Tromsø å knulle meg

Kvinne søker flere menn. Æ e ei dame 50 år ,167høy ca 70kg.Har perioder at æ e så vannvitig kåt at æ ønsker at æ kunne gå inn i et rom fullt av kåte mannfolk å bare legge meg ned å bli rund pult . Finnes det noen kåte menn som kunne tenke seg å komme på hotellrom her i Tromsø å knulle meg. ønsker at 3-6 stykker skal ta meg etter tur og tildels sammen. Har en venn som også med. Varm hilsen

Send Svar

9 comments

  1. Jeg er dessverre ikke flere menn, men jeg er en ung mann som elsker å tilfredstille kvinner eldre enn meg selv. Holder til i Bergen, og skulle mer enn gjerne gitt deg alt du trengte. Om du kommer til Bergen, er jeg fleksibel, og kan love deg å gjøre kvelden din.

    ([email protected])

  2. Bor i Tromsø selv? e på jakt etter ei eldre dame å ha sex med? jeg kan komme på kort varsel?
    Legg til min snap chatt. Ninjabalder1.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.