Par i Oslo søker mann

par-i-oslo-soker-mannHei!

Vi er et par (35-45) der mannen søker en/et gutt/par som kan se på når kona viser seg fram. Du/dere skal være mellom 18-25 og være nyskjerrig og bli tent av å høre om hvordan et ektepar og spesielt hvordan kona har det i senga. Du vil ha kontakt med henne via meg som er mannen og det må ikke genere deg/dere. Hvorfor gjør jeg dette? Jeg blir ganske tent av tanken på henne sammen med en gutt i alderen (18-25). Hun har aldri hatt en annen mann enn meg. Det er nesten for galt at hun ikke har hatt flere enn meg. I det siste har vi snakket/fantasert sammen om at hun kanskje skal ha litt ekstra.

HUN: Lys, slank og ikke så høy.
HAN: Litt kraftig, normalt kort hår, liker godt å massere.
Send gjerne bilde (det blir vi begge tent av)!

Send Svar

9 comments

 1. Hei,
  Jeg er 22 år gammel, singel, svært godt utrustet, og må si at jeg blir allerede svært tent av det du/dere skriver. Høres ut som om dere har et flott forhold, og hun har virkelig fortjent noe ekstra. Jeg tenner noe vannvittig på tanken om å hjelpe dere leve fantasiene deres (som jeg deler) fullt ut.

  Venter (kan neste ikke vente) på svar. Jeg gleder meg til å skape minner for livet sammen med dere.

 2. Hei. Jeg heter Simen er 26 år å vil veldig gjerne møte dere for deles hygge ? bor i nord Norge ?

  Send meg en Mail så tar vi det dær etter;)

 3. Hei Jonas her. Kan hende jeg er sent ute, men melder inn min interesse. Er 22 år og holder til i Hamar ?
  Er høy, tynn og nokså godt utstyrt ?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.