Søker en erfaren mann som kan lære meg alt i sexens fantastiske verden

Hei! Her har du en ung kåt jente på 18 bast søker en erfaren mann som kan lære meg alt i sexens fantastiske verden. Jeg har hatt sex en gang, men det var ikke i det hele tatt som jeg forventet meg selv og har lеst om. Men kanskje det er første gang det er slik, og da var det han jeg hadde sex med på samme alder som meg, og jeg tror han var jomfru akkurat som jeg var.

Er du eldre og erfarne og har lyst til å lære meg? Jeg er en rask elev når det er noe jeg liker, og jeg tror jeg liker sex, er fremdeles kåt og vanligvis onanerer ofte og kan ikke stoppe * smil *. Du må være tålmodig og ta det med ro før jeg føler meg trygg og sikker, men jeg tror ikke det skal være noe problem, jeg er kåt så jeg har det som trengs

Du må være frisk og lukter godt og ser bra ut, i hvert fall i mine øyne, jeg går å kjøre på sjarmen slik at du ikke trenger å være noen hottie i den forstand. Det spiller ingen rolle om du har en allerede, kanskje du er gift og har еt dårlig sexliv, det blir litt mer spennende da. Vi kan være hjemme med meg hvis du ønsker det ellers jeg kan komme hjem til deg, men jeg trenger ikke gå til noen lengder.

Bare fоr å se deg IRL betyr ikke at vi skal knulle, must’m jeg komfortabel med deg, og vi har tiltrukket av hverandre, men å vite аt vi har sett IRL. Det er bra hvis pikken din ikke er for stor, jeg tror jeg har en ganske stram fitte, kan dildo bare plassere * smil *. Høre fra deg, så vi kan se snart, jeg så ønsker å starte ”sexskola” så snart som mulig

Send Svar

10 comments

  1. hei sexy,
    jeg er gift mann på 50år kan du send med SMS, mms,ring meg på +4792871310 eller på snapchat jehille Eller kik johille

  2. vil så gjerne ha MASSE SEX MED DEG ELSKER Å SLIKKE FITTE LENGE SÅ DU OPPLEVER FLERE STERKE ORGASMER SÅ KOMMER JEG INNE I DEG ETTER HVERT

  3. hEI ER EN GIFT MANN 62 ÅR ER PÅ UTSIKT ETTER EI JENTE FOR HEMMELIGE TREFF KANSKJE DU ER DEN RETTE HAR JO KANSKJE NOE ERFARING DA SOM DU ØNSKER

  4. TENNER PÅ DINE KOMENTARER KAN FÅ DEG I TRANSE MED TUNGESEX MEN DU MÅ JO SELVSAGST VILLE DET DU OGSÅ KLEMKJ

  5. TENNER PÅ DINE KOMENTARER KAN FÅ DEG I TRANSE MED TUNGESEX MEN DU MÅ JO SELVSAGST VILLE DET DU OGSÅ KLEMKJ

  6. kjekk mann her(liker jeg å tro selv). Jeg har nå hvertfall en del erfaring som jeg gjerne deler med deg. Jeg vil gjerne få deg til å føle deg trygg på at den kroppen du viser er langt over gjennomsnittet og helt vilt deilig! Jeg kunne gjerne tenke meg å vise det jeg kan samt eksperimentere videre med deg om kjemien skulle stemme. Tekst meg gjerne!

  7. hei, jeg er bare 18 men jeg har enda en del sex erfaring, jeg har ekstremt høy sexlyst og elsker å tilfredsstille kvinner, det er en turn on for meg å få andre til å føle seg godt, jeg er 183cm høy, er ikke kjempemuskuløs eller noe men er kraftig og sterk og brede skuldre, som åpner litt spennende sex posisjoner, er veldig tålmodig og tenker på deg først og passer på at det går bra, så kan vi utforske og prøve nye ting, kontakt meg på [email protected]

  8. Jeg bor i drøbak erfaring har jeg mye av til deg når som helst vi snakkes klem til deg fra meg 90538339😛 go på sleikeing

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *