Farget manns kukk

Min kone og jeg hadde vært sammen i nesten 15 år, da jeg spurte henne hva hennes største sex-fantasi var. Sexlivet vårt var ikke det samme som før, og jeg bestemte meg for å gjøre hva jeg kunne, for å oppfylle drømmen hennes.

Karin fortalte meg at hun alltid hadde drømt om å få suge en skikkelig farget manns kukk. Det var ikke så veldig overraskende egentlig, for hun er helt vill etter å suge kukk, og jeg kunne forstå at hun begynte å bli lei av min beskjedne på ca. 16 cm.
Men det skulle ta en stund, før jeg fikk sjansen til å oppfylle drømmen hennes. Jeg tenkte først å sette inn en kontaktannonse, men var redd for at vi ville få svar fra mange useriøse griser. Dessuten har vi barn, så det er mange hensyn å ta.
Men da vi nylig var på ferie i Danmark, skjedde det helt plutselig. Barna våre var sammen med venner i Legoland, mens vi ville være ved stranden og sole oss.
Mens vi lå der under den stekende solen, kom det en kullsort, muskuløs mann og slo seg ned ikke så langt unna oss. Jeg la umiddelbart merke til hvordan Karin studerte den fascinerende kroppen hans. Hun rødmet, da hun oppdaget at jeg forstod hva hun så på og hva hun tenkte på.
Jeg spurte om hun kunne tenke seg å ta med mannen opp til hotellrommet. Hun nikket, og kukken min reiste seg halvveis bare ved tanken. Jeg gikk bort til mannen, og spurte han om han ville holde oss med selskap, noe han aksepterte.

Vi presenterte oss for hverandre. Han sa på jamaica-engelsk at han het Charles. Han fortalte at han hadde fått liknende tilbud før – så han bare smilte da vi forklarte hva vi ønsket.

Vi gikk sammen opp til rommet, og Karin tok av seg bikinien. Jeg så på henne at hun allerede var veldig kåt, brystvortene hennes var stive, og blikket hennes var tåkete av opphisselse. Hun satte seg på sengekanten, og ba Charles om å komme nærmere.

Charles gikk frem til henne, og hun dro av ham shortsen. Jeg vet ikke om det er sant hva som blir sagt om svarte menn er sant, men i dette tilfellet stemte det til de grader! Det er den største kukken jeg har sett, like mørk som resten av mannen, og med kraftige, pulserende blodårer, selv om han enda ikke hadde fått full reisning!
Karin stønnet da hun fikk se den store kukken, som hun så lenge hadde drømt om, og så opp på meg. Jeg bare smilte varmt til henne, samtidig som jeg var nødt til å ta frem min egen kukk, som sprengte seg ut av badebuksene.
Karin bøyde seg ned, stakk frem tungen, og begynte å slikke på den store pungen til Charles.
Det var et fantastisk syn!
Hun slikket og kysset undersiden av hans enorme kukk. Den vokste, det var som om det ikke var grenser for hvor stor kukken hans kunne bli. En kåtdråpe piplet frem på kukkhodet hans, og rant seigt nedover staken.
Min kone, som var helt i sin egen verden, hypnotisert av drømmekukken sin, fanget opp dråpen med tungespissen, og lekte med den på tungen. Hun gjorde det samtidig som hun så meg dypt i øynene, vel vitende at jeg ble enda mer opphisset av å se en farget manns kåtdråpe på kones tunge.
Så åpnet hun munnen og begynte sakte å slikke og suge på det store, mørkeblå kukkhodet. Charles stønnet, og førte håret hennes til siden. Mer og mer kukk klarte hun å få inn i den glupske munnen sin, og jeg runket i takt med hodet hennes som gikk frem og tilbake.

Charles gryntet og så på meg med et blikk som sa at han likte sugejobben til min kone. Karin så ham dypt i øynene, samtidig som hun lot kukken hans gli langt ned i halsen. Så trakk hun den helt ut igjen, og lot spytt renne fra tungen sin og ned på kukken hans.
Så satte hun igang med å runke og suge den sorte kukken med bare et mål for øyet:
Å få kjenne og se spruten hans. Jeg runket kukken min som besatt, og flyttet meg nærmere sengen for å kunne se enda bedre.
Charles begynte å stønne og tok tak bak nakken til Karin og nesten voldtok henne i munnen. En spermastråle sprutet ut, akkurat idet han dro ut kukken.
Hun runket kukken med begge hender, samtidig som hun lot tungen sirkle på kukkhodet hans.
Hun melket den sorte kukken, og spermaen sprutet ut i nye kaskader, som traff henne i ansiktet og i munnen. Spermaen rant nedover haken hennes, og fortsatte ned til brystene og rant helt ned til hennes sorte fittehår.
Karin slukte kukken hans igjen, og en flom av sperma rant ut fra munnvikene hennes. Hun lekte med tungen på kukkhodet hans.
Jeg klarte nesten ikke å stå oppreist lenger, og like etter kom også jeg. Spermastrålene mine traff kukken til Charles og ansiktet til min kone. Hun slikket begge kukkene rene for safter, og hun så tydelig fornøyd ut.
Jeg så på min vakre kone, der hun satt helt nedsprutet av sperma. Jeg bøyde meg ned og ga henne et dypt kyss. Tungene våre badet i en sjø av sperma. Hun så meg dypt i øynene, og sa:
– Takk, elskling!
Vi gikk så alle tre ut for å spise, etter en rask dusj, men vi gikk snart tilbake til hotellrommet sammen, hvor vi tre knullet til vi alle var utkjørte.

Vi fikk adressen til Charles, og vi avtalte å møtes neste gang vi var i Danmark, noe som garantert ikke blir lenge til…

Send Svar

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *