Tisse på deg

Tisse på degHei, jeg er en jente som søker andre jenter som sammen med meg vil pule med typen min og tisse mens vi gjør det, enten vi rir ham eller ligger under ham. Han tenner voldsomt på det, og vi har dyrket våtsex sammen over en lang stund nå. Kanskje vi to kan leke litt sammen også hvis du vil. Jeg kan kose med deg, slikke deg og tisse på deg hvis du vil, og du kan få kose med meg, slikke meg og elske med meg også. Håper på svar fra deg! Klem fra meg!

Send Svar

5 comments

  1. Er gutt men vil gjerne være med? Du kan tisse så mye du vil på meg, jeg kan drikke det også vis du vil det. Bæsj på meg også vis du vil det. Send Mail eller snap: krispede12 vis du vil det. Dette gjorde meg skikkelig kåt. Har veldig lyst til å være med og drikke ut av tissen din

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *