Leter etter gifte eldre menn

Hei! Jeg er en jente på 33 som leter etter gifte eldre menn, som har lyst på knulle. Jeg synes det er deilig å pule en skikkeig mann, uten ungdommens ubesluttsomhet. Det er skikkelig opphissende for meg hvis du i tilegg er gift, og det må holdes hennelig for kona di. Bare tanken på å være hjemme hos dere, når hun er ute og pule deg i sengen deres. Gjør meg så våt nå, at jeg går på veggene her.

Er du en eldre mann som er lei av kona di og vil bli skikkelig knullet? Ta kontakt så kommer jeg til deg og ordner det. Alder ingen hindring, send meg en melding er med på det meste. Så kan vi eventuelt snakkes på tlf og avtale nærmere

Send Svar

11 comments

  1. Dette var akkurat den kontakt annonsen jeg ønsket meg. Jeg er 51 år, atletisk og i super form. Please ta kontakt

  2. Hei hei jeg leter etter en fin ung jente for litt sex uten noe forpliktelser. Jeg bor i lillehammer og har ikke noe problem med å komme til Oslo.jeg er 31 år og er fotball trener så holder meg bra ?.sender med snapen min så du kan se bilde av meg axel189 legg meg til så kan vi se hva som skjer? her er nr mitt også 95215286

  3. Hei du. Jeg er en gift mann på 45 som trnger akurat de samme som du…er atletisk og klar for det meste..du er hjertelig velkommen hjem til meg men må da bli på dagtid når kjærringa er på jobb og ungene på skolen…kanskje vi kan kose oss i jacuzzien før vi går inn i senga? Hvor holder du til? ring meg på 92680229 hvis du tør? klem fra Tom

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *