To i ei

Det var nesten deilig å kjenne Påls pikk mot min egen. Men bare nesten, og kun for et øyeblikk. For idet pikkene våre gled inn i Marthas myke mus, ble vi begge opptatt av hva den fløyelsmyke, våte grotten inneholdt av kåte gleder.

Martha er 21, Pål er 18 og jeg 20. Vi satt hjemme i min knøttlille leilighet og drakk shots og pils. Jeg og Pål er bestevenner. Helt siden jeg kom til Norge fra Kenya for ti år siden, har han vært min fortrolige kamerat. Vi hadde planlagt å rase rundt på byen om kvelden. At Martha stakk innom var tilfeldig. Men hun er fin som f…, og vi hadde ikke noe i mot selskapet.

Etter et par shots ble hun opptatt av puppene sine, som hun mente var for små. Jeg tok en spansk og grep tak rundt dem utenpå blusen, og forsikret henne om at de var store nok. Men nei, hun maste videre. Klagingen var nok et påskudd til å komme i gang med noe – som det videre forløpet viste.

Etter noen minutters syting foreslo jeg og Pål nesten i kor at hun skulle ta av seg på overkroppen så vi kunne få sett skikkelig. Vi ble bare halvt overrasket da hun virkelig gjorde det. Puppene hennes var store og faste. Ikke et gram silikon fantes i dem. Inne i den purpurrøde ringen som omkranset brystvorten på hver av de spretne muggene, sto en stiv vorte fram som et friskt markjordbær.

Vi lot oss ikke be to ganger, men kastet oss over hvert vårt bær. Samtidig som vi spiste og sugde på puppene, masserte vi dem med begge hendene. Martha la seg i sengen min og lukket øynene. Det var fritt frem. Jeg og Pål fikk av henne klærne. Hun var superfin. De frodige kurvene hennes gjorde oss helt ville. Lårene var silkemyke, og under den viltre trekanten i skrittet var hun nærmest åpen.

Vi kledde av oss, vi også. Det var litt rart å se Pål med stå, men det plaget meg ikke videre – med tanke på at Martha lå og pustet tungt med rødflammete kinn. Vi la oss på hver side av henne og begynte å kline med henne etter tur. Stadig traff jeg på Påls hender, som i likhet med mine ivrig rotet mellom bena hennes. Vi gjorde et skikkelig forarbeid, og brukte tid på å varme henne opp.

Til slutt åpnet hun øynene igjen. Uten å si et ord la hun bena omtrent bak nakken. Hun lå åpen – og Pål, som enten var kåtest eller kjappest i avtrekkeren, kravlet i stilling og presset pikken forsiktig inn og begynte å støte.

Jeg var nesten blind av kåthet, og belaget meg på vente. Men Marthas blikk fikk meg til å legge meg med pikken ved hodet hennes. Hun la en hånd over rumpa mi og signaliserte at jeg skulle komme nærmere. Plutselig var pikken omsluttet av varm, kjærlig jentemunn. Hun suttet og slikket og sugde ivrig. Jeg fikk umiddelbart problemer med å holde igjen. Da pikken min var dryppende våt av munnen hennes, klarte jeg heller ikke mer. Jeg sprutet ut det jeg hadde. Langt borte i kåtetåken registrerte jeg at hun fortsatte å suge. Jeg merket at hun svelget, og at hun skalv og dirret stadig sterkere.

Så kom hun. Med et høyt skrik og hikst og smågråting ble hun til en klump av muskelbevegelser og stønn. Pål jobbet ekstra intenst et minutt eller to – så hørte jeg et langtrukkent stønn fra ham før han sank sammen over henne.

Vi ble liggende lenge. Pål og jeg stakk inn i stuen og hentet drikkervarer og røyk, og så lå vi alle tre en lang stund og skålte og røykte. Det var vanskelig å komme inn på hva vi nettopp hadde gjort. Martha ville ikke snakke om det. Men hun fniste veldig mye – og var iallfall ikke blyg.

Vi guttene ble omsider kåte igjen, og begynte å plukke på henne. Nå var hun blitt litt modigere, for da jeg ville at hun skulle suge meg – ba hun oss begge stille oss på kne mot hverandre. Så tok hun oss i munnen begge to. Jeg reagerte litt, fordi kuken min lå an mot Påls steinharde lem. Det var litt rart, men ikke særlig ubehagelig. Marthas munnarbeid fikk raskt snevet av homofobi til å fordufte. Vi kom på likt. Påls sæd traff meg rundt kukroten og på magen opp mot navlen, mens mitt sprøytet ham full i skrittet. Akkurat det var ganske pirrende.

Og da vi et par timer timer senere tok henne samtidig, var jeg faktiskt begynt å venne meg til følelsen av pikken hans mot kroppen min. Og duoknullet fikk Martha til å svime av – og meg og Pål til å holde hverandre rundt rumpeballene og klemme oss hardt mot hverandre da vi sprøytet ut det vi hadde.

Det var en fantastisk opplevelse – og mitt beste knull hittil.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *