Jeg knullet min unge beundrer

Det var mandags morgen og jeg kjørte nedover mot sjøen. Været var helt nydelig og jeg gledet meg fælt til å komme til min faste plass ved stranden. Etter mye leting på forsommeren hadde jeg endelig funnet en usjenert plass. Det var en koselig liten vik og jeg hadde aldri sett et menneske i nærheten der, så derfor lot jeg alltid klærne falle, selv det siste og minste plagget. Jeg nøt å ligge naken, jeg ble alltid så deilig opphisset og veldig ofte så tilfredsstilte jeg meg selv med hendene under solen.

Jeg svingte av veien og parkerte bilen og med raske skritt gikk jeg ned mot drømmeplassen min.

Ett par meter unna der jeg pleide å ligge, bråstoppet jeg. Hva i all verden var dette. Det lå allerede noen der, også på min plass!

Temmelig irritert ble jeg stående å titte ned på gutten som hadde oppdaget skjulestedet mitt og først nå oppdaget jeg at han var splitter naken.

– Å, der er du, sa gutten plutselig og tittet opp på meg. Jeg har ventet på deg, fortsatte han mens han lot blikket gli over meg.

– Kjenner jeg deg? spurte jeg litt forbauset og studerte han litt nærmere.

– Nei, men jeg kjenner deg. I alle fall så har jeg sett deg mye, sa han rolig mens han søkte blikket mitt.

– Jeg tror du tar feil, du må forveksle meg med en annen! mumlet jeg litt forvirret. Jeg hadde da aldri sett denne gutten før.

– Du har solt deg her i hele sommer, ikke sant? Stemmen han var hes og blikket han sendte meg var sultent.

Jeg ble stående å studere han et øyeblikk, før sannheten plutselig gikk opp for meg. Han hadde tittet på meg, også jeg som stort sett alltid hadde ligget og…

– Ditt svin!! Det er ikke lov å stå og kikke på folk, freste jeg mot han.

Jeg var mildt sagt rasende og det nærmest kokte inni meg.

– Hvordan kunne du?

Han tittet forskrekket opp på meg, tydeligvis sjokkert over det voldsomme sinnet mitt, men det ga jeg blaffen i akkurat da.

– Stikk herfra, før jeg anmelder deg for kikking, skrek jeg mot han, før jeg bråsnudde på hælene og satte retningen mot bilen.

– Hei vent! Det var ikke galt ment! ropte han etter meg. Du var bare så nydelig, at jeg ikke kunne la være å se på deg!

Jeg hørte at han kom løpende etter meg, men jeg stoppet ikke, bare fortsatte å gå enda fortere.

– Vær så snill, hør på meg, jeg mente ikke å såre deg!

Stemmen hans hadde fått en annen klang og jeg syntes med ett synd på han. Hadde jeg kommet over en gutt som lå og tilfredsstilte seg selv, så hadde jeg helt sikkert stoppet og tittet jeg også, akkurat som han!

Jeg stoppet og snudde meg mot han. Han hadde surret et håndkle rundt livet og var litt av et syn der han stod og tittet angrende på meg med knall blå øyne.

Uten ett ord gikk jeg forbi han og tilbake til plassen der jeg alltid pleide å ligge. Så la jeg ut håndkledet mitt, kledde av meg alle klærne og la meg ned på magen.

– Er det greit at jeg også ligger her? spurte han litt usikkert.

Jeg snudde meg rundt på ryggen og tittet opp på han. Han så litt bortkommen ut der han stod. Det var helt tydelig at han ikke visste helt hvor han skulle gjøre av blikket sitt.

– Legg deg ned så skal jeg smøre deg på ryggen, sa jeg og smilte.

Han var faktisk utrolig deilig og tiltrekkende og jo mer jeg så på han, jo mer fikk jeg lyst på han. Før han la seg ned gled blikket hans raskt over den brune faste kroppen min og jeg kjente en deilig pirring i underlivet, da jeg så pikken hans reiste seg under håndkleet.

– Liker du det du ser? spurte jeg frekt og reiste meg opp, så han skulle få et bedre overblikk.

– Du er helt skjønn! hvisket han hest, idet han fjernet håndkleet og ble liggende på magen foran meg.

Med et fornøyd smil om munnen grep jeg solkremen, satte meg skrevs overryggen hans og begynte å smøre inn skuldrene hans. Den fuktige fitta mi gled rolig opp og ned langs ryggen hans, samtidig som jeg smurte han. Det var utrolig opphissende og det tok ikke lange tiden før jeg merket at saftene begynte å renne ut av sprekken min. Sakte men sikkert smurte jeg meg nedover den brune ryggen hans og da jeg kom til rompa, stoppet jeg opp et øyeblikk. Han lå med skrevende ben og jeg tittet rett på to deilige store baller. Pusten hans gikk fort og jeg visste at han var like kåt som meg.

Jeg trakk pusten dypt et øyeblikk før jeg begynte å massere den faste lille rompa hans, med rolige tak. Jeg merket at han rykket til litt, men om det var av nytelse eller forskrekkelse vet jeg ikke.

Jeg masserte inn kremen med harde, seige bevegelser og han stønnet svakt under meg.

Jeg flyttet meg enda lenger nedover mellom bena hans, og rolig begynte jeg å smøre lårene hans. Hendene mine gled langsomt oppover innsiden av lårene hans og etter at jeg hadde gjentatt det noen ganger, så kunne jeg ikke dy meg. Jeg måtte bare stryke han forsiktig over ballene. Han rykket til og stønnet høyt. Jeg lot fingrene mine vandre videre under han og først da jeg fant pikken hans stoppet jeg. Den var stiv som en påle og jeg begynte rolig å ronke den, samtidig som jeg lot tungen smake på rompen hans. Nå begynte han virkelig å vri seg under meg.

Jeg ba han snu seg over på ryggen slik at jeg kunne få se hele den deilige kroppen hans. Vi var begge to så opphisset nå at vi kun sanset hverandre. Han var fast og fin over det hele og jeg ble hel tent, da han grep tak i brystene mine.

Ivrig begynte han å kna dem og litt forsiktig lente jeg meg fremover, slik at han fikk den ene brystvorten min inn i munnen. Han sugde som et sultent barn og jeg stønnet høyt av nytelse. Jeg flettet den ene hånden min inn i det mørke krøllete håret på brystkassen hans, samtidig som jeg ronket han i stadig raskere tempo med den andre hånden.

– Å, det er så deilig! hikstet han, samtidig som han lot hånden sin gli søkende nedover mot fitta mi. Uten problemer fant han det han lette etter og han stønnet høyt da han dyttet fingrene sine inn i den dyvåte sprekken min.

– Ja, fortsett, stønnet jeg.

Kroppen min var nærmest som gele og jeg var et øyeblikk redd det skulle gå for meg, før jeg fikk kjenne på den deilige pikken hans.

– Ta meg, hikstet jeg. Ta meg nå!

Han la seg godt til rette på ryggen og løftet meg oppå seg. Raskt tredde jeg meg ned på den stive staven hans og med langsomme bevegelser begynte jeg å ri han.

– Å herregud så stor du er, gispet jeg. Du sprenger meg nesten!

Jeg lente meg forover og kysset han, mens fittemusklene mine melket pikken hans. Han stønnet og vred seg som en gal og jeg skjønte fort at det var like før han kom.

Jeg satte opp tempoet det jeg kunne, og han jukket imot meg som en hingst. Støtene hans ble hardere og hardere og til slutt klarte jeg ikke å holde meg lenger. Fittemusklene mine knøt seg sammen og jeg skrek til idet jeg fikk orgasme. Kroppen min ristet og skalv som aspeløv og det var så deilig at jeg trodde jeg skulle besvime av nytelse.

– Åh, nå kommer jeg også, stønnet han plutselig.

Jeg knep sammen fittemusklene mine og trædde meg skikkelig godt nedpå idet han pumpet meg full av deilig varm sæd.

– Åh ja, ja, sprut i vei, det er så deilig! stønnet jeg og presset meg enda lenger ned på pikken hans.

Etterpå ble vi liggende tause ved siden av hverandre og jeg angret ikke ett sekund på at jeg hadde blitt der sammen med han.

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *