En kåt fyr som kan knulle hardt og lenge?

Liker det du ser på bildet? 🙂 Jeg elsker det jeg gjør på bildet, suger kuk er det beste jeg vet, og jeg gjør det godt også. Men jeg ønsker å knulle også selvfølgelig, hvem vil vel ikke det?! Jeg er en singel jente og er 19 år gammel og leter etter en faen kontakt fоr å møte de vakre øyeblikkene, en eller flere, gjenstår det å bli sett. Jeg liker de fleste typer sex, selv om jeg er så ung, jeg har ganske mye erfaring og har hatt noen sex allerede så du trenger noen å lære deg sammen, er jeg glad fоr å 🙂

Hvem jeg leter etter? Vel en kåt fyr som kan knulle hardt og lenge og har stor fantasi, som tør og ønsker å prøve nye ting, som tør knulle utendørs med oppdagelsesrisikoen, som er lei av misjonær i senga, ja litt mer vill og fri sex er den jeg søker. Jeg kan selv vurdere meg å møte jenter (jeg har en strap-on;-)) Kan også vurdere meg å knulle en fyr med min strap-on, har aldri prøvd det, men ville ha vært fantastisk å gjøre det. Jeg har bare brukt strap-on på en jente en gang, det var helt fantastisk 🙂 . Venter jeg svaret ditt så vi kan se deg snart, jeg er syk faen craving, plzz frigjøre meg fra det 🙂

Send Svar

5 comments

  1. Hei
    Er en 20 år gammel gutt fra Trondheim.
    Er ute etter å prøve ut noe nytt og eksperimentere litt i senga og andre steder.

  2. Kjekk Mann 32, kåt og stor kuk. Jeg vil ha deg til å brekke deg når du suger meg, masse spytt og slim overalt og kan godt prøve starp-on også! Tenner meg at du vil prøve det. Har aldri prøvd det selv så gleder meg. Har masse andre planer for deg. Send meg en mail, så får du bilde tilbake;)

  3. Ung Mann 25 år, som bor i Kristiansand. Om du første er på utkikk etter en pulle kompis, så gi meg beske. Så kan vi jo se om vi skal treffes, hjemme hos deg.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *