Sex med nabokona

Den sugende munnen hennes gled fram og tilbake om det nakne, svulmende pikkhodet mitt mens hun bevegde hodet.

Hun satt på toalettlokket, som hadde en slags myk, flossete hette, og jeg sto naken foran henne med de bandasjerte hendene holdt ut fra hoftene mens hun suga meg. Pikken var allerede kriblende stiv igjen etter at hun hadde ronka meg to ganger til jeg spruta mens jeg sto i badekaret og hun sto utafor og hadde gnidd meg inn med såpeskum over alt mens hun vaska meg

Hun var nabokona. i slutten av 40-åra, hjemmeværende fortiden, forhenværende sykesøster og etter brannskadene på hendene mine hadde hun hjulpet meg daglig med de mest intime saker, som jeg ikke ville tillatt MOR å gjøre, ettersom jeg ikke var noen smågutt! Dessuten var mamma på jobb om dagene. Og denne formiddagen jeg skriver om, bestemte Solveig at jeg trengte vask over det hele…

Nå sto pikken min sprengstiv mellom hendene hennes og inn i den varme, sugende munnen. Jeg spente meg mot henne med hoftene, og hun fikk meg langt inn i munnen og måtte ta hodet litt tilbake samtidig som hun skjøv mot hoftene mine. Hun slapp pikken med munnen og så opp på meg:

– Hva skal vi gjøre med den nå? Tror du at den orker en gang til etterpå, om vi tapper den nå igjen?

Jeg var for sjenert til å svare. Hun lo opp mot meg og sa:

– Men ikke stang den ned i halsen min! Stå stille! Hun bøyde seg så, og gapte sugende over det nakne pikkhodet mitt igjen.

Hendene hennes krammet med utspilte fingre mot rompemusklene mine, og hun suga fort og intenst med små nikkebevegelser. Leppene hennes nappa kriblende godt til om flensen og tungespissen gnikka under forhudsstrengen.

Jeg spente meg, men passa på ikke å sette hoftene, og dermed ståpikken, fram mot henne. Jeg måtte tvinge meg til å la være å gjøre kåte hoftebevegelser. Sakte, sakte ble den kriblende knuten i meg tettere og strammere i meg til den brast og det gikk for meg i munnen hennes mens hun svelget unna og krummet neglene litt inn i rompeballene mine.

Etterpå, da hun hadde sluppet meg med munnen og med hendene, reiste hun seg fra lokket på toalettkummen. Pusten hennes luktet av sæden hun har svelget da hun tok bak nakken min og kysset meg hardt og sugende på munnen samtidig med at hun presset hoftene mot den ennå nesten stive, men nå numne pikken.

Etter kysset sa hun:

Dette får ikke din mor og kameratene dine greie på!

Nei klart! svarte jeg.

Klærne mine ble liggende på badegolvet da hun halte meg ut av badet og inn på det tilstøtende soveværelset. Senga var en stor lakenflate der teppene lå foldet over fotenden. Det var som om senga hadde stått og venta på dette…

Hun skjøv meg lempelig opp i senga, og da jeg lå på rygg, med pikken nå dalende mot ene lysken og kjentes våt av siste sæddryppet, samt etter munnen hennes kledde Solveig av seg mens hun sto foran senga og mens jeg ivrig så på. Jeg var helt fortumla over alt som hadde skjedd, og dette som n å skulle skje: at jeg skulle få fitte for første gang – og det av ei voksen dame!

Jeg så henne bli naken. De hvite, runde, kanskje litt løse brystene der knoppene pekte stramme, og hårdusken opp mellom låra.

Hun var hvit i huden over hele kroppen, ikke helt slank men slett ikke tjukk, og hun var myk og kvinnelig over hele, og så spennende at hjertet mitt ruste som en elv selv nå da pikken var så å si slapp!

Hun kom på kne opp i senga til meg, skrevet over lårene mine, og stående slik kunne jeg se innunder den buskete hårveksten i skrittet hennes at hun var kløven, at det hengte ut røde, uregelmessige fliker som var glinsende våte mellom hårtustene på fitteleppene.

Hun tok om den nesten slappe pikken, tøyde i den mens hun så ned på den, og jeg venta vilt på at den skulle stivne igjen. slik at hun kunne ta den inn i seg i fitta! Jeg var helt sikker på at hun kom til å sette seg skrevs over meg, ri meg…

Å få den stiv igjen etter tre utløsninger på rad, er det bare gutter på din alder som kan! sa hun og ronka meg sakte. Jeg så og følte at jeg begynte å stivne igjen, men det skjedde så sakte!

Da kom hun skrevs på kne litt oppover meg, og hun senket skrittet samtidig som hun holdt om pikken og den ble liksom pakket opp i den varme, våte fittekløfta hennes inni buskaset av krushår – hun klemte den med undersida opp mot seg, og sank helt ned på meg.

Jeg kjente den glatte, deilige varmen hennes, og hun skubba seg fram og tilbake mens jeg stivnet fort i presset under henne.

Så hevet hun seg litt, og jeg kunne se henne dytte ståpikken bakunder seg, og at den gled opp i henne samtidig som jeg hadde den opphissende følelsen av at hun trædde seg nedover den inntil hun satt tungt ned på meg over hoftene.

Hun lente seg framover meg, støtta seg med hendene mot lakenet på sidene av meg og brystene hennes skalv under meg. Hun skubba og vrikka seg med hoftene så pikken gled og gnikka rundt og inn og ut inne i den våte og varme åpningen hennes.

Det var så spennende og så godt at jeg var sitrende i hele meg

Hun peste stønnende over meg, ble vill i bevegelsene, og akkurat i det jeg spentes for fjerde gang, og vellysten knøt seg i utløsningen ble hun sittende tungt ned på meg, retta seg opp, skalv, og hun ropte ut mens knærne og lårene hennes klemtes mot sidene mine og det gikk for oss samtidig.

Slik var min første fitte, og det ble ikke med bare denne ene gangen, men så ofte vi hadde anledning

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *