Ung dame fra Drammen

Elsker, venn og kjæreste
Jeg lengter etter en mann som kan gi meg det jeg lengter etter. Nærhet, ømhet, omsorg og kjærlighet. Denne mannen bør være i alderen 27 til 33, seriøs, like (og tenne på) tykke jenter, ærlig, ha humor og humør, trives med et relativt stille og rolig liv, og ikke minst være seg selv. Jeg er ei munter og blid 29 årig jente/ung dame fra Drammen. Jeg bor på en liten hybel sentralt, og trives godt med det. Men jeg synes ærlig talt ikke det å være singel er noe artig. Har et savn etter en som er min. Håper på positiv respons, og svarer på alle henvendelser og spørsmål som måtte komme. Mail mottas med stor glede!

Send Svar

12 comments

  1. Ser det er en stund siden dette ble publisert, men prøver lykken allikavel. Mann på 29 fra Oslo, rolig, med godt humør og god humor. Ta kontakt for en prat, så kan vi se hvor det leder?

  2. hei du drammens guty her er i din perfekte alder som man skal være og elsker ærlig het men ikke minst eølsker jeg Nærhet, ømhet, omsorg og kjærlighet. vis du er intrisert så mail meg og min mail er [email protected] håper du svarer meg venter i spening:)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *