Jente + jente

Jente + jenteTil ei søt jente. Jeg er ei norsk jente på 22 år, for tiden bosatt i Oslo. Er helt uerfaren med jente + jente, men tenner på det og har bestemt meg for å prøve! Jeg tør ikke snakke med vennindene mine om dette, så jeg vil først se med en «fremmed». Selv er jeg 164, lyst halvlangt hår og relativt normal (tror jeg). Er mobil innen rimelighetens grenser. Skriv da vel! Bilde=garantert svar Lisa

Send Svar

6 comments

 1. Hei! Vi er et par på 19 som ser etter en kåt jente og ha 3 kant med 🙂 vi liker og utforske og prøve nye ting, dama er bi og tenner veldig på jenter
  Så ta kontakt vis du er interessert 🙂

  Eller vis du bare vil leke med jenta er det også mulig 🙂

 2. Hei jeg er en 19år gammel jente som har utrolig lyst til og prøve ut jentesex. Jeg ville gjerne hatt det med deg for du virker normal for meg 🙂 svar tilbake vist du er interessert så kan vi snakke mer sammen og sånt. [email protected]

 3. Hei jeg er en 18år gammel jente som har lyst til å prøve ut jentesex. Jeg har blondt langt hår, C cup og er 166 lang 🙂

  Send meg gjerne en melding på [email protected] så vi kan komme i kontakt 🙂

 4. Hei Lisa.

  Jeg kjente meg veldig igjen i annonsen din, og selv om jeg synes dette er litt skummelt, så tar jeg sjansen på å legge inn en kommentar. Jeg er en 26 år gammel jente, som for tiden bor i England, men er ofte hjemme i Oslo. Jeg er i et solid og stabilt samboerforhold, og har vært sammen med kjæresten min siden VGS. Jeg er helt uerfaren med jente+jente, men synes dette virker veldig spennende og pirrende. Ønsker i utgangspunktet å bli bedre kjent med deg, spise middager sammen, se film, sove sammen, kose litt og ta det fra der. For meg vil du være en god venninne, og vi kan ha det litt ekstra godt sammen en gang i blant. Kjæresten min får selvfølgelig vite om deg, men ikke være med – dette kan være din og min greie 🙂

  Håper du tar kontakt, slik at vi kan snakke litt mer og bli bedre kjent.

  Klem fra meg.

 5. Jeg er en gutt på 21 år som bor i Lørenskog og er godt utstyrt.
  Jeg synes du var den fineste jenta på denne siden og vil møte deg. ?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *