Oljet under solen

Dette skjedde da samboeren min overrasket meg, da jeg lå og solte meg i vårt solarium.
Det er plassert i et lite rom med en stor seng, 1.20 bred. Solariet er bare enkelt, og man må snu seg rundt for å sole hele kroppen. Jeg soler meg alltid helt naken, og ligger på et stort badehåndkle.

Jeg lå og solte meg, da samboeren min kom inn, og sa;
– Jøss, for ei lekker dame som ligger her! Men har du ikke sololje? Bare vent, det fikser jeg!
Jeg pleier aldri å bruke sololje i solarium, men tenkte at det kunne være deilig å bli innsmurt. Han hentet en tropisk variant, som luket svakt av kokos. Jeg syntes det luktet deilig, noe han selvfølgelig visste.
Han kledde seg naken, og begynte å massere inn oljen over hele den varme kroppen min. Solen stod på, og det var temmelig varmt i rommet. Mindre varmt ble det ikke da han sakte førte den glatte hånden sin ned til skrittet mitt, og begynte å massere klitoris…
Det var så deilig!
Mine hender begynte å lete seg frem over kroppen hans, og fant til slutt kukken hans. Den var allerede halvstiv, og den reiste seg raskt etter å ha blitt runket av min oljeglatte hånd.
Jeg helte mer olje nedover staken, og runket kukken raskere. Han stønnet, og før jeg visste ordet av det, hadde jeg den deilige staven hans langt oppe i meg.
Vi var begge hysterisk kåte, og jeg jukket imot den grove staken. Han lot meg få ri ham, og jeg måtte snu bort solen på grunn av varmen. Svetten rant av oss, og det luktet kokos og kjønnssafter i hele det lille rommet.

Kukken hans var så hard, og han presset forsiktig en finger opp i rumpehullet mitt. Det var utrolig deilig!
Han knullet meg i anus med fingeren, i samme takt som jeg red den nydelige kukken hans. Jeg red fortere og fortere. Jeg lukket øynene og bet tennene sammen. Orgasmens bølger raste igjennom hele kroppen min, og fittemusklene mine melket kukken hans.

Han la meg på rygg, og satte seg over meg. Jeg åpnet munnen, og tok imot lemmet hans. Han knullet meg i munnen, helt til det nesten gikk for ham. Så trakk han seg ut, og sprutet utover hele meg. Jeg elsker å se og kjenne den varme sæden hans på magen og brystene mine!

Vi gikk i dusjen, og fortsatte våre sexleker under det avkjølende vannet.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.