Sandwich á la Kirkenes

Dette skjedde mens jeg var i militæret. Jeg hadde friberedskap i helgene og ville ut på livet. Det var ikke noe spesielt uteliv i Kirkenes, men de solgte da i hvert fall øl der.

På veien inn til byen var bussen full av forventningsfulle soldater. Stemningen var til å ta og føle på. Det ble ropt høyt om at nå skulle damene endelig få kuk. Men det var det ingen som trodde noe særlig på. Ikke jeg i hvert fall. Det var vel bare den vanlige ønsketenkningen.

Vel inne i byen strømmet vi ut av bussen for å slukke øltørsten. Jeg var litt sen, så jeg måtte vente langt bak i køen. Det var noen sivilister der også. Etter en liten stund kom det noen jenter som hadde betalt fra før. Det var vanskelig for dem å trenge seg frem fordi ingen tok notis av dem. Jeg måtte le litt av dem. De så veldig fortvilet ut fordi det var så kaldt, og de hadde bare på seg sommerklær. Sikkert fordi det var noen snertne klesplagg.

Den minste snudde seg rundt og freste: – Ka du ler av?

Jeg bare ristet på hodet og sa: – Der ser dere når dere skal ta på dere så tynne klær som om det var sommern.

– Ja, e det ikke sexy?

– Hvorfor ikke bare være sexy under, så kan du ta på deg mer ytterst?

– Ka du veit om ka æ har på mæ underst?

– Jo, du skulle bare visst. Du har sikkert på deg franske truser og strømpeholdere, sa jeg.

– Ja, det ville du vel ha likt, sa hun.

Jeg bare gliste. Etter en stund slapp hun inn. Det drøyde ennå litt til før jeg kom inn. Da var det stappfullt. Utover kvelden ble jeg halvfull.

Jeg stod ved et lite bord og pratet med noen av befalet i troppen da jeg kjente en hånd som gned med oppetter låret, ganske nær ballene. Først trodde jeg det var noen av gutta i troppen som kødda, så jeg skjøv bare vekk hånden. Men hånden ville ikke gi seg. Jeg skjøv den vekk på ny, og hånden kom tilbake.

Nå tente jeg på alle plugger og brølte: – I helvete! Se og stikk din . . Å hei, er det deg?

Det var den lille jenta jeg hadde pratet med ute i køen. Hun så full ut.

Hun gliste: – Ska vi danse?

Det hadde kommet en rolig sang uten at jeg hadde lagt merke til det. Jeg nikket, og vi gikk ut på dansegulvet. Jeg tok et godt tak rundt henne. Vi danset hele den første dansen, og litt ut i den andre la hun hodet i halsgropen min. Hun sugde seg fast og begynte å gni seg inntil meg. Jeg fikk en stivert. Hun kunne ikke unngå å legge merke til det, men sa ingenting.

Senere på kvelden ble jeg invitert på nachspiel hos venninnen hennes. Selvfølgelig ble jeg med.

Da vi kom til venninnen, rakk jeg nesten ikke å ta av meg skoene en gang før Else dro meg rett inn på et rom. Det stod en enkeltseng der.

– Helvete, så kåt æ e, sa hun.

Dermed dro hun av seg skjørtet. Jeg ble helt målløs. Dette hadde jeg ikke ventet. Ikke så rett frem. Hun hadde på seg strømpeholder og minitruse. De dekket nesten ingenting.

– Du hadde nesten rett i sta. Kle a dæ.

Jeg nølte litt i begynnelsen, men fikk opp farten etter hvert. Før jeg ble helt ferdig, kom hun bort og masserte kuken min. Det kriblet helt ubeskrivelig. Det var altfor lenge siden sist. Jeg satte meg på kne foran henne. Jeg snuste inn den pirrende fittelukta.

Så trakk jeg minitrusa av henne. Jeg stakk tunga bort mot hakket hennes. Hun prøvde å spre bena, men hun var litt ustø, så hun rev tak i meg og dro meg bort til senga. Jeg la meg ned mellom hennes skrevende ben og stakk inn tunga. Fitta hennes smakte salt og godt.

Hun stønnet høyt: – Kom … Kom hit så æ får smake æ å, sa hun med kåt stemme.

Jeg vred meg rundt slik at hun kunne suge meg. Hun lot tunga skli langs skaftet og ned på pungen. Det var så deilig at jeg gispet inn i fitta. Det varte ikke lenge før jeg ville kjenne henne på ordentlig, og jeg vred meg rundt igjen så jeg kunne knulle henne.

Jeg gadd ikke spørre henne om hun brukte piller en gang. Bare trengte meg inn. Men hun sa ingenting, spredte bare bena enda mer og pustet tungt. Kuken skled sakte inn. Gud, så godt det var! Dette var fin avveksling fra feltøvelser og hating. Jeg økte tempoet.

Hun gurglet og stønnet: – Aååååjaaa, så deilig …

Jeg kjente det nærmet seg for meg. Jeg red henne enda hardere. Det brygget seg langsomt opp. Plutselig kom jeg i en kjempeorgasme. Den var så sterk at jeg måtte bite meg i leppen for ikke å brøle. Jeg ble helt utmattet.

Da jeg hadde fått igjen pusten, sa jeg: – La meg få noen minutter, så skal du få mer.

Jeg vet ikke om hun hørte meg, for hun var fullt opptatt med å gni seg selv. Men det var en stemme bak meg som sa: – Blir det noe på meg også?

Jeg bråsnudde. Det var jenta som bodde i leiligheten. Jeg nølte litt. Dette begynte å bli litt for mye av det gode. Dessuten hadde jeg aldri knullet med to på en gang.

– Ja, eh, bare kle av deg du, sa jeg.

Hun fikk av seg fillene uten unødvendig tap av tid og kom bort til oss. Kuken var blitt slapp, og den så ynkelig ut. Det så hun med en gang og tok den i munnen. Jeg var litt øm, men hva gjorde det?

Else nærmet seg høydepunktet, og jeg bare trakk kuken ut av munnen til venninnen og stakk den rett i fitta til Else. Hun gispet og bar seg. Venninnen satte seg over ansiktet hennes, og jeg så at Else strakte på halsen for å kunne slikke henne. Venninnen spredte fitteleppene sine og himlet med øynene. For et syn! Er det rart at en stakkar blir kåt? Else kom som en foss.

Nå ville venninnen ha kuk, og det gav hun klart uttrykk for. Else flyttet på seg, og venninnen stilte seg på alle fire foran meg. Umiddelbart begynte hun å gni klitorisen sin heftig. Jeg spredte leppene hennes og kjørte inn kuken. Hun kastet på hodet og stønnet.

Mens jeg stod der og gav venninnen en bakstikker, kom Else bakfra. Hun begynte å massere ballene mine samtidig som hun stakk en finger inn i analen til venninnen. Det var tydelig at disse to hadde kost seg før. Jeg ble i hvert fall kjempekåt av behandlingen og det synet. Jeg kom som en okse i brunsttiden. Da Else forstod at jeg kom, roterte hun kraftig med fingeren som var oppe i venninnen hennes.

– Ååååjjaaaa! Hardere, hardere, skrek hun.

Etter dette var jeg så utslitt at jeg bare sank sammen på gulvet. Mens jeg lå der, begynte jentene å slikke hverandre i en 69-stilling. De stønnet og peste om hverandre. Det virket som om de hadde orgasmer hele tiden.

Etter en stund merket jeg at kuken livnet til, og da ville jeg knulle mer. Siden Else lå øverst, var det hun som fikk kuken i seg. Jeg kjørte på mens venninnen hele tiden slikket henne på klitoris.

– Stikk den i rumpa mi, skrek Else.

Selv om jeg ikke hadde gjort det før, nølte jeg ikke. Jeg fuktet bare hullet med litt spytt og trengte meg inn. Sakte gled den inn i det trange hullet. Else kom så det smalt.

Da jeg våknet neste dag, lå venninnen i armkroken min. Else var ikke der. Men det var god trøst i venninnen…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.