Pent Par søker velutstyrt mann

Hei! Vi er et pent par som har snakket/fantasert om det å ha med en annen mann for trekant kos. Derfor søker jeg etter en kjekk mann mellom 35 – 45 år som har sosial inteligens og er snill. Jeg ønsker at du skal bli min kamerat for over tid å bli med å forføre min pene kone. Hun trenger trygghet og noe tid før hun eventuelt vil slippe seg løs. Bilde ønskes. Fortell noe om deg selv og hva du liker. Hilsen oss

Send Svar

4 comments

  1. Jeg er veldig interessert, jeg er en gutt fra Spania som bor i Arendal. Jeg kan sende bilder uten problem Jeg har stor erfaring i dette, er 1,75 ,75kg, grønne øyene og mørk hår, Røykker ikke, elsker å danser og hører på musik!!! du vil ikke angre på det. Ring meg eller send SMS, 96834710

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *