Stive deilige kuker

Jeg er en pen jente på 21 som er meget interessert i sex, og alt det fører med seg! Jeg har prøv pikesex (er litt bifil) + en del andre ting. Det jeg tenner på, er stive deilige kuker som vil sprute på meg og i meg! Elsker å ta det i munnen og suge deg vel og lenge etterpå! Har ei våt og trang mus som MÅ ha kuk snart! Vil gjerne prøve analsex, gangbang (min store drøm med mye deilig sæd!), wetsex! INGEN forpliktelser!!!! Vil gjerne ha bilde av deg/dere i første mail. Ellers ser jeg ikke noen vits i å svare! Bilde skal du GARANTERT få tilbake!!

Send Svar

22 comments

  1. Jeg er en 22 år gammel fyr med et stort utstyr, jeg vil kun dele min kik som er :MysteriousThomas. ? Kommer fra Lørenskog

  2. Hei, æ har en kuk på 20cm som er ganske tykk og hard 😉 er 18 år gammel men jobber hard likevel 🙂 tlf 47898905

  3. Send meg mail 🙂 [email protected] , du vil ikke angre, det kan jeg love deg 🙂 mange som hadde sagt jaja, whatever, men belive me:) send mg mail så skal jg forklare deg på mail hvorfor jg mener du ikke vil angre =)

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.