Noen som vil treffe meg for lidenskapelig sex?

Hei allihopa! Er på let etter noen som vil treffe meg for lidenskapelig sex, verken mer eller mindre. Er ikke ute etter forhold, men om kjemien stemmer og sexen er avhengighetskapende, utelukker jeg ikke faste sex-treff. Diskresjon er meget viktig. Er i et forhold med en mann(En god del eldre enn meg selv,som reiser mye). Det er derfor mulig å treffes hjemme hos meg om vi «klikker». Du er gjerne yngre enn meg, men helst ikke under 30. Helst ikke eldre enn 40. Søker deg som er velutstyrt.. må ikke være veltrent, men gjerne slank, velstelt og renslig. Ønsker bilder. sender bilder også, men først må jeg se om du er «aktuell». Dette er nytt for meg, og jeg vil derfor være forsiktig. Selv er jeg 1,79 høy, slank, blond langt hår, brune øyne, 75DD, alltid fått komplimenter for rumpa mi (og utseende for øvrig, som jeg er opptatt av og tar godt vare på). Kontakt meg gjerne.

Send Svar

7 comments

  1. Dette høres spennende ut! Møter deg gjerne uforpliktende eller så kan vi prates ett annet sted før vi tar det videre?

    Jeg er en mann på 32 bosatt i Oslo. Er 182cm, velstelt, renslig og velutrustet med god apetitt om kjemien er tilstede. Er selvsagt diskrét.

    Legg meg til på snap: jolsemann

    så kan jeg sende deg bilder og prate videre?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *