En til gutt for sex

Jeg og min kjæreste har bestemt at jeg skal finne en til gutt for sex, gutten som stiller opp møter bare MEG og ikke min kjæreste. Dette er ikle en trekant bare meg og en ny gutt.

Litt preferanser:
Du må være 18-35. Du må være renslig og sykdoms fri. Kondom blir ikke brukt ettersom kjæresten tenner på dette. Størrelse / vekt har ikke noe å si. Vi søker BARE etter serriøse treff, vist skjemiem stemmer med nykommede så kan det bli flere møter .

Jeg selv er en blond kvinne med former , renslig, sykdoms fri, har hatt fast partner i 3 år men vi begge ønsker å teste nye muligheter.  Send oss en melding hvor det står kort og godt om deg selv, di som sender et bilde har meget større sjangse for treff. Vist vi begge synes du passer fint så blir du å møte meg på hotell i Tromsø under avtalt tid. Håper på svar, hilsen fra oss.

Send Svar

3 comments

  1. høres ut som det jeg søker er dere intrisert så mail meg på [email protected] så semder jeg et bilde eterr dere har svaretoki håper dere svarer jeg er ute eter noe fadt knulle ven håper dere svarer meg jeg venter i spening 🙂 <3

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *