Gift moden kvinne på jakt etter sex utenfor ekteskapet

Gift moden kvinne på jakt etter sex utenfor ekteskapet mitt. Mannen og jeg har ingen sexliv i det hele tatt lenger, og jeg har fått lov til å møte andre menn for sex, så lenge han ikke vet noe. Så vi vil ta vare på det pent og helt diskret. Vi kan selvsagt ikke bli sett i mitt hjem, så vi har sett i deg, eller muligens еt hotell eller lignende. Jeg har et åpent sinn, bare så du vet høre fra deg, så vi kan se deg snart.

Send Svar

7 comments

 1. Hi beauty
  I’m a 30 to man who really likes what he see.
  I’m Norway for a short period, so feel free to write me.
  It would be a pleasant to meet you.

 2. Hi beauty
  I’m a 30 to man who really likes what he see.
  I’m Norway for a short period, so feel free to write me.
  It would be a pleasant to meet you.

 3. Hi beuty
  I’m a 30 yo man who really like what he sees.
  I’m in Norway for a short period, and it would be a great pleasant to meet you.
  I hope to hear from you.

 4. hey du jeg vil det jeg er du vilig til å komme til drammen da så kan vi se hva vi finer på er du med ? jeg håper du svarer meg mern vis du ikke klan det her inne så sender jeg med mailen min så svarer du der sexy girl 🙂
  [email protected]

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *