Tromsø å knulle meg

Kvinne søker flere menn. Æ e ei dame 50 år ,167høy ca 70kg.Har perioder at æ e så vannvitig kåt at æ ønsker at æ kunne gå inn i et rom fullt av kåte mannfolk å bare legge meg ned å bli rund pult . Finnes det noen kåte menn som kunne tenke seg å komme på hotellrom her i Tromsø å knulle meg. ønsker at 3-6 stykker skal ta meg etter tur og tildels sammen. Har en venn som også med. Varm hilsen

Send Svar

14 comments

  1. Jeg er dessverre ikke flere menn, men jeg er en ung mann som elsker å tilfredstille kvinner eldre enn meg selv. Holder til i Bergen, og skulle mer enn gjerne gitt deg alt du trengte. Om du kommer til Bergen, er jeg fleksibel, og kan love deg å gjøre kvelden din.

    ([email protected])

  2. Jeg en gut og interessert i treff deg . Oh jeg bor i Trondheim Hvis du har lyst å bli kjent Sand meg sms 92083217

  3. Bor i Tromsø selv? e på jakt etter ei eldre dame å ha sex med? jeg kan komme på kort varsel?
    Legg til min snap chatt. Ninjabalder1.

  4. Hei du frister veldig , jeg er frisk oppegående mann som elsker og slikke og knulle , jeg er i Tromsø frem til 5 mai og bor på hotell

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *