, satte seg på sengekanten hos meg, og hun strakk seg, rota i hylla i nattbordet mitt – og dermed gled morgenkåpa litt opp. Jeg kunne se mesteparten av et bryst, og halvt vridd som hun satt, var nærmeste låret blottet nesten helt opp til hofta jeg kunne så vidt se litt mørkt krushår øverst mellom lårene hennes, der morgenkåpeflakene skiltes.

Mitt utvalg av lesestoff bød på bare noen agentromaner og en del tegneseriehefter – resten hadde jeg gjemt innerst i skapet, under en eske med gamle skolebøker… Nå sa tante Berit:

Jeg trodde du hadde en stabel av blader med nakne jenter i – for du er vel interessert i sex?!

For et spørsmål!

Jeg er sikker på at jeg rødma! Men hun snudde seg på sengekanten, støttet seg med ene hånden såpass langt inn at den klemte teppet mot nærmeste hofta mi, og jeg ble brått klar over at jeg lå på rygg og at teppet var løftet litt på midten av ståkuken.

– ER du ikke? spurte hun, da jeg ikke svarte. Og jeg visste at hun gjorde seg til da hun liksom brått “oppdaget” at teppet var litt løftet midt over hoftene mine. Hun så på, tilgjort storøyd, og kom så med: – Men hva har du under HER!?

Brått nappet hun teppet av meg så jeg lå naken, struttende med alt jeg hadde, og hun lente seg innover, halvt vridd i kroppen, og sa: – Næmen! – er den SÅ svær…

Jeg bare kunne ikke svare, og hun sa med et lattermildt tonefall og et fort sideblikk mot ansiktet mitt idet hun grep om ståkuken med den hånden hun ikke støttet seg mot madrasskanten med: -Hva har opphisset deg? Tenkte du på noe spesielt da du fikk denne nydlingen?

Jeg bare tidde, var dødsens sjenert, men samtidig så jublende i HELE meg fordi hun var her hos meg, og jeg trodde med kroppen liksom: at noe helt vidunderlig kom til å skje, noe hjernen min ikke var i stand til og fatte.

Hun venta ikke på svar, lente seg innover meg, klemte om ståkuken, vrengte forhuden – og gapte over det nakne, spente kukhodet.

Dermed lå hun sidelengs innover senga, skrått med hodet nedover, vridd i kroppen mens hun suget meg, og jeg visste at fitta hennes var så nær, så nær, – og var det ikke den som sendte ut denne merkelige, hissende duften som kom fra henne, og som ikke var bare parfyme?

Nå merket jeg en bevegelse: hun trakk begge knærne opp på sengekanten mens hun skubbet på seg og tok bakom seg, for liksom å få morgenkåpa til ikke og stramme.

Da jeg så dit, hadde morgenkåpa glidd til side, delt seg helt til skrittet – og jeg kunne se hårbuska og bittelitt av rødbrun kløvenhet under den innover i skrittet hennes.

Mens jeg spente meg i kriblende nytelse opp mot hennes sugende munn, bare MÅTTE jeg slite blikket derfra, og se mot henne der like innenfor delingen av morgenkåpeflakene.

Jeg la nølende en hånd mot det underste låret hennes, på baksiden, og lot den sakte stryke oppover mens spenningen fikk meg til å dirre i hele kroppen – i tillegg til at jeg kjente at det holdt på å gå for meg inn i hennes varme, sugende munn der tungespiss og lepper pirret ståkukhodet så vanvittig deilig.

Fingertuppene mine nådde fram til de krusete kjønnshårene, og hun kom ikke med en hånd for å skyve meg vekk – hun bare suget meg enda fastere. Jeg strakk hånden mer ut og kjente at hun delte seg der i det myke, krushårede.

Hun var plutselig varmt glatt mot fingertuppene, og hun løftet brått det øverste kneet og låret, satte hælen i lakenet på sengekanten – dermed var skrittet hennes vidåpent mot blikket mitt.

Jeg kunne nå SE der fingertuppene mine var halvt gjemt mellom de tykke, hårete fitteleppene. Og omkring eller på begge sider av de to sammenholdte fingertuppene, stakk rare, røde, våte fliker litt ut av fitta. Jeg kunne også se rompa hennes innunder morgenkåpa – skrittet hennes var knapt en halvmeter fra blikket mitt, og da jeg flyttet litt på fingrene, gled de to midterste inn i henne helt til knokene.

Jeg slapp ut et hikst da jeg spentes i hele meg, og det gikk liksom gnistrende for meg opp i hennes varme, sugende munn mens jeg både så og hørte at hun svelget sprutene mine, og jeg hørte meg klynke fordi det var så vanvittig godt og sterkt mens det gikk for meg. Samtidig sansa jeg at den glattvåte, varme fitta hennes klemte seg sammen i bløte små trykk omkring de to fingrene jeg hadde stukket inn i henne. Tante Berit lå etterpå sidelengs innover senga m hadde sluppet kuken med munnen, lå med knærne trukket opp og hadde nakne undersider av rampe og lår under den opptrukne morgenkåpa – rett mot blikket mitt – o fortsatt hadde jeg hånden med to fingrer stukket inn kjønnsåpningen hennes og kjente at hun kunne knipe se sammen om fingrene mine – og altså en ståkuk, – for eksempel min.

Jeg tror det var først NÅ at det virkelig gikk opp for meg: når hun ville dette som hittil hadde skjedd, ja da måtte hun da ha lyst på resten!

Mett i hele kroppen etter utløsningen – var jeg likevel kåt på mer opplevelse, og nå våget jeg for hadde hun kanskje ikke suget meg og svelget sæden min!

Jeg så mot rompa og skrittet hennes, der hånden min var med to fingre inne i den hårete, rødgapende, våte og varme fitta. Nå løftet hun munnen fra kuken min, vred litt på seg, men ikke så mye at jeg måtte ta hånden til meg fra fitta hennes. Hun traff blikket mitt med sitt, og hun smilte, var varm i ansiktet da hun spurte blidt, men virket forpusta: var det like godt som å runke?

Tenk at hun snakket så direkte! Jeg vinglet med blikket, og så heller mot undersiden av rompa og det hårete skrittet oppe mellom undersidene av lårene, der jeg hadde høyre hånden min inne i den våte varmen. Og jeg fikk fram et lavt: -MYE bedre!

Da lo hun, flyttet fort på seg så fingrene mine glapp ut av fitteåpningen hennes da hun kom halvt innover meg med hele seg, og kysset meg på munnen. Jeg var så overrasket at jeg holdet munnen helt passiv, og hun avbrøt kysset, og sa ned mot ansiktet mitt: – Nå har j e g blitt kåt, – hva skal vi gjøre med det!?

Betydningen av spørsmålet hennes gikk sakte opp for meg mens hun liksom så leende ned på meg. Jeg kjente hjertet rase enda jeg nå var numment mett i kuken og innover i meg der nede.

– Tror du vi kunne få den stiv på deg igjen? spurte hun, og den ertende, blide stemmen og det lattermilde ansiktet hennes sa at hun nok visste at den kunne bli stiv igjen ganske fort.

Men mente hun at… at…

Jeg tror hun skjønte hva som raste gjennom hodet mitt. for hun lo på en fløyelsmyk, litt hes måte. Hun kysset meg fort, og sa mot leppene mine: – Du er en sånn SØT gutt!

Så kysset hun kysset meg heftigere, men avbrøt fort og gikk opp på kne i senga.

Og mens jeg naken lå på rygg, og nå med kuken myknet til en litt våt tåte mot ene lysken – og jeg så opp på henne, åpnet hun morgenkåpa, vrengte den av seg og kastet den ut på golvet.

Naken, med ganske solbrun kropp i hissende kontrast til vinterhvite bryster, hofter og rompe, med den buskete hårdotten i trekant fra nederst på magen og inn mellom lårene – sto hun der på kne, skrevs over meg, og jeg kunne rett opp i den litt gapende åpne fitta hennes! Jeg hørte henne le lavt og fløyelsloddent ned mot meg, og på veien fra ansiktet hennes merket blikket mitt at hun hadde struttende stramme brystvorter.

Brått kom hendene foran skrittet hennes, og mens jeg stirret på, brettet hun seg ut til en rød, våtglinsende trakt – som en slags tropeblomst, ja kanskje kjøttetende plante! Men fitta hennes så slett ikke skremmende ut bare vilt forlokkende.

Hun begynte å le, og jeg så raskt opp, og fulgte så blikket hennes. Og der var kuken min i ferd med å reise seg igjen! Hun tok ned på den mens hun bøyde seg litt, og med to fingre holdt den røde “blomsten” sin litt utbretta.

Kuken stivnet for fullt i hånden hennes, og hun tok den andre hånden fra skrittet sitt, lot seg synke over hoftene mine, og mens hun holdt meg om ståkuken kom skrittet hennes med den røde, oppsvulmede, våte revnen – med mørkt krushår omkring – ned mot tuppen av den.

Jeg hikstet til av spenning og opphisselse da jeg på en og samme gang så at hun trædde seg nedover meg – og kjente den glatte, bløte omslutningen av hennes kroppsvarme da hun sank nedover omkring ståkuken, og var glatt og varm og våt omkring den.

Jeg fikk vekten hennes mot meg da hun sank ned på meg så langt at hun satt på meg – varmt og mykt og spennende fordi ståkuken min var gjemt oppe i henne, og hennes og mine kjønnshår nå var blandet.

Hun tok hendene mine, løftet dem mot brystene der jeg så at knoppene sto stramme, og jeg kjente dem mot håndflatene da hun lente seg fremover med litt av vekten sin, og mens resten av brystene kjentes så bløte at jeg var nesten redd for å ta i dem!

Hun vrikket på seg over meg, kjentes så VÅT – og det gjorde så opphissende godt i ståkuken å være inne i henne!

Hun så ned på meg, hele tiden med et liksom moderlig beskyttende lite smil mens hun lot hoftene gå i sirkler, eller hun skubbet seg frem-og-tilbake. Jeg hev etter pusten, spente meg, og jeg ville brått ikke at det skulle gå for meg så fort – jeg ville heller være lenge oppe i den deilige omslutningen om ståkuken min, være kriblende kåt en lang stund isteden for å sprute straks!

Hun så det vel på ansiktet mitt, og hun sa blidt men med denne forpusta hesheten som jeg nå hadde forstått betydde at hun var kåt – hun sa: – Jeg VET at det holder på å gå for deg igjen, og det er helt i orden! Vi har god tid på oss til å få den stiv på deg mange ganger. For meg er det GØY å være kåt, og stelle med deg. Jeg skal nok få MITT før vi gir oss for kvelden!

Dermed spentes jeg for fullt, og Berit så ned mot ansiktet mitt og skubbet seg fort frem-og-tilbake over meg så ståkuken ble gnikket kraftig inne i den deilige, glatte varmen hennes mens det gikk kjempesterkt og lenge for meg.

Resten av natta? Og de følgende døgn?

Gjett!

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *