Knulle en deilig jente

knulle-en-deilig-jenteHallo

Vi er et par på 26 som søker etter en mann med en stor og grov utstyrspakke, som kan tenke seg og være med og knulle en deilig jente som har fine former og er helt vill etter menn som er velutstyrte og som vil gi henne en skikkelig runde. Vi har prøvd og svare på noen annonser men det har vist seg at de ikke har vært seriøse, så vi ser at dere legger ved bilde hvis dere ønsker svar, dere vil få bilder tilbake. håper dere kan skrive litt om hva dere ønsker og gjøre med henne og hva dere ønsker at henne skal gjøre med dere. Vi venter i spenning og håper at du svarer på vår annonse så vi kan få prøvd det vi har fantasert om så lenge, er du velutstyrt og mellom 20-35 år send oss et bilde så garanterer vi deg et svar med bilde.

Hilsen spent par

Send Svar

10 comments

 1. Hei,
  Jeg er 22 år gammel, høy, slank og kjempegodt utrustet (21,5cm x 15cm) og har så
  utrolig lyst om å bli med dere og gi henne det mest fantastiske knullet hun har hatt.
  Jeg ser for meg at vi starter kvelden med at dere begynner å ha sex, så kan jeg bli med
  etterhvert og bli kjent med kroppen hennes, ta på henne, kline med henne, slikke henne.
  Så suger hun den svære kuken min, mens du puler henne. Jeg har utrolig lyst at vi spitroaster henne, og at hun senere får oppleve alle slags former for dobbelpenetrering helt til beina hennes rister og litt til… og litt til… og litt til. Jeg tenker orgasmiske skrik, bitemerker, blåmerker, svette, masse sæd, og hva enn hun måtte ønske.

  Kort sagt: Jeg er ung, har den store grove kuken hun drømmer om, og har lyst at vi gir henne en knullesesjon hun aldri kommer til å glemme, der hun trygt kan leve ut alle sine fantasier igjen og igjen.

  Kontakt meg på e-post, så sender jeg bilder, for jeg ser ikke hvordan man gjør det her, dessverre. 🙁

 2. Hei. Jeg heter Simen er 26 år å vil veldig gjerne møte dere for deles hygge ? bor i nord Norge ?

  Send meg en Mail så tar vi det dær etter;)

 3. Kåt mann 28 ifra østfold og mobil innover mot oslo, velytstyrt 20×15 :). 193 høy og slank. Renslig og sykdomsfri med utholdenhet.

  Har masse bilder som kan snappes eller mailed

  Snap: lang88k

 4. Vet ikke om jeg er sent ute men kunne gjerne tenkt meg å bli med! ta kontakt om dere ønsker, er utrolig spontan av meg og den mest seriøse dere finner her tipper jeg..

  mvh

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.