Bli kjent med en ung gutt

bli-kjent-med-en-ung-guttHei

Vi er et heterofilt par fra Oslo (hun 35, han 37) som ønsker å bli kjent med en ung gutt. Vi er begge slanke og har et stabilt liv med familie og venner. Vårt forhold er veldig bra men vi har fantasert en del om å ha trekantsex med en ung gutt. Dette har vi endelig bestemt oss for å prøve. Han ønsker å se henne bli knullet og hun fantaserer om en ung gutt i senga. Begge tenner vi på at to spruter i henne! Han er ikke bifil! Du kan gjerne være uerfaren men det er et krav om at du er rimelig godt utstyrt (dvs. mer enn meg (minst 17 cm.)). Dessuten må du som oss være sykdomsfri. Vi bor i Oslo og har et sted vi kan være. PS: 100% ærlighet, diskresjon og ærlighet loves og kreves !!!!!

Send Svar

11 comments

 1. Hei,
  Først må jeg si – for en utrolig vakker kvinne!
  Jeg er 22 år gammel, singel og godt utstyrt (21,5cm lang, 15cm i omkrets). Jeg har flere års erfaring som dominant i forhold, men har aldri fått oppleve en trekant. Jeg har lenge ønsket å kunne bli med et par og hjelpe dem (og meg selv) til å oppleve deres villeste fantasier. Denne annonsen kunne ikke vært mer perfekt og jeg håper jeg hører mer fra dere. Det tenner meg helt vannvittig å se en kvinne miste all besinnelse pga nytelse (og spesielt det dere skrev om at begge spruter i henne! samtidig!?).

  Gleder med til å utveksle bilder og snakke videre om hva vi ønsker å gjøre sammen.

 2. Hei,
  Den første kommentaren min forsvant, men jeg prøver igjen, for dette vil jeg ikke gå glipp av.

  Jeg må begynne med å si at hun er en utrolig sexy kvinne! Jeg er 22 år, singel og veldig godt utrustet. Jeg har erfaring med sub-dom livsstil, men har aldri hatt en trekant. Dette har je lenge hatt kjempelyst til. Å bli med et par og bidra til at alle lever ut fantasiene sine til det fulle. Jeg blir spesielt tent av det dere skrev om at begge spruter i henne.

  Denne annonsen kunne ikke vært mer perfekt og jeg håper virkelig at dere kontakter meg.
  Jeg utveksler gjerne bilder og vi kan snakke mer om hva alle ønsker og blir tent av.

  [email protected]

 3. Jeg er en gutt på 21 år med et utstyr på ca 19,5 cm.
  Jeg er litt sjenert, men så lenge jeg ikke ser mye av mannen i sexen er det greit.
  Bor i Lørenskog, nær skårer.

  Bare last ned kik appen og kontakt meg der.
  (MysteriousThomas)

 4. Hei

  Veldig godt utrustet gutt her:)
  Tror dette er for godt til å være sant, men prøver å legge igjen en liten hilsen her, så er det jo lov å håpe på svar 😉

  Har veeeeldig god, bra og positiv erfaring med dette.
  Oslo

 5. Hei, hei er en aktiv 23 åring bosatt i Oslo, ville gjerne møtt dere 🙂
  ta gjerne kontakt enten på snap; thetoyrifle
  eller så kan jeg nåes på mail

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.