Han pulte meg i baren

Den lysegule brytertrøyen var virkelig frekk mot den mørkebrune, nesten sorte huden hans. Både fargen og skjæringen var ment å fremheve og det gjorde den. Det kunne ikke være en heterofil kvinne på hele strandbaren som ikke la merke til der han svinset frem og tilbake med brettet sitt. Den løse varme sanden var underlag mot føttene hans og det gav han et helt spesielt og sexy ganglag. Jeg var våt i bikinien for tredje dag på rad og ennå var det mange dager igjen av ferien. Det var sjelden jeg kunne se øynene hans for de var nesten bestandig gjemt bak solbrillene, men noen ganger kunne jeg føle at han så litt for lenge i min retning og kanskje litt for lenge på den nesten nakne og ganske så hvite kroppen min. Hvit i forhold til hans.

Det ble bare vanskeligere å konsentrere seg om boken når jeg kunne se for meg kontrastene mellom huden hans og min. Når jeg dristet meg til å lukke øynene samtidig som jeg klemte lårene sammen kunne jeg se hvordan den mørkebrune pikken hans banet seg vei inn mellom mine rosa kjønnslepper som svulmet og brettet seg lydige til side. Jeg klemte lårene rytmisk sammen under det lille ustøe bordet og hadde det ikke vært for to bråkete unger som forstyrret meg, ville jeg fått en liten orgasme der og da. Jeg var kjempevåt og helt ufornuftig, sanseløst kåt på denne strandløven. Jeg var helt sikker på at han la ned flere i løpet av en sesong en hva andre gjør gjennom et langt liv.

Jeg kunne se på bulen i shortsen at han hadde en stor pikk. Jeg var sikker på at den var både lang og tykk. Jeg fantaserte om den som en kraftig brannslange og håpet at den kanskje kunne slukke noe av min innvendige ild. Jeg skiftet stilling og la det ene benet over det andre så ingen kunne se hvordan det var fatt med meg.

Lunsjen var over for de fleste og han var travelt opptatt med å rydde, jeg måtte bare finne på et eller annet Og jeg hadde en følelse av at jeg burde være skikkelig frekk for å lykkes.

De eneste gjestene som nå var igjen vart o lysegrønne engelskmenn som så absolutt burde ha vært ute i solen. De andre hadde nok funnet plassene sine nede i sanden for lenge siden.

På toalettet tok jeg av meg bikinibuksen og trakk det lille korte hvite skjørtet mitt på.

Jeg plasserte meg utstudert i forhold til bardisken og oppvaskbenken og med bena plassert så langt fra hverandre at han bare var nødt til å se rett inn i min våte og kåte fitte.

Det var deilig å se reaksjonen hans, i løpet av to sekunder var han borte hos meg og spurte hva jeg ville ha å drikke. Av en eller annen grunn fikk jeg følelsen av at denne drinken ikke ville komme på regningen. Han forsto med et øyekast hvordan det var fatt med meg og jeg skalv på hånden når jeg tok imot drinken. Like sprikende som i sted lente jeg meg tilbake i stolen og håpet at han snart ville gjøre noe. Neste gang jeg tittet bort var det han som viste seg frem. Jeg hadde så absolutt ikke feilvurdert hverken farge eller størrelse.

Den vokste seg enorm mellom fingrene hans og han stirret hele tiden inn mellom lårene mine. Jeg kunne kjenne at det begynte å piple ut av meg. Han vinket meg til seg med en forsiktig bevegelse og på enden ved bardisken stakk han hånden og fingrene sine under skjørtet mitt. Det var som om noe tok fyr og det neste ville bli en eksplosjon.

Engelskmennene hadde akkurat fått ny runde med gin/tonics og jeg kjente at han fant frem med den andre hånden sin også. Han brettet de hovne leppene mine til hver sin side og han brukte begge hendene, en finger fra hver var inne i det plaskvåte hullet mitt som for å forberede det på noe som skulle komme. Jeg rørte ikke den bankende staken hans, men han snudde meg rundt før han bøyde seg litt i knærne og dunket den inn. Rett inn i et eneste støt, helt til bunns og jeg forsto plutselig hva det vill si å bli fylt til randen.

Det sprengte og banket i alle retninger og svimmel holdt jeg meg fast i disken mens han bevegde seg ut og inn i lang, harde støt. Hva han hadde tenkt å gjøre om det kom noen rundt hjørnet, det visste jeg ikke, men det bekymret meg egentlig ikke.

Den svarte, bankende, pumpende pikken hans var det beste jeg noen gang hadde kjent oppe i fitta mi og svimmel av kåthet og lidenskap kjente jeg at en voldsom orgasme var underveis. Ingenting kunne stoppe den, det eneste jeg måtte konsentrere meg om var ikke å skrike. Han pumpet fortsatt i et tempo som sa meg at han kunne holde på veldig lenge, jeg klemte sammen det beste jeg kunne rundt pikken hans, men jeg vet ikke om jeg ble noe trangere av den grunn.

Klask, klask, de tunge velfylte ballene hans laget deilige lyder mot de våte fitteleppene mine. De stive krøllene hans kilte og plutselig kjente jeg at slutten var nær. Det løsnet inne i meg, et sted langt bortefra og hadde han ikke klemt meg så hardt mot kanten så hadde jeg falt i det orgasmen kom.

Det neste jeg kjente var at han trakk seg ut og lot seden sin grise til baken og skjørtet mitt.

Jeg kunne allikevel ikke klage, det kan hende at han bare var fornuftig.

Engelskmennene vinket og var klare for en ny runde, det var ikke jeg. Ikke med en gang i hvert fall. Jeg var både ørn og sliten mellom bena etter den voldsomme pikken hans.

Han smilte og serverte meg uoppfordret litt isvann. Det smakte en dame godt

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *