Søker en jente

Søker en jenteGutt fra Oslo søker en jente med faste, små pupper – alder 18 til 25 – som vil like å bli kjælt med, for jeg tenner voldsomt på struttende ungpike-bryster. Vi behøver ikke å pule sammen hvis du ikke vil, bare du liker å kline og bli befølt, kysset, slikket og sugd på brystene, for puppekos er digg! Det er fint om du liker å få puppene knadd litt skikkelig, bitt og klypt litt i, og lar meg lage sugemerke på de, men det er på ingen måte et vilkår, altså 🙂 Ta gjerne med mye massasje-olje så jeg kan massere deg deilig og lenge – ville du like det? Du behøver ikke slippe meg under truse-kanten hvis du ikke vil. Promise! Selv om jeg selvsagt også tenner på en helt glatt, våt, trang og stram fitte og ville være i himmelen om jeg fikk olje inn den også. Ta kontakt da vel!

Send Svar

2 comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *